Umrumda olduğu zamanlarda sevmediklerime sık sık yapıyorum, onları üzmek beni mutlu ediyor. Yani bu halime alıştım o yüzden spesifik bir örnek vermeyeceğim.
Ama benim en çok aklımda kalan küçükken ablama yaptığım şeydi, trajikomikti aslında ama beni sonradan çok etkiledi jskds. Babaannem ikimize de meyveli yoğurt vermişti ve ben kendiminkini direkt yedim. Ablamınkini de yemek için onu merdivenlerden aşağı itmiştim. 😬 Yaşım muhtemelen 6 falandı bu arada. Hatırladıkça beni üzen şey aslında ablamı itmem değil de o yaşta bunun aklıma gelmiş olmasıydı. Merdivenden itmek nedir yani :I
Öyle tek bir şey değil genel tavrım ve kişiliğime ilgili olarak insanları manipüle etmeyi severim. Dürüst olmak gerekirse herkes benim dediğimi yapsın çok hoşuna gider ki bunu da yaptırırım.
Kendimle ilgili sevdiğim ve sevmediğim özellikler var. En sevdiğim özellik dürüstümdür. Birine bi kötülük yapmak istediğimde söylerim, bilir. Duygularımı saklamam kimseden de çekinmem ve işte bu kendimde sevdiğim bir özellik. Düşmanım olsa bile nefret etmez benden çünkü bilirler yalan dolanla işim olmadığını.
Kendimde sevmediğim şey ise senin soruna bir cevap niteliğinde adeta. Ben kinci biriyimdir. Aynı zamanda kısasa kısasa inanırım. Yani ne yaptıysan onu yaşatırım ne fazlası ne de azını ne yaptıysan onu, aynısını. Bu kulağa adil gelebilir fakat insanlar üzerinde ki etkim ile birleşince adil olmaktan çok uzak bir hale geliyor.
Şöyle özetleyeyim belki hatırlarsınız "Ufak tefek cinayetler" dizisini, annem o dizi ilk yayınlanmaya başladığında dizide ki Merve karakteri için demişti ki aynı sen. Gerçi sonradan öğrendim ki Merve dizinin kötü karakteriymiş :) aynı zamanda Ana kraliçe lakabıda var yani üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öncelikle hakkedene hakettiğini veririm Suçunu soylimmi onun bilmiyorum ama arkadaşlarım benim için özeldir bundan 2 sene önceydi bir adam onu rahatsız ediyordu etmişti de ben de adamın numarasını her yere dağıtmıştı girdiğim van tuvaletlerin beni gece ara atesliyim diye yazıp onun numarasını yazmıştım o kurumsal bir firmada şirket numarası kullanıyordu kendi hattı da vardı her ikisini dagittim instegramda bu hesap açıp bir ay boyunca bütün p*rno sitelerine onun numarasını bıraktım ha bir evliyim heyecan arıyorum kocam evde yok yazmistim😃😃sanırım en çirkef olduğum nokta buydu
Yaptığımız her davranışın bi kılıfı varken kim kötülük yaptığına inanır ki. Düşünüyorum bulamıyorum sorguluyorum. Nerde kötülük yaptım acaba diye bir kaç kare gözümde canlanıyor ama hepsinin sebepleri arkasından geliyor. 🤷♀️
Selam kral :)Aklıma şöyle bir anım gelmişti :) Gerçekten hala vicdan azabı çekiyorum :D
Askerde iken arkadaşın telefonunu istemiştim. bugunluk bende kalsın demiştim. baya bi rica etmiştim ona. Ama ertesi gün başka bir birliğe gidiceğimi bilmiyordu. Bende söylemedim :D evet biliyorum şu an içinde vayyy bilmem ne diyorsun :D telefonu öyle götürdük :D :D
Ya kötülük mü bilmiyorum ama 11 yaşındayken kuzenime özel bölgemize masaj yapalım demistim anlatmıştım basta o ne falan demisti ama zorla yaptırmadım pantolonlu iken bur şeyle hafif o bana ben ona sürmüştük yine de çok pişmanım... En basta anlatıp hadi yapak hadi demistim..
Yere oje dökmüştüm 😀 1 kutu asetonla temizledim evi havalandırdım 😀 annem geldi aseton nerde diye sordu 😀 kardeşim almıştır dedim 😀 annem onu döverken ben onu gülerek izlemiştim hiç te pişman değilim oh olsun.
Bide şey kardeşim vişne suyumu içmiş kenara koymuş. Bende hepsini içtim pipetinden acılı şalgam doldurdum 😀 çocuğa al iç dedim 😀 içer içmez yere yığıldı 😀
Normalde asla kötülük yapmam ama lisede 10. sınıfta okulu bana zindan edip aptal hareketler yapan bir çocuk sınavda benden kopya istemişti ve ben sınavdan 100 alacağımı bildiğim için hepsini yanlış söyleyip 0 almasını sağlamıştım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
12 yaşında Arkadaşa yalan söyleyerek diğer bir Arkadaşıma iftira attım. 12 veya 13 yaşında Toplu ortamda ortalığı karıştırıp insanları birbirine düşürdüm. Çok laf taşıdım. Çok sevdiğim birine zarar verdim karşılıksız ilgiden dolayı. Akrabalarım hakkında kötü yazdığım oldu nette. Sıralasam liste kabarık ergenlik şeysileri hep.
Sinirlenince çok kötü bir insana dönişebilirim kişi naparsan bin katını yaparım tehditle geleni uyarırım birdaha gelirse işte o, zaman sonuçlar baya iyi olmaz onun için.
yaptığım en büyük kötülük mi bilmem ama eski bir kız arkadaşım vardı sosyal medyadan ve kız beni fake hesaplardan baya kandırmıştı ben hiç intikam almamıştım ama sonradan böyle fake hesaplar açıp eski sevgilileri adına araları kötüyken daha kötü yapmıştım ve kzıda hepsini yemişti ve sadece esji sevgilileriylede kalmadım yakın arkadaşlarınada onun hakkında baya şeyler söyleyip arkadaşlıklarını bittirmiştim kız hepsini haketti 😄😄
Sırf arkadaşım korkuyor diye masum bir böceği öldürmüştüm bu vicdani hâlâ temizliyemiyorum benki suya düşen karıncaları bile itina ile kurtarırken bunu nasıl yapabilirim🤧
Kötülüt yapmadım ama bana yapıldı kötülük. Gece uyurken benden 4 yaş büyük kuzenim gece ben deliksiz yatarken kendi en kirli çorabını benim ağzımın içene koymuş sonra da ağzımı kapatmış. Sabah bir uyandım ağzımın içinde kirli çorap var. Ağzımın tadı çok kötü olmuştu.
Benimsediğim, sevdiğim insanların haksız olduğunda bile yanında durmam sanırım bazen gerektiği kadar adil olamıyorum. Onlara kızsam bile onların yanında yer alıyorum. Bu birkaç kez oldu.
Artık itiraf ediyorum daha fazla iyilik meleği maskemle gezemeyecegim😂😂vaktiyle kötü davranmam gerekenlere aşırı iyi olarak kendime en büyük kötülüğü yine ben yapmışım.
arkadaşımın evinden bir şey çalardım sonra ona satardım ama en sonunda sattığım eşyaların bütün parasını geri verdim. Bunları yaptığımda 7 8 yaşındaydım
çocukken birilerini kavgada incitmiş veya sert bir söz söylemiş olabilirim.. inşallah bir insanı veya herhangi bir canlıya zarar verecek bir sey yapmam.. Allah hiçbir zaman nasip etmesin..
Uç oğlum uç diye ne kadar mutlu bir çocuktum. Özgüvenli. Annem yüzünden herşeyimi kaybettim buraya kaldım düşünsenize bir adamla tanıştım 3 yıldır sevgi dilendim ondan Ne kadar aptalım. İşte kimseye güvenmeyin kendinizi sevin her zaman özgüvenli olun benim yaşadığım acıları yaşamayın. Ölüp ölüp dirilmeyin her defasında bir kere ölün adam gibi.