Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet var. Yaptığım hiçbir hatamdan pişmanlık duymuyorum. Maalesef tecrübeleri yaptığımız hatalarla kazanıyoruz. Ve iyi ki hata yapmışım ki neyin ne olduğunu görmüşüm derim.
Merhaba, Her hata bir doğru kapıya açılan anahtar gibidir önemli olan o hatamızdan ders çıkarıp doğruyu göre bilmek. iyi ki yapmışım demedim ama doğruları uzak kaldığım zaman daha iyi göre bildim. Bilerekten değil de yanlışlıkla yaptığım bir hata sonucunda asıl yüzünü gördüm bazı insanların, belki de o hata olmasaydı halen tanıyamazdım asıl yüzlerini. Bazen gerçeği iyi görmek için yakından değil, geriden bakmak gerekebilir.
Benim yok. Hata yapmamış olmayı tercih ederdim. Sonucu iyi bir şey olsa bile, o sonuca hata yapmadan varmak isterdim. Yaptığım hatalar, bana çok şey öğretti ve beni güçlendirdi ama bu bilgiye ve güce daha az hata ya da hatasız başka yollarla ulaşamaz mıydım diye sorarım kendime. Belki ulaşamazdım ama yine de hatalar beni rahatsız eder ve pişmanlık duygusu verir. Yapılan hatadan pişman olmamayı kendime yakıştıramam.
Hatalara bakış açım deneyim kazanmak benim için, sonucunda da her zaman ufak da olasım kendime kattığım artılarım oldu. Ve evet, geri dönülmez hatalar olmadığı için çoğu hatam adına iyi ki olmuş diyebiliyorum.
Yaptığım hatalara hep başkaları sebeb oldu. Evet hatalar yaptım ama başka seçenekte kalmıyordu geriye. Yinede o hatalardan hata olduğunu bildiğim halde ders aldım. bilmek başka deneyimlemek başka şeymiş
iyi ki hayatımın ilk dönüm noktasınds onunla tanistim. Gerek buyumeyi gerek olgunca davranislarda bulunmayi gerek mizahı... vs şu an konusmuyor olabiliriz ama hayatıma girdigi icin bir yandan mutluyum özlemiyorum belki ama hep aklımın ve kalbimin bir kosesinde onun izi olacak not:aykut elmas severdi🥲🥲🥲🥲🥲🥲
bütün hatalarımı iyi ki yaptım sayelerinde adımlarımı atarken iki kere düşünüyorum tecrübe edindim hatalar nelerdir öğrendim, doğru ve yanlışı öğrendim fark ettim hatalarım sayesinde