Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Kendi sorumluluklarından kaçan tipler başkasının hayatına burnunu sokmaya bayılır, gerekli özeni gösteremez hayatına aldığı kişiye ama emirler direktifler yağdırır. 😒
Kendi hayatına veya hayata sahip çıkmak nedir yaaa, hayata sahip çıkılabilirler demek hiç kolay bir değil, bence mümkünde değil, avunmak mümkün :) Mükemmelliyetçilik yorar insanı, sahip çıkmak ne demek? İnsan ne ki sahip falan… Eee tabii Bireyselciliğin bu kadar revaçta olduğu dönemde insanları böyle avuturlar. Ne kendine ne eşine ne sevgiline sahip çıkabilirsin, insanı aşar. Birbirimizi sevelim yeter, sevgi, aşktır hedef. Allah herkese gönlüne göre hayırlısını nasip etsin. Her an bir mücadele olacak inişler çıkışlar, beklentiler … hepsinin üstesinden kanaat ve kabullenerek gelmek için bir çaba göstermek lazım çünkü isteyen sensin. Yani türkçe sınavı zorda matematik sınavı kolay mı güzel insan?
Kendi hayatına gereken özeni göstermeyen kişi, bir başkasının hayatına da özen gösteremez. Böyle kişilerden umut beklemek kara kuyuya tükürmek gibidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben tam burda yazdığın kişiyim daha dün 8 aylık ilişkim bitti ve sebepler de benim. kendine önem vermeyen başkasına da vermez diye bakıyorsunuz herşeye ama ben kendimden çok başkasına önem verip, 'kendine önem vermiyor bana mı önem verecek' diye yalancı durumuna düştüm defalarca... böyle biri olunca insan sevgisini belli edemiyor ve hep terkediliyor
Hayır gösteremez hele bu erkek kişiyse hiç gösteremez. Kadınlar yine kendini önemsemeyip fazla fedakarlık yapabiliyor ama erkeklerde öyle bir durum söz konusu değil.