Bu bazen değişmeyecek bir kişi için çaba harcadığımızda, bazen hayatın geneline baktığımızda, bazen de başarısız olduğumuz zamanlarda ortaya çıkar...
Peki siz hangi olay ve durumda bunca zaman boşuna kürek çekmişim dediniz?

Hani bir şeyin olması için çok uğraşırsın ve emek verirsin, sonra sanki hiç kürek çekmemişsin gibi aksi olur, emekler boşa gider ya, o boşa kürek çekmeyi hiç sevmiyorum.. :D
Dünyaya dair işlerde, zaman zaman yaşadığımız şeyler...
Gerek iş ortamında...
Gerek arkadaş ortamında...
Gerekse aile ortamında...
Ahirete müteallik işlerde ise, yeter ki Rızay-ı İlahi esas alınsın, hiç boş olmaz sanırım...
EİG için teşekkür ederim. 🌷🌻🌷
Rica ederim 🍃
Merhaba,
Bazen ailem ve çevrem ilgili konularda bu düşünceye kapılıyorum. Ne yaparsam yapayım kimseye yaranamıyorum gibi bir his oluşuyor. Rüzgara karşı uçuyormuş gibi hissediyorum. Bunu en çok sevdiklerim hissettiriyor sağ olsunlar.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 🌿
Düştüğüm ve yorulduğum zamanlarda ama bırakır ya da pes edersem diğer insanların haklı çıkacağı düşüncesi beni deli ediyor. Ve kalkıp mücadeleye devam ediyorum
Cevap
7Cevap
Sinirlendigim zamanlar, insanların beni anlamadığı zaman, böyle birşey anlatıyorum sonra karşımdaki kişi hâlâ dediğinde devam ediyorya ozamanlar, yaptığım bir işten hiç bir sonuç alamayınca..
Bu duyguyu pek yasamiyorum, nadir yasiyorum. O yüzden aklima direk bir sey gelmedi.
Birtek sunu diyebilirim, yardimci olmak istedigim kisi aslinda bunu istemiyorsa niye bosuna ugrasayimki diyerek o kisiyi kendi haline birakirim.
Çektiğiniz küreklerle bir kuraklığın ortasında tek başına kalınca mesela. Çünkü sulak zamanlarda sizinle terleyen herkesin yarı yolda ya da daha yolun taaaa en başında indiğini farkedemeyecek kadar kapılıp gitmiş olursunuz serüvene.
Yaptıgım işin neticesi beklentilerimi karşılamadıgı zaman.
Aynı şeyi tekrar anlattığım halde karşımdakinin halen daha aynı hatayı yaptığında.
Bu hissi sürekli yaşayanlardanım. İçimde bir değişim isteği var ve zaman zaman bunun için elimden geleni yapıyorum ama değişmiyor biseyler.
Sinirlenince (ki bugün bunlardan biriydi) böyle hissederim. Hele bir de sonuçsuz kalınca çok derin sorgulamalar yaparım sonra yine sinirlenirim.
Tht sınavı için harcadığım zamanı ak ya cidden leş gibi sınav yapıyorlar finalinizi de bütünüzü alın başınıza çalın
Kendimi aciklicam yerde herşeyin boş olduğunu gördüğümde
İş başvurusu yaparken…
Neden hala yapıyorum onu bile bilmiyorum 😏
32 yaşına kadar çırpındım ama artık dayanamıyorum dibe batmak üzereyim
Konu ne olursa olsun emek verip karşılığını alamadığımda
Verdiğim değeri karşımdaki insandan göremeyince diyorum ki değmez tek senin çabanla buraya kadar geldik ama artık her şey boş diyorsun bir süre sonra.
Anlamayana laf anlatmaya çalışınca..
Bu dünyada ne için varım diye kendime sorduğum zaman.
Her gün yatmadan önce
O kadar azim edip çalışıp ele bir şey geçmeyince
Yaşayarak
Genel olarak her zaman
Birisinin moreli bozukken onu güldürme çabam.
Hiç bir zaman
Değer ve emek verince birine
şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?