"Bu çiçekler hiç güneş görmedi, görsünler diye sana gönderdim..."

"Bu çiçekler hiç güneş görmedi, görsünler diye sana gönderdim..."
Bir keresinde de mağazadaki satış görevlisi kız " beyefendi denediklerinizin hepsi de çok yakıştı " demişti, 10 taksit de yaparız deyince dayanamadım aldım.
Vay vay vay detaya gelin efeniiim...😄🌼
Bana da geçen şey demişti benimki, "zaten yeterince güzelsin, bir de güzellik uykusuna yatıp da gözlerimizi kamaştırma" 😂
Aslında dediği her iltifat, en güzel iltifat gibi geliyor bana ya. Aklıma ilk geleni söylemek istedim bu yüzden. 😅
Teşekkür ederiim🌸
O kadar çok iltifat duyuyorum ki sevgilimden hangisine en güzel desem bilemedim, ondan duyduğum bütün iltifatlar güzel. Hepsi benim bebeklerim 😂
Ama bir tanesini söyleyeyim; "senin sesinden âlâ şarkı mı var?" Demişti 😂
Onun söylediği her söz güzel :))
Bilmiyorum ki. Son zamanlar biraz daha sık duymaya başladım. Saça tipe değil de ses tonuma, gereksiz bilgilerime ve esprime iltifat edilmesi hoşuma gidiyor.
Cevap
11Cevap
Güzel iltifat almadım
Çiçekleri yollayan işi biliyor gerçekten.
Üstad ahmet arif "hasretinden prangalar eskittim şiirinde" "üşüyorum, kapama gözlerini" diyor.
gözlerin güneşimdir anlamında.
bu tür yapmacık sözleri ve davranışları sevmiyorum hiç. illa sevgini göstermek istiyorsan bunun türlü türlü doğal ve gerçek yolu var.
Hiç iltifat almadım ama Mevlana Hazretlerinin şu sözü çok manidardır.
" Sanma ki Gül, Dikenin himayesinde. Dikenin itibarı, Gül sayesinde... "
İltifat yapmacık geliyor bana inandırıcı ya da bir samimiyeti yok ama tabi söylenis şekli de etkili oluyor bende
gülmek bir insana bu kadar mi yakışır gözlerimi alamıyorumdu
"Seninle tanıştığım güne lanet olsun" demişti biri. İltifat olarak kabul ettim
Hatırlamıyorum maalesef..
En güzel mi bilmem ama birisi Bereket tanrısı seni gorse önünde şapka çıkarır demişti. önce anlamadım. sonra anlayınca akıllıca ve yaratıcı bulup beğenmiştim ,/)
kalbimin en güzel yerindesin...
Sen sandığımdan daha güzelsin olabilir
sen benim gıcık ama bir o kadar sevimli odunumsun
kedi gibisin mesela güzel bi iltifat
Hiç iltifat almadım
havanı yerler artist
ALLAH ın delisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?