Biraz önce arkadaşım ile konuşurken ben bedensel engelli olduğum için kendisi bana ameliyat olsan daha iyi olmaz mı ayakta destekli olarak yürüyorsun zaten ama daha iyi olması için ameliyat ol falan dedi bende önceden de iki defa ameliyat geçirdim artık hastane ameliyat yoruldum dedim istemiyorum dedim ve bakım durumu falan kolay değil yaşım 30 oldu dedim böyle de yürüyorum dedim ve kız da daha dik durur bacakların iyi olur deyince bir anda öfke duydum ve ağzıma geleni söyledim kırdım o zaman git kendine sağlam birini bul dedim yazma bana sen kendine sağlam birini de bulursun dedim, çok kalbimi kırdın dedi ben öyle demek istemedim dedi.
Ama çok sinir bozucu bir durum oldu yani benim hayatım en iyisini bilen benim sonuçta durumunu en iyi bilen benim ve istemiyorum ameliyat falan ayakta destekli olarak yürüyorum sonuçta benden daha kötü durumda insanlar var, ama bir yandan da ani çıkış yaparak kalbini kırdım.
Bu tepkim de haklı haksız tarafım nelerdir?
#Anitepkivermek
25.06.2021 ---- 23:21
Ama çok sinir bozucu bir durum oldu yani benim hayatım en iyisini bilen benim sonuçta durumunu en iyi bilen benim ve istemiyorum ameliyat falan ayakta destekli olarak yürüyorum sonuçta benden daha kötü durumda insanlar var, ama bir yandan da ani çıkış yaparak kalbini kırdım.
Bu tepkim de haklı haksız tarafım nelerdir?
#Anitepkivermek
25.06.2021 ---- 23:21
Güncellemeler
+1 yıl
Bende kıza sen sağlam bulursun demiştim kızmış kırılmış konuşmak istemiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne