Hayatı ve kendimi uzun zaman boş verdim. Tembellik yaptım. İşler hep böyle yürüyecek sandım. İşin rengi zaman geçtikçe değişti tabi. O paralelde bende değiştim. Bazı insanlara çok haksızlık ettim. Hepsinin hakkı var üstümde. Umarım bunun karşılığını bir gün ödeyebilirim. Vefasızlık çok kötü bir olgu. Ben bu aşamadan geçtim. Fakat artık değiştim. Daha kıymet bilen bir insan oldum..
Kendi yarasını sarmayı bilmeyenlerin derdine niye değerler biçip elinden hep tutuyorsun. Bırak herkes özgürce üzülsün, bırak herkes çekeceği acısını kendi başına çeksin, bırak bazıları da hep aynı sorunları kendi hayatlarının döngüsünde yeniden yeniden tekrar etsin.. Kimi sonsuza kadar her şeyi yanlış tanısın, kimi her şeye öfke duyarak yaklaşsın. Kimi sadece hep üzülmeyi bilsin. Sanane evladım. Sen niye dertlerini değer edinip, emegini çabanı zamanını harcıyorsun. Sonra bak görüyorsun işte.. Bir mutluluğu, kendi emeği ve çabasıyla elde edemeyen; sevmeyi de bilmiyor, değer kıymet vermeyi de. Çaresini hep dönüp dolaşıp saplandığı yerde kendi tekrarlarını kazıyarak arayanların çukurlarında dolaşmayı bırak. Zamanına yazık evladım. Herkes varacağı gideceği yerin seçimi ve derinliğinden kendi sorumlu. Üzülme sevdigine de seveceğine de bu kadar. Üzülme boşver seninle yollarına ne güzel değerler amaçlar hedefler katıp ışıldayacak insanlar var. Onlar seni bulur, buluşur. Öptüm hadi.
çok fazla konuşurum. insanı tek hatasında silerim. şımarık ve çok inatçıyım. aşırı hayvanseverim. sokak hayvanlarının mamaları için aşırı para harcarım. kendimi eleştirdim.. aynı zamanda burada erkeklerin benden nefret etme sebepleri de var skldekdjkedlk
BEN çok aptalım. Gerçekten Hiçbişey dizilerdeki gıbı değilmiş. Beni arkadaş olarak görüp sadece arkadaş gibi değer verip yanimda olan olmadı. BEN öyle gördükçe ya kaçtılar ya da terkettiler beni. Ama maymun gözünü açtı. gelene de gidenede eyvallah bundan sonra ben haylazponcik uzak olsun erkekler 👋👋
-Çok çabuk sinirleniyorum. Sinirim hızlı sönse de hoş değil. Bu durum insanları eleştirmeme sebebiyet verdiği için. Yoksa bağırma etrafa ya da insanlara vs zarar verme huyum yok. Sinirli olduğum nüktelerimden ve kelime seçimlerimden belli oluyor. -Bazen can sıkıcı şekilde kuralcı oluyorum. Disiplinim aşırıya kaçabiliyor. Oturup düşündüğüm de burada esneklik yapabilirdim dediğim durumlar oluyor -Bağlanma huyum yok. Ne ortama ne şehre ne bir eve ne insana ne de başka bir şeye.
Bazen ukala olduğumu düşünüyorum. Her şeyi hep ben bilirim havasında konuştuğum oluyor. Sürekli bir başarılı olma isteğim ve belli konularda iyi olma iddiam var. Bu da beni biraz kibirli gösteriyor.
İliski bakımından agresif sinirli ve bir okadar sakin ve iyi huylu Aşk olarak odun yontulmasi gereken 😅😊 İs bakimindan beceriklo her is gelir elimden Uyusuk ve uykucu diyebilirim ahsggsjskd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendime karşı çok acımasız ve sevgisizim o yüzden kimse beni sevmiyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlgisiz kalamıyorum dünya benim etrafımda dönsün istiyorum
Çok iradesizsin ve çok kararsız bi insansın. Kendine engel olman gereken konularda zorlanıyorsun ve uyuşuksun. On dakikalık işi yarım saatte yapıyorsun.
Hayatı gereğinden fazla ciddiye alıyorum. Halbuki yapmam gereken şey çok basit; yaşa ve öl
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
" I * fragile" Ben kırılganım o nedenle kırılmamak için yalnız yaşarım. Aygır düşkünü azgın kadınların sahte aşkını ve insanlıktan çıkmış bazı Allahsız erkeklerin sahte dostluğunu istemem.