Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Sizinde pireyi deve yapma huyunuz var mı?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?

Kendimi övmek için söylemiyorum fakat ayrıntıya çok takan ve bir konu hakkında saatlerce konuşabilen bir insanım. Yapım gereği ciklet bile alacaksam en az 2,5 3 saat boyunca kendi kendime konuşur tartışırım. Çok boyutlu düşünmeyi seviyorum. Genellikle bu yüzden arkadaş ortamlarında biraz sıkıcıyımdır. Tipim dolayısıyla rahat sevgili bulabiliyorum fakat dilim yüzünden çok çabuk kaybediyorum. İnsanlar biraz daha kendilerini neşelendiren ''evet hıhı tamam'' diyecek türden insanları kendi yanlarında istiyor. Soruna gelecek olursak genellikle deveyi pire yaparım. Hatta çoğu kişi bu yüzden bana pimpirikli diye yakıştırmalar yaparlar.
Konusuna Göre Değişir Şahsen Ben Başkalarına Ve Kişilerin Kendisine Faydası Olmayan Hicbirseyi Yüceltmem ya da Abartmam Yüce Allah Dışında Çünkü Yücelik Övgü Ona Olması Lazımdır Ve Gerçek Manada Övgüye Layik Olanda Allahdır Ancak Birşeyin Hakkını Veren İnsanları Severim Ve Saygı Gösteririm Çünkü Başkalarınada Yardımcı Olmuşlardır Saygı Gösterilmeyi Hak Ederler
Bir çikarım varsa iş konusunda bana yapılan bir şeyi abartırım. Onun dışında sosyal hayatta daha çok olan olayı kapatırım.
Doğum günü hediyesi
Rica ederim
Pek değil
Cevap
30Cevap
Abartma huyum yoktur neyse onu der geçerim gadası
Merhaba,
Bazen yapmıyor değilim. Anlamsız konulara, anlamsız bir sürü şey yükleyip büyütebiliyorum. Hatta en kötü özelliğim diyebilirim. Durduk yere kafayı fazla takabiliyorum.
Bu huyum var maalesef. Pireyi deve değil fil yapacak kadar hem de. Ama sadece bir iki konu da var o konuları çözünce rahat edeceğim.
Aşksızlık krizinden, arabamla aşırı hız yapma konusunda pireyi deve yapma riskim var. 130 km/s hızla değil, 205 km/s hızla İzmir'e gideceğim diye tutturuyorum.
benim için çok değerli ise kişi ya da içim çok dolmuş ise en ufacık şeye patlarım sonunu düşünmeden..
Hayır ya yok öyle bir şey, yaşanması gerekenler yaşanır biter
Ancaaaaak haklarım gasbedilince işte içimdeki canavar durdurulmuyor
Yok bee üç günlük dünya, pire de umrumda değil deve de. 😂
Pireyi deve yapmam o konuda makul biriyimdir. Tez canlı kişilerde görülür bu genelde
Biraz. Ama sonucunda anı kararlar vermem, oturur düşünürüm enine boyuna.
Ben Deve'yi Pire yaparım genellikle, çok takılmam. Her olay min seviyedir benim için.
Normalde bunu yapmam ama regl dönemlerinde ateşle yaklaşmayınız yazısı yapıştırasım geliyo alnıma 😅
Hayır abartmayı sevmek abartılı konuşanlarıda anlarım belli eder kendisini direk
küçük detaylar aslında tüm resmi görmemizi sağlar..
o yüzden evet, küçük detaylara takılırım..
Bazen yapıyorum elimde olmadan
Çok yılgın bir tavır bu...
Kendisini de karşısındakini de yıpratır.
Abartmayı sevmem. Konu ne olursa olsun, abartılmaya müsait de olsa benlik değil.
Yok benim için deve devedir pire piredir sksksk
Abartılacak şeyleri abartıyorum ama genellikle boş yere abarttığımı söylerler.
Yok çok şükür, öyle yapmadım.
Yok bende öyle bir şey
bazen pireyi deve yaparım bazen de deveyi pire
Bazen bazı konulardaa var..
Var evet. Sinirlendiğim de gözüm bir şey görmüyor.
Ben genelde deveyi pire yaparim
bazı zamanlarda evet.
Bazen evet ama genel olarak yok
Sevince insan abartıyor elinde olmadan
Benim yok... Ama babam tam bir kaynana modelidir
Fazla üzerinde durmam.
Yok.
Bazen olabiliyor
olabilir
Doğrudur.
Bazen evet
Bayılırım