alidemi7777ks sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBir mekana girdiğinde herkesin kafasını çevirip bir baktığı, hem erkeklerin hem kadınların kıskandığı, kadın gibi kadın... O alfa kadın. Kendinden emindir. Kim olduğuyla gurur duyar, içinde bulunduğu problemleri öz güveniyle çözebilir. Liderlik etmeyi sever, kadın-erkek herkese liderlik edebilir. Erkeklerin en çok birlikte olmak istediği kadın tipidir. Çekicidir. Çekici olduğunu bilir ve bunu bir silah olarak kullanır. Duygularını saklamayı çok iyi bilir. Erkeklere karşı korkusuzdur. Romantik ilişkilerini kontrol eden taraftır. İnatçıdır. Hatalarını inadı yüzünden yapar.
13 Yorumla- +1 yıl
çok iyi anlattın :)
- +1 yıl
Alfa kadın olduğumdan 🙈✔️
- +1 yıl
takip eder misin sende :)
En İyi Cevaplar
Alfa kadın burnu yere düşse eğilip almaz. Minneti yoktur kimseye aynı zamanda müthiş bir gururu vardır bedeninde fakat yanlış anlaşılmasın bunlar kötü anlamda değil tamamen hayatın içinden yer bulma çabasıyla uğraşırken kendiliğinden edinilmiş birer davranıştır. Haklı olarak güvenmez kimseye her şeyi kendi yapar kolu kopsa kendim dikerim diyecek kadar inatçı ve güçlüdür. Erkeklere kendilerini ezdirmediği, erkek egosunu övüp onları pohpohlamak istemez bu nedenle sevilmez de eril yaratıklar tarafından. Ama bilinmeyen kısımlar vardır ki ; içten içe aşırı yalnız ve kırgınlık doludur. Onlarca yara almıştır, aile dost kazığı yüzünden artık hissizlik başlamıştır ruhunda , çoğu zaman dünyada fazlalık gibi hisseder çünkü farkındadır her şeyin boş ve yalan olduğunun buna ragmen pes etmez asla şikayet de etmez geçmiş geçmişte kalmıştır. Geride yaşayan tek şey anılardır pişmanlıkları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp zihninde yer etmez iyidir alfa kadını güzeldir. Fiziki güzellikten ötede ruhu güzeldir. bir sevdi mi tam sever ama ufak vir yara alsa dahi tahammül edemez ve canından can kopsa da vazgeçer karşısındaki insandan. En belirgin özelliği budur aslında bağlanmaz hiçbir şeye. Kendini vazgeçilmez sanan ahmaklara alfa kadını denk gelirse feleği şaşar sinirden bir tarafları morarır. Genelde aslan Burcu kadınları alfa kadını olamaz bununla birlikte tanıdığım tum ikizler burcunda olduğu gibi ikizler burcu kadını alfa olarak doğar gözlemlerim bunlar teşekkürler.
15 Yorumla- +1 yıl
harika cevap :)
- +1 yıl
sen peki alfa mısın :)
- +1 yıl
takip etsene sende :)
+1 yılTam da burdayım
Ķöküne kadar
buyrun benimi çağırdınız...😊😊25 Yorumla- +1 yıl
süper :D anlat biraz nasıl bişey :D
- +1 yıl
? :)
- +1 yıl
Alfa kadini kimseye eyvallahı yok bir kere
Alfa Kadini Olmak: Bazi kadinlar atesten korkar, ama Alfa Kadini atesin kendisidir.
Aslan burcu kadinıyim birde düşün tüm elmaslar bir arada
Bir alinti yapıştırıcam birebirim yani
Alfa Kadını Olmak Kitap Açıklaması
Alfa kadınının bütün ilişkileri daima sağlamdır. Dobra olduğu, olanı eğip bükmeden söylediği, öğrenmeye ve gelişmeye açık olarak karşısındaki insanı dikkatle dinlediği için bütün ilişkilerinde başarılıdır. Gücünün tamamını; hedeflerine ulaşmak için birilerini değil yeteneklerini kullanmaktan, sınırlarını korumaktan, kararlı duruşlarından alır alfa kadını.
Etrafında gördüğü saygı ise kendine has olan o muhteşem aurasından, kendini tanımasından, kendine yakışan her şeyi bilmesinden, konuştuğunda insanları büyüleyen anlayışlı ses tonu ve hızlıca çözüm üretebilen pratik zekâsından kaynaklanır.
Alfa kadını sadece ne istediğini bilmek ile yetinmez; o, istediği şeyi nasıl elde edebileceğini de çoktan hesaplamıştır.
- +1 yıl
mükemmel
- +1 yıl
Alfa kadın böyle bir cevap vermez
+1 yılVar da yazayım mı şimdi özellikleri
411 Yorumla- +1 yıl
yaz istersen :)
- +1 yıl
Trip atmaz. Degecek kişiden özür diler degmeyeni umursamaz defolsun gitsin köpek. Gereksiz detaylara kendini de çevresini de sıkmaz pratiktir rahattır anı yaşar vs
- +1 yıl
Ömrün uzar yanım diğerleri ömür torpusu
- +1 yıl
sen alfa mısın :)
- +1 yıl
Övünmek gibi olmasın cevremdekilere sorman lazım☺️
- +1 yıl
eig yine :)
- +1 yıl
Sen nasıl bir kralsın
- +1 yıl
alfa sensin ama :)
- +1 yıl
🙈🙈🤗
- +1 yıl
bu kızın önünde eğilin :D
- +1 yıl
Teşekkürler teşekkürler
Kızlar Ne Diyor
+1 yılAlfa Erkeklerle Alakalı Alfa Kadınlara Göre Değildir Kadınlardan Alfa Diye Bişey Yoktur Olamaz da.
Eğer Bilgi Sahibi Biolojik Biriyseniz Bilirsiniz Alfa Sert Delikanlı Mafyojist Erkekliği Anlatır Ağaları Paşaları Falan Filan.
Biolojik Bilgili Değilseniz İnternetten Araştırıp Alfanın
Sadece Erkekleri Ve Erkekliği Anlatığını Kendi Gözlerinizle Zaten Siz Göreceksiniz!!!13 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :)
- +1 yıl
Yani O Var Diyen Kızlarada Pes Hangi Kafaya Sahipler
Biolojikte de Kimyada da Fizikte de Ekonomide de İnternette Kadınlarda. Kızlardan Alfa Yoktur Hiçmi Okuma Bilgi Sahibi Değil Bu İnsanlar Ya - +1 yıl
valla süpersin :) takip eder misin sende :)
Her şeyi bilir. Cin gibidir. Ama safı oynar. Korkun.. Türünün en tehlikelisi bunlar. Bende içindeyim. Markette çalıştım en ağır kolileri bile taşıdım. Erkek arkadaşımın yanında su şişesinin kapağını bile açamıyor gibi yaparım. Gümbür gümbür yaşıyorum hayatı.
11 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D
Alfa kadın
Ergen gibi trip atmaz
Hep olgundur
Klişe şeyleri sevmez
Klişe hediyyeler almaz ve istemez
Sevgilisiyle elit sakin zaman geçirir
Kendi kararların kendi verir birinden tutunmaz
Boğa
Aslan
Koç
Oğlak burçlarından çıkıyor genelde12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ama benim burcum yok arasindaa
+1 yıl-Kendini, haddini bilen,
-Haksızlığın baş düşmanı,
-Karakterin vücuda bürünmüş hali,
-Anneliğin bir kelimeye sığdığı halidir.
~kısaca alfa kadın, zeki ve güçlü kadındır 🌷
(sanırım asıl gücün, bilgi olduğunu söylememe gerek yok)12 Yorumla- +1 yıl
harika anlattın :D
- +1 yıl
Teşekkürler
Kendinden emindir. Kim olduğuyla gurur duyar, içinde bulunduğu problemleri öz güveniyle çözebilir. Liderlik etmeyi sever, kadın-erkek herkese liderlik edebilir. Öne çıkmak için cabalamaz , zaten direk farkedilir
14 Yorumla- +1 yıl
çok güzel :)
- +1 yıl
Çeşit çok 😄
Alfa
Beta
Gamma
Delta
Epsilon
Zeta
Eta
Teta
Ýota
Kappa
Lambda
Mú
... Böyleeeee gidiyor...
Özellikle alfa olsun diyorsan Yunan bir kelime , o yüzden Yunan tarafına bak
Bu arada alfa eski Yunanca da 1 sıradaki harf A harfidir yani 😂
Bunu da buraya bırakayım , okuyan azıcık kültürlensin 😂😂😂 - +1 yıl
sana eig borcum var :) diğer sorulara da baksana :)
Yaşadığı bütün olumsuzluklara kendi başına halletmiş, gerektiği yerde hayvan gibi ağlamış ama döktüğü her göz yaşı onun intikam ve hırs duygularını alevlendirmiş, kendini birinin himayesi altında olmaya zorlamayan, hakkını sonuna kadar savunan ve ona yapılan kötü ve saygısız davranışlara asla sessiz kalmayan birisidir.
22 Yorumla- +1 yıl
harika
- +1 yıl
Aa bu ben 😳
+1 yılAlfa kadın diye bir şey yoktur , alfa kelimesini şu dönemde herkes havalı olduğunu düşündüğü biri için kullanıyor , bence en güçlü kadın kimseye güvenmeyen , hayatında az kişi bulunan , bir sürü şey bilen ama bilerek bilmiyormuş gibi yapan , kendi başının çaresine bakabilen , erkeklere muhtaç olmayan zeki kadınlardır.
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
Alfa kadın sadakatli, dürüst ve mantıklı davranan, prensipleri ve sınırları olan birisidir diye düşünüyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAlfa kadin arkadas grubunda herkese akil veren ama kendine ise yaramayan yalniz kalandir
Grubu o yonetri toplanilcaksa onun fikri alinir
Genelde elinden her is gelir oldukca beceriklidirbama lafini yapmaz baskalarini onun laf etmesini konusmasini saglayacak kadar asildir11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAlfa kadın kalıbı yoktur bi kere herkese göre farklıdır. Bazilarina gore kimseye ihyiyac duymadan yaşayandir. Bazikarina göre anlik yaşayan istediyini özgürce yapandir. herkese gore farklidir yani bi kere bence onemli olan karşindakini yargilamadan dinlemeyi bilmek. Ve karsindaki kim olursa olsun karakterinden ödün vermemek
11 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :) lider denebilir bence :)
+1 yılAlfa kadın çok yanlış anlatıyorsunuz alfa kadın olmak minnet etmemek söz geçirmek değildir fikirlerine saygı duyulmasını sağlamasıdır misal kavga anında küfürler etmek tekme tokat dövüşmek değil hanımefendiligiyle sakinliğini korumak ve kavgayı dizginlemektir alfalik nerde ne yapacağını en usturüplü şekilde davranmasıdır benim kanımca böyle alfalığı argolaştırmayın lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde Hep öne çıkan lider bie yapım var ortalar arkadaş grubunda.. ama kavga etmeyi sevmem. Karşımdaki kimseyi kavga etmeye değer görmüyorum eğer ki sevgilim değilse. Susar bakışlarınla hadi ordan çeker kısa ama oturan bir söz söyler giderim. Genel tavrım budur. Kimse için sinirlerimi bozmam. umursamam
13 Yorumla- +1 yıl
süpermiş :D
- +1 yıl
takip etsene sende :)
Alfa kadın gözlemlerim doğrultusunda dobra, arkadaşlarının arkasında duran, gururlu, kimseye boyun eğmeyen, yanlışa susmayan, kendisine oynayanlara haddini bildiren, ne olursa olsun arkadaşlarının arkasında duran onlari ezdirmeyen, ve daha bir kaç ıvır zıvır... Genelde aslan burcu veya akrep den çıkıyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
sen peki? :)
- +1 yıl
alfa mısın
Alfa Kadının Cümleleri her zaman kısa ve özdür. Anlayan anlar.. kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz. Bende Alfa Olduğumu Düşünürüm 😉
14 Yorumla- +1 yıl
lider :D
- +1 yıl
süpermiş :D bu kızın önünde eğilin :D
+1 yılAlfa kadın ne istediğini bilen, doğru yerde doğru zamanda konuşan, kırmızı çizgisi olan, mütevazı, kadın gibi kadındır.
11 Yorumla- +1 yıl
bence de :)
+1 yılAlfayi bilmemde grubun annesi benim sanırım birde parmakla gostereneli,😅
12 Yorumla- +1 yıl
sen alfasın bence o kesin :D
- +1 yıl
Öyle diyosan😀
Liderliği o kadın yapıyorsa yönetiyorsa kızları ondan korkmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
bencede :D
Gelir şimdi ben alayım ben ben diyen kitle.
Alfalık ile alakası yok. Kişilik çözer işi.11 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
+1 yılKendın den emın olan kadın mesela bende var alfalık
11 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :)
+1 yılYorumları okumaya geldim bi fikrim yk. İnsta da falan görüyom hep
12 Yorumla- +1 yıl
lider güçlü kadın :)
- +1 yıl
Hıı güzelmiş
+1 yılAlfa kadın: pick me olmayan, kendi işini görmek için başkasına muhtaç olmadığını bilen kadındır. Haliyle bir kavgada evliyse eşini evden kovmak yerine alıp ceketini çıkandır. Yani bence böyle, sizin düşüncenizi bilemem.
22 Yorumla- +1 yıl
çok güzel açıkladın bence :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Gerek yok böyle şeylere beya bak şimdi birsuru kadın yazar şimdi benim asqrim keserim en nefret ettiğim insan tipi tabi biraz sakin yapılı olduğum için
10 Yorumlaalfa kadın evet vardır. kavgalarda ortaya cıkar genelde. ağırlığını korurlar. dobradırlar. çat çat yüzünüze konuşurlar. kimseyle çok samimiliği yoktur ama çevresi de vardır yani. tıpkı benim gibi :))))
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKendinden emindir. Kim olduğuyla gurur duyar, içinde bulunduğu problemleri öz güveniyle çözebilir. Liderlik etmeyi sever, kadın-erkek herkese liderlik edebilir. Erkeklerin en çok birlikte olmak istediği kadın tipidir.
12 Yorumla- +1 yıl
çok güzel tanım :)
- +1 yıl
💙Teşekkür
Alfa kadın boş insanlarla olaylarla uğraşmaz, kavga etmez kısacık bir söz söyler 10 tokata bedel olur kin tutmaz kısacası kalitesiz olan hicbirseyii umursamaz.
23 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :)
- +1 yıl
takip eder misin sende :)
alfa kadın diye birşey yoktur ki güçlü kadın diye bir şey vardır güçlü kadın insanlardan korkmayan kimseye muhtaç olmayan hayatını sadece bir erkeğe bağlamayan kişidir bence.
21 Yorumla- +1 yıl
ne kadar alfa olursan ol, boş... en alfa kadınlardan biri olan mafya anası bile çocuğunun mezuniyetinde yakalanmış. bırak alfa betayı...
10 YorumlaKadının doğasına aykırıdır alfa olmak
16 Yorumla- +1 yıl
neden :)
- +1 yıl
farklı bakış açısı teşekkürler :)
Alfa kadın vardır bence. Ama laf sokmaktan ibaret olan bir şey değil bu. Adaletli olup ayrım yapmamak, gerektiği yerde gerekeni doğru bir şekilde ifade edebilmektir bence alfalık kavramı.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAlfa kadın, erkek kibirli insan demek bana göre. Alfalık emir vermekle oluyorsa aslanda alfadır. Kim üstüne alınırsa artık...
10 Yorumla- Daha fazla (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne