Ben 32 yaşındayım ama gençliğimi hiç yaşayamadım bu yaşıma kadar hayallerimin hiçbiri de gerçekleşmedi çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım hep kapanık kaldım senelerce eve kapalı asosyal yalnız yaşadım hâlâ aynıyım gençliğim hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir evden hiç dışarı çıkmıyorum gençliğimi hiç yaşayamadım hiç gezemedim eğlenemedim sosyal olamadım hiç sevgilim kız arkadaşım bile olmadı ömrüm evde geçti gidiyor hayatı kaçırdım hayata geç kaldım gençliğim heba oldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
32 yaş neki 50 de bile bu zamanda dinçler insanlar yapmak istediğin ne varsa onu yap bu arada heekesin hayatı bok gibi yani boşver ve anı yaşa
Ben yaşamayı beceremedim beceremiyorum hayata uyum sağlayamıyorum
Hiçbir şeye uyum sağlamak zorunda değilsin millet kafayı yemiş canın ne isitise onu yap
Yapamıyorum işte ben evden dışarı bile çıkamıyorum korkuyorum gençliğimi istemeyerek eve kapalı geçirdim ömrüm evde geçti gidiyor dışarıya çıkamıyorum özgür olamıyorum
Fobi gibi mi çık ya bir şey olmaz biryakınınla çık bu arada dışardada bir şey yok arada çıkıyorsundur yani ev hapsi değil ya
Hiç çıkmıyorum gençliğim tamamen evde geçti hiç çıkamıyorum dışarı senelerdir eve kapalı yaşıyorum senelerdir temiz havaya güneşe çıkmıyorum yürüyüş yapmıyorum dışardan korkuyorum insanlardan çekiniyorum utanıyorum özgüvenim yok evde çürüyorum
32 yaşındasın çocuk yaşta olsan neyse neve kimse sana saldırmaz merak etme denemekten çekinme psikoloğa gidebilirsin mesela mesela pişman olmaktansa denemek idir
Psikolog hiçbir şey yapamaz benim çocukluktan belli kişiliğim böyle bu yaşıma kadar istesemde değişemedim kapanık biriyim kişilik yapım değişmiyor maalesef dışardan korkuyorum
Hmm yanlız mı yaşıyon birne de zorla seni dışarı çıkarsın galiba dışarı çıkma fobisi başına bir şey gelir araba falan gibi mi psikolog değil psikiyatrist lazım ama kaderde ne varsa o olur ama insanın kadaeri de değişebilir o yüzden bir şey olur diye korkma sana kimse bir şey yapmıycak bebek değilsin boşver canın istediğini yap bu psikolojik bir şey kendi benliğine söz geçirmen lazım
Hayır psikolojik değil benim kişilik yapım çocukluğumdan belli böyle hep utangaç çekingen içime kapanık sessiz pasif asosyal yaşadım çocukluğumda ergenliğimde gençliğimde sosyal olamadım hep kapanık kaldım özgüven kazanamadım gençliğimde hep böyle geçti bu yaştan sonra da değişeceğimi sanmıyorum ben kapalı kaldım açılamam artık
Ee o zaman dert etme
Senelerdir dert ediyorum hep üzgünüm mutsuzum gençliğimi istemeyerek eve kapalı geçirdim hep dışarıya çıkmak gezmek sosyal olmak çalışmak aşık olmak istedim ama olmadı herşey içimde kaldı
Dene diyom işte olmise de olmiyor
Evden dışarı çıkmıyorum ne deneyim
Çıkamıyorum
Hiç bir şey olmuycak bunu unutma 32 yaşımda bir erkeğe kimse bir şey yapmaz sonra evden dışarı çık lapının önünde bekle rahatsız olırsan girerim mantığı uzun süre öyle kal dolan müzik dinle o arada kapının önü olması direk girerim meselesi yani ailen var mı bu konuda sana destek olabilirler mi
Hiçbir şey için geç değil gençliğini harcama
Ailemle yaşıyorum ama çıkamıyorum dışardan korkuyorum ama bak bu öyle sandığın korkudan değil ben utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz olduğum için pasif kapanık özgüvensiz kaldım hiç açılamadım dışarıya alışamadım dışardan korkuyorum insanlardan çekiniyorum gençliğim hep evde geçti senelerdir eve kapalı yaşıyorum beni kimse anlamıyor ailemde dışarı çık çalış gez diyor senelerdir ama ben yapamıyorum
Birine söyle seni dışaeı zorla çıkarsın ayrıca senin gibi utangaçlar olabilir böyle olmaz
Çocukluktan belli böyle kapanık kaldım bence ergenlikte açılmam lazımdı benim ama ergenliğimde hiç açılamadım hep kapanık pasif çekingen asosyal kaldım özgüven kazanamadim ve benim için eksiklik oldu gençliğimde bu yüzden eve kapalı asosyal pasif yalnız geçti hep eve kapalı yaşadım15 18 20 25 30 lu yaşlarım evde geçti 32 oldum hâlâ evdeyim daha da kapandım dışarı falan çıkamıyorum ben artık iyice kapandım gençliğimi de hiç yaşayamadım zaten herşey içimde kaldı hayatım mahvoldu hiçbir şey yaşayamadım
Peki
Dayı yeter be en sonunda ben sana bir manita bulacağım
öbür dünyada denk gelirsek beraber karıya gideriz kanka
Ayni senin gibiyim abi
Telafisi olmaz suçlusu sensin
Olmaz