Böyle insanlara artık beni şaşırtmıyor sadece duyduğum zaman gülüp geçiyorum ve hakkımı helal ediyorum bir söz vardır hak helal edenlerin sevabı iki silinmez kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Bizim arkamızdan iş çeviren insanlar sanki biz çok dörtlük birimiyiz belki zamanında bizde birileri hakkında dedikodu yaptık birileri hakkında arkasından iş çevirdik olayları sadece kendi açımızdan değil bazı zaman zamanında ben de böyle yapmıştım ya da ben de böyle yapabilirdim diyerek empati kurarak düşünmek lazım geldiğini düşünüyorum.
Onlara bir şey söylersem , anlam katmış olurum. Onları kafamda büyütmeye gerek yok. Yaşanmamış gibi yapar mazide ki çöplüğe yollarım. Yani hak ettiklerini yere. Üzerinde durup çok fazla kafaya takmaya değmezler. Hak ettiklerini yaşasınlar sadece. Tek temennim bu yönde olur.
Çok defa çeviriyorlar karışmıyorum, birşey de demiyorum haklılar zamanında onlara yaptıklarımı yapıyorlar. Ama işleri ilerlettikleri an yaptıklarının farkında olduğumu hissettirip bu sefer geçmiştekinden daha beter hale koyarım hepsini.
uyunların içindeki oyuncu ben değildim kendileri idi kolay kolay oyuna gelmem öyle bir olgunluktayım çok şükür kendi pisliklerinde boğuldular geçmiş olsun diyorum!
Sen fotoğrafla cevap vermişsin zaten 😂. O benim hakkımda olmayan şeyleri söyleyen küçük insancıklar var ya dikkat etsinler. Her an ayağımın altında böcek gibi ezilebilirsiniz
Zaman zaman karşıma bu tarz olaylar çıkabiliyor malesef, diyebileceğim tek şey bol şans oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Allahtan isterim yüzüne tükürmemi bana nasip etsin. Zaten yüzüne tükürdükten sonra o kendi kendini yiyip bitirir. O tükrük onun şerefsizlik madalyası olur ve kendini öyle hatırlar.