Bir akşamüstü markete giderken dönüşte mahalledeki bir kız yolumu kesip enseme vurmaya başladı hava karanlık olduğundan yanlış anlaşılır diye ona dokunmadan yoluma devam ettim. Lakin yapma dememe rağmen bunu birkaç kez daha tekrarlayınca (tekrarları da hava karanlıkken yapıyordu o yüzden yine cevap vermedim) annesine gidip söyledim. Annesi anlaşılır bir kadındı ona ceza verip eve gönderdi. Geçenlerde kızı tekrar gördüm abi diye seslendi bana, sonra artık vurmuyorum dedi. O an kendimi gerçekten özgüvensiz hissetmiştim. Bu aralar işten gelirken o kızı görüyorum ve içim inanılmaz bir nefret duygusuyla kaplanıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu oldukça özgüvensiz hissettiriyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız benden küçük bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay çok güldüm özür dilerim kdjdkdkdkd çocuk falan mı kaç yaşında
Çocuk sayılır yaşını tam bilmiyorum ama 11,12 olabilir
Jdjdkdjddjdjdjdjd boşver yaa küçük
Hayır çok takdir ettim bi erkek olarak karşılık verebilirdin ama karşında sırf bi bayan olduğu için tepkisiz kalmayı tercih etmişsin
Evet, bir yandan kendimi güçsüz hissediyorum bir yandan da gurur duyuyorum duygu karışımı oluyor
18 yaşındamısın?
Yok hayır
Yani o yaş gurubunda olur bu tarz şeyler yazıcaktım ama
Ben orda olsaydım haşat etmiştim onu
Ben de yapardım da hem kız olduğundan hem de hava karanlık olduğundan yanlış anlaşılır diye dokunmadım zaten hep karanlık havada yaptı
Kız mız fark etmez ilk önce neden vurdum derdim eğer makul bir sebebi yoksa veya çocuk da değilse ona vururdum.
Ama artık takma kafana senin basvurdugun yol da iyi ancak tekrar yaparsa polise vs başvur
Çocuk sayılır
Öyle çocukların kulagini çekeceksin 😂
Takma kafaya geçecek her şey
Kendini geliştir
Nasıl tam anlayamadım?
Küfür etseydin keşke
ya da boşver şimdi taciz ediyorsun sanarlardı sen efendice davranmışsın efendiliğin neden özgüvensizlik olsun
Bilmiyorum bir süre sonra özgüvensiz hissettirmeye başladı