Soruyada bir 👍
Hayattan geçte olsa çıkarttığınız ders nedir?
Soruyada bir 👍

Merhaba,
İnsanlara fazla güvenilmemesi ve fazla anlam yüklenmemesi gerektiğini öğrendim. İnsanoğlu çiğ süt emmiş çünkü. Ne yaparsan yap yaranamazsın ve sürekli nankörce tutum içinde davranırlar. O yüzden çok bir anlam yüklemeden sadece kendini düşünmen gerekiyor. Ayrıca sadece sevdiklerine sarılman gerekiyor.
Öyle bir ders çıkarmadım aslında. Ama kalp kırmamaya özen gösteriyorum. O yorum yapan kadında da galiba eziklik psikolojisi var insanların dış görünüşüne bu kadar takması normal değil çünkü. Ruh sağlığı bozuk onun. Gizli söylemesi de zaten korkak biri olduğunu gösteriyor boşver sen onları. Ayrıca cinsellikle dış görünüşün ne alakası var onu da anlamadım. Hormonlara bağlı bir şey değil mi cinsel duygular ya da ateşlilik? Kafamda deli sorular gerçekten
Yorum kaba, gizlenmesi gerekirdi. Çirkin, berbat, leş, çöp gibi tabirleri şikayet edebilirsin.
Edilmiş zaten biliyorsun insanlar yorum şikayet etmeye yer arıyor senin eksicide gelir şimdi😂
Gelmez artık.🥺
Niye 🙄
Sıkıldı benden.😏
Aaaa kötü olmuş ne kadar benimsemiştik😁
Sus kız jjj
Sustum kızz😂
Hergun ayrı bi ders😂
Cevap
40Cevap
Bu hayatta mutluysan kimseyle paylaşma, mutsuzsan eğer kendine bile mutsuzluğunu dile getirme gadası. Çünkü insanlar ne mutlu olmanı ister. Ne mutsuz olmanı isterler.
Çok fazla ders çıkardım. İlk'i, İnsanlara fazla değer vermemek, çünkü çoğu gerçekten verdiğin değeri hak etmiyor. Ne kadar değer verirsen o kadar değersizleşiyorsun. Bazen herşey ölçülü olmalı. Ve anı yaşamayı öğrendim. Geçmişe ya da geleceğe gitmiyorum artık. 😂
''Kendi ışığına güvenen , başkasının parlamasından korkmaz.''
Kimseye güvenme ve inanma.
Ayrıca resim için söylüyorum. Eğer takıldıysan takılma. Boşver gitsin. Zaten çok bişiy bilse gizliden yazmazdı. Biz seni seviyoruz hemde çok😽
Bende siziiii
İnsanlara hak ettiği değeri vermem gerektiğini…
sorunun linkini bana atar mısın lütfen?
Başkalarının dediğine takılma kafayı yorma bu işler için.
Bir insanın en büyük hatası başkalarına gereğinden fazla değer vermek değil kendisine hâk ettiğinden az değer vermesidir. Sevdiğin insanlara karşı zor olmamak için o kadar basitleşiyorsun ki sana değer vermeye gerek duymuyorlar" O kadar haklı ki..
Evet kimse başkasının mutluluğunu çekemiyor herkes aslında kendi mutluluğunu istiyorum ve böyle kişiler başkasını üzmekten zevk alıyorlar bi nevi senin mutluluğunu çalıp kendi mutlulukları yapıyorlar...
çekemiyorlar işte bazı kişiler...
Ben ailem dışında kimseye güvenmemeyi hızlı karar vermenin kötü sonuçlarını son pişmanlık fayda etmediğini ve değer verdiğin birisini kaybetme gibi dersler çıkardım
Kıskanacaklar, gözleri kalacak diye mutluluğunu saklamak zorunda kalabilir insan... Bir de heves kaçıran, kötümser ve karamsar kişilerden uzak durunca hayat kalitesi otomatik olarak yükseliyor. Bunlar önemli.
Olması ihtimali olan güzel şeyleri herkesle paylaşma olacağı varsa da olmuyor. Bunu çok iyi öğrendim.
Bir kızın ne dediğine değil eylemine bakacaksın. Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin. Kimseye bağımlı olmayacaksın.
hiçbirşeye fazla bağlanmayacaksın ölümlü dünyada çünkü yarın herkes herşey gidebilir bitebilir. yalnızlığa alışacaksın kendi kendine yetmeyi öğreneceksin az beklenti mutlu eder olay basit
Herkesi iyi bulmaktan vazgeçmek. Yok ama kalbim yumuşak sanırım benim
Hiç bi şeyi yarına bırakma yoksa hayatta planlarını kökten değiştirir
Kendimden fazla kimseye değer vermemem gerektiğini öğretti hayat bana
bu senin hayatın kimsenin değil. özgür ol sev seviş gez dolaş, üret varet, hayata hayat kat
Duygularımı kimseyle paylaşmama ve kimseye bana verdiği değerden fazlasını vermeme.
Pembe hesapta mavili daha özgüveni yok kız gibi takıyor gelmiş bide yorum yapıyor 😂😂😂
Anı yaşa, geleceğe gidemeyebilirsin. Geçmişe zaten dönemezsin.
acını kımse ıle paylasma .
az ınsan sev , az ınsan olsun .
Onu diyen halt etmiş.. Ben bile sinirlendim şu anda.. Maşallah aşık olunacak bir güzelliğin var.. Hiç takılmayın böyle yorumlara.. Kıskanan çatlasın, çekemeyen anten taksın 😂😂
her seçim bir vazgeçim..
seçtiklerim vazgeçtiklerime değmeli..
En çok kendine değer vermen gerektiğini anladım
ALLAH tan başka hiç kimseye tamamen güvenme ve fazla fedakarlık yapma ki, üzülmeyesin
Hepsi olmasada büyük kısmı sen bunlara kafa takacak bir değilsin ama yav
O kız seni niye seksi beklimiş ki ben ona takıldım ateşli biri seksi olacak diye bişey yok ayrıca bunu söyleyen bir kız. garip.
Doğarken bir şeyimiz olmuyor ölürkende bir şeyimiz olmuyor dünyaya bu kadar kapılmaya gerek var mı.
Cekememezlikle alakası yok. kiz fikrini belirtmiş. her boka ay kiskaniliyorum tribi çok komik.
Değer verdiğin kadar büyük kırılıyorsun.
Boşver şekerim bunlar kalitesiz
tek bi saniyesini bile geri alamicamı ögrendim
Mutlu olunca paylaş ki mutluluğun artsın
Herkese iyilikle gitmemek gerekiyormuş.
Kimseye kendinden fazla değer verme
Vuu çirkin miymişsin xjdbdjd
Ne kadar umursamaz olursan o kadar mutlu olursun
Mutluluğun para da olmadığını
Kimseye haddinden fazla değer vermemek
Ne olursa olsun asla pes etme
Hangi birini sayayım.
Haklısın ama seni merak etmedim değil.