Kocam neden boyle yapiyor?

Merhabalar hickimselere anlatamadığım dertlerimi size anlatmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun eşimle 7 aylık evliyiz ama evlenmeden önce çok sancılı bir süreçti ilk bi kac ay iyiydik heleki bu son zamanlar hergun kavga ediyoruz ve sürekli benden boşanmak istediğini söylüyor bana küfür hakaret ediyor çok fazla olmasada arada şiddet var yani sürekli başıma vuruyor size en son ki olayı yani dün aksamkini anlatayım telefonuna bakıyordum onun yanında birden uygunsuz bir resim gördüm kendi özel bölgesini çekmişti bune diye sordugumda sana atacaktım dedi sonra gece telefonunu karistiracaktim ki uyandı kızdı bağırdı çağırdı istemedi kurcalamami daha sonra ben 5 e kadar uyuyamadım biraz da olsa baktım bir sitede hediye gönderilmiş kime bilmiyorum ayrıntıları o siteden silmiş ne yapsam bilmiyorum aslında hiç böyle biri değildir şüphe ile yaşamak çok zor...
Size anlatacağım daha neler neler var burada yeniyim umarım mesajımı görürsünüz ve bi akıl verirsiniz buraya yazmak istedim insan bir nebze de olsa rahatlamak istiyor
Kocam neden boyle yapiyor?