Kişilik & Karakter Bu aralar uzak durmanız gereken şeyi söyleyelim mi? Meleyyyy_19 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor @CesurKorkakKöpek ile birlikte söyleyeceğizz 🐣Tahmincii kedişş🐱😁 Bu aralar uzak durmanız gereken şeyi söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Evet söyle bakalım @Meleyyyy_19 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Boş vakitlerini değerlendirmemekten Yorumla redkit_089 +1 yıl Bilemedin çoğunlukla bir meşkalem var Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fazla ciddilikten Kravat_takan_adam +1 yıl Başarılı bir tahmin:)
Medicalmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hmmm ne olaki acep xd 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Endişeli olmaktan Yorumla
Ms26Ms Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Dinliyorum🤷♀️ 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fazla gülmekten sonu ağlama olabilir Yorumla Ms26Ms +1 yıl Doğru söyledin. Öyle bi an yaşadım denebilir bugün😌 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Duygularını saklamaktan Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl :)) Yorumla
umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Olur. 1 3 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kahve tüketmekten Yorumla umrumdışı_ +1 yıl guzel tespit. :D Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Aa attım tuttu sjsnsj Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Söyle prensesim 2 17 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Aşırı tepkiler balım Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ama amaaaa😔 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hak ediyorlar sanki Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl Şeref Yoksunu İnsanlardan.Örnek Ra*** Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @CesurKorkakKöpek ne kadar kizsam da ondan uzak duramam işte 😏 Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl Değersizin Teki Bas Onun Kıçına Tekmeyi Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl @CesurKorkakKöpek sjnsnsjnsjs Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @CesurKorkakKöpek nahhh basarim o tekmeyi 😏😏 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @CesurKorkakKöpek deli etme beni yoksaaa🖕🖕🖕🖕 Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl 🤧🤧 Yine Tehtid 😪 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @CesurKorkakKöpek sen benim tehdidime kurban ol 😏 Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl @Meleyyyy_19 Tanrıçam Karamelanın gazabından beni koru 😣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @CesurKorkakKöpek 😈🖕😈🖕😈🖕😈🖕😈😈🖕😈🖕😈 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Karamel yol onu ez onu sjsnjss Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Geberticemmm Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl Evime Şafak Operasyonu Yapmasından Korkuyorum 😣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @CesurKorkakKöpek kork bence de Yorumla
Соломон__Кейн Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Söylemezsen adam değilsin 1 2 Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl Buz gibi espirilerden ☃️ Yorumla Соломон__Кейн +1 yıl @CesurKorkakKöpek Artık keyif vermiyor herkes psikopat hemen engel atıyorlar Yorumla
mayrem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Dayılardan ama söyle hehe 😘🍰 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fazla yemektenn Yorumla mayrem +1 yıl Yemek... uzak duracağım artık 🥧 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyleyin 1 3 Yorumla ikizterazi +1 yıl Bu sitedeki saçma soruları gördükçe bu siteden uzak durmalıyım diyorum bu olabilirmi yoksa farklı bir şey mi Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kendini bunaltmaktan Yorumla ikizterazi +1 yıl Hmm olabilir Yorumla
bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Neyden neyden 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Agresiflikten Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Çk zor 😩 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Soguk olmaktan Yorumla persordinary +1 yıl Ben soğuk değilim ki🤪🤣 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Çay içmekten Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
Cherry-Blossom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Her zaman bakimli olmaktan Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Mükemmelliyetçi biri bunu beğenmedi. :// Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söle 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Umursamamaktan Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Tabiii 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Herkese iyimser olmaktan Yorumla Bnçbn +1 yıl Keşke. . Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tabii 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl minnoş kalbini hassas insanlara karsi korumamaktan Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olurr 1 8 Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl Umursamamazlıktaaan Yorumla külllkedisi +1 yıl Yanlış bu aralar her şeyi umursuyorum Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl Hem umursayıp hem sinirlenmemeyi nasıl başarıyon 🤞 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bende bilsem Yorumla külllkedisi +1 yıl Ben seni tanıyo muyum? Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl taniyosun balim 😄 Yorumla külllkedisi +1 yıl Şimdi anladım kim olduğunu tatlım essski unutulmuş dost 🤭 Yorumla CesurKorkakKöpek +1 yıl 😑😑 Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl olur 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Yeni birşeyler deneme bu aralar Yorumla
Muhteşem_Şeytan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Söyle.. 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kendini fazla üzmekten Yorumla Muhteşem_Şeytan +1 yıl Tamam canım, teşekkürler 🤍 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Buyur dostum 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Aşktan Yorumla Ayhan67 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Söyleyin. 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Somutkanlıktan Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yolla 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Ümitsizlikten. Yorumla AçarakŞah +1 yıl Onu tayip diye değiştiriyorum Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olarrr 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Birşeyleri fazla takmaktan kuzu Yorumla Afraa2727 +1 yıl Oyyş 😏 doğru dedin Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Söyleyin 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fazla meraklı olmaktan Yorumla
olmuyor_böyle Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl İnstagramdan Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Sedat Peker videoları... Ama siz de söyleyin.. 0 0 Yorumla
k-pop-çu_serzenish Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Söyle 2 5 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fazla muzik dinlemekten Yorumla k-pop-çu_serzenish +1 yıl Günde 4,5 saat dinliyorum Yorumla Soo-jin +1 yıl benim rekorumu kıramamışsın Yorumla k-pop-çu_serzenish +1 yıl @Soo-jin kaç saat Yorumla Soo-jin +1 yıl Dışarı çıkmayacaksam hiç kapatmam müziği uyurken falan da dinlerim Yorumla
Brt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fazla hayal kurmaktan Yorumla Brt34 +1 yıl En neftet ettiğim şeydir yanlış tahmin ben hayal kurmam, hayalin ta kendisiyim Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Peki. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İvet 0 0 Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Olur söyle. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 🤗olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet söyle bakalım @Meleyyyy_19
Boş vakitlerini değerlendirmemekten
Bilemedin çoğunlukla bir meşkalem var
Olur.
Fazla ciddilikten
Başarılı bir tahmin:)
Hmmm ne olaki acep xd
Endişeli olmaktan
Dinliyorum🤷♀️
Fazla gülmekten sonu ağlama olabilir
Doğru söyledin. Öyle bi an yaşadım denebilir bugün😌
Söyle bakalım.
Duygularını saklamaktan
:))
Olur.
Kahve tüketmekten
guzel tespit. :D
Aa attım tuttu sjsnsj
Söyle prensesim
Aşırı tepkiler balım
Ama amaaaa😔
Hak ediyorlar sanki
Şeref Yoksunu İnsanlardan.
Örnek Ra***
@CesurKorkakKöpek ne kadar kizsam da ondan uzak duramam işte 😏
Değersizin Teki Bas Onun Kıçına Tekmeyi
@CesurKorkakKöpek sjnsnsjnsjs
@CesurKorkakKöpek nahhh basarim o tekmeyi 😏😏
@CesurKorkakKöpek deli etme beni yoksaaa🖕🖕🖕🖕
🤧🤧 Yine Tehtid 😪
@CesurKorkakKöpek sen benim tehdidime kurban ol 😏
@Meleyyyy_19 Tanrıçam Karamelanın gazabından beni koru 😣
@CesurKorkakKöpek 😈🖕😈🖕😈🖕😈🖕😈😈🖕😈🖕😈
Karamel yol onu ez onu sjsnjss
Geberticemmm
Evime Şafak Operasyonu Yapmasından Korkuyorum 😣
@CesurKorkakKöpek kork bence de
Söylemezsen adam değilsin
Buz gibi espirilerden ☃️
@CesurKorkakKöpek Artık keyif vermiyor herkes psikopat hemen engel atıyorlar
Dayılardan ama söyle hehe 😘🍰
Fazla yemektenn
Yemek... uzak duracağım artık 🥧
Söyleyin
Bu sitedeki saçma soruları gördükçe bu siteden uzak durmalıyım diyorum bu olabilirmi yoksa farklı bir şey mi
Kendini bunaltmaktan
Hmm olabilir
Neyden neyden
Agresiflikten
Çk zor 😩
Söyle
Soguk olmaktan
Ben soğuk değilim ki🤪🤣
Olur
Çay içmekten
Teşekkür ederim 🌼
Olur.
Her zaman bakimli olmaktan
Mükemmelliyetçi biri bunu beğenmedi. ://
Söle
Umursamamaktan
Tabiii
Herkese iyimser olmaktan
Keşke. .
Tabii
minnoş kalbini hassas insanlara karsi korumamaktan
Olurr
Umursamamazlıktaaan
Yanlış bu aralar her şeyi umursuyorum
Hem umursayıp hem sinirlenmemeyi nasıl başarıyon 🤞
Bende bilsem
Ben seni tanıyo muyum?
taniyosun balim 😄
Şimdi anladım kim olduğunu tatlım essski unutulmuş dost 🤭
😑😑
olur
Yeni birşeyler deneme bu aralar
Söyle..
Kendini fazla üzmekten
Tamam canım, teşekkürler 🤍
Buyur dostum
Aşktan
Teşekkürler
Söyleyin.
Somutkanlıktan
Yolla
Ümitsizlikten.
Onu tayip diye değiştiriyorum
Olarrr
Birşeyleri fazla takmaktan kuzu
Oyyş 😏 doğru dedin
Söyleyin
Fazla meraklı olmaktan
Söyle
İnstagramdan
Söyleyin de uzak duralım 😅
Olur Söyle Bakim 😉😊
De bakalım
Haydi söyleyin söyleyin 😛😄
Söyleyin bakalım hanımefendi 😎
Söyle bakalım ponçik 🤗😎
Sedat Peker videoları... Ama siz de söyleyin..
Söyle
Fazla muzik dinlemekten
Günde 4,5 saat dinliyorum
benim rekorumu kıramamışsın
@Soo-jin kaç saat
Dışarı çıkmayacaksam hiç kapatmam müziği uyurken falan da dinlerim
Söyle bakalım
Fazla hayal kurmaktan
En neftet ettiğim şeydir yanlış tahmin ben hayal kurmam, hayalin ta kendisiyim
tabi🙂
Peki.
İvet