Bugünlerde hep alınganlara denk geliyorum sanırım. Bazen dediklerim, bazen yaptıklarımdan alınıyorlar nedense. Sonra işin yoksa bir saat açıklama yap. Bir cümlemden bir kelimeyi alıp sen ne demek istiyorsun sorusuna maruz kalmak beni irrite ediyor. Peki siz de alıngan biri misiniz?
Valla ben alttan verilen mesajlara takılmam. Derdini direk söyleyebilen insanlar makbuldür. Kelimelerin içinde anlam aramaya çalışmam. Anlamadığım bir şey varsa da sorarım. Açıklamasını yer miyim? İşte o ona bağlı.
Evet sanırım öyle hatta biri bana kötü olduğunu düşündüğüm bir şey söylese bile alttan alırım alınganlık yapmam normalde ama ona gelince alıngan oluyorum. 😂
Kolay kolay alınganlık etmem ama sevdigim, deger verdiğim insanlarin önemli gördüğüm meselelerde olumsuz sözleri alinganliga neden olabilir ama küsmem.
Sormaya çalıştığım direk söylenen şeyler değil de bir konu anlatırken ya da açıklama yaparken içinden bir kelime seçilip ben ne anlatıyorum o ne anlıyor durumu :)
Şöyle söyleyeyim, kişiyle eğer yeni tanismissak bazi sozlerimden alinabilir ama tanıdıkça hiçbir zama kötü niyetle yaklasmayacagimi, kötü niyetli bir düşüncemin olmadigini , olaylara olumlu yönden bakmasi gerektigini görürler.
Ee tabiki mesela şaka ile soyeldigin bı söz veya mesaj karşındaki kişi alınabiliyor ben alınmam ama içten gelen biseyse bilerek yapılan bişeyse alinirim tabiki
Öyle değil işte. Bir konu konuşurken ya da açıklama yaparken bir bakıyorsun ki kurduğun cümlenin içinden bir kelimeyi alıp hiç aklında bile olmayan bir konu için hah zaten öyleydi, işte itiraf ettin vs. gibi alınganlıklar. Yoksa direk verilen mesajlara herkes alınabilir. Ben ne anlatıyorum bu ne anlıyor diyorsun içinden.