Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Değişmek kendini bulmaktır bence etrafının sana yaptıklarından yaşadığın hayattan tecrübeler kazandığında değişmiş olmuyorsun onlara karşı gardını almış bulunuyorsun bunun adı değişmek ise doğrudur yaptığın hatalarından ders alarak değişmekte olabilir başka biri olmak yerine kendini geliştirmiş ve kendine önem vermiş oluyorsun
Değişmek kendini bulmaktır bence etrafının sana yaptıklarından yaşadığın hayattan tecrübeler kazandığında değişmiş olmuyorsun onlara karşı kardilını almış bulunuyorsun bunun adı değişmek ise doğrudur yaptığın hatalarından ders alarak değişmekte olabilir başka biri olmak yerine kendini geliştirmiş ve kendine önem vermiş oluyorsun
Başka biri olmak değildir değişmek. Bir - tık eğilmek, dallarımızı göğe yükseltmek ve kuraklıktan nasib almaktır. İçimizdeki ruh olgun meyvelerden hoşlanıyor çiğ acıları tek başıma geçerken anladım çünkü.
Değişmek hayatın size katkılarının dışa vurumudur. Siz yine sizsinizdir sadece düşünce vb. dışa vurumlarınızın farklılaşması sizi farklı bir insan yapmaz, bu sizi olgunlaştırabilir de akli dengenizi bozabilir de.
Oluyoruz zaten başka biri. Hep aynı kalmıyoruz. Mesela kimse bi yaştan sonra saf kalamıyo. Bazı şeyleri yitiriyoruz. Olduğumuz gibi kalmamıza izin vermiyorlar.
Başkası olacak kadar değişmedim. Maalesef değiştiremediğim bazı karakteristik özelliklerim mevcut ama genel olarak düşünce, zihniyet, tavır olarak baya değiştim
Değişmek saçmalıktır biri için değişmek dahada saçmalıktır ve evet değişmek başka biri olmaktır kendinden memnun olmayan ya da kukla olan insan değişir...
Tabiki hayır zamanla fikirler değişir huy aynı kalır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Değişmek her zaman başka biri olmak değildir bence. Belki değiştiğin zaman kendini bulacaksın belki de olmak istediğin kişi aslında değişimi yaşadıktan sonra olman gereken kişidir bunu bilemeyiz.