Hangi burç sana kesinlikle her şartta kötü geliyor? Hangisinden kesinlikle uzak durmalısın?
Hangi burca tam tersi yakınlaşınca iyi oluyorsun? Hangi burç sana iyi geliyor?
Hangi burca tam tersi yakınlaşınca iyi oluyorsun? Hangi burç sana iyi geliyor?
-Koç:İşim olmaz. Sadece eğlenmek için ideal.
-Boğa:Samimiyet kurabildiğim, arkadaş olup saçmalayabildiğim bir burç, Bazen yakınlaşırım
-İkizler:Bilmiyom hala çözemedim.
-Yengeç:Çok kırılgan, kırmak istemem. Uzak dururum.
-Aslan: kendilerini umursamayan ve tersleyenleri seviyolar. Normal insanları sevmiyolar, Uzak durmak istiyom. Ben illa 7/24 bir aslanı terslemek istemem. Normal ilişki isterim
-Başak:Çok mesafeli, onla ilişki kurmak için yerinde konuşmak ve çok laf yapmak gerek onuda ben yapamıyom.
-Terazi:Çok yalan söylüyolar. Uzak durmak istiyom
-Akrep:Yakınlık kurabiliyom. Akrep kadınını severim. Yakınlaşırım.
-Yay:Bi Ortamda etkiliysen sana tapar, Etkisizsen senle samimi bile olmaz. Uzak dururum
Oğlak:Çok baskıcı, Uzak dururum.
Kova:Samimiyeti günlüktür, çok çabuk unutur. Karşıya çok beklenti verir. İşi düşünce yardım ister. Sevmem, Uzak dururum
Balık:Çok kırılgan, Yalan söylüyolar ve söyledikleri yalanı kabullenmiyolar. Pek sevmem
-
kesinlikle başak burcu nun erkeğinden de kadınından da uzak durcan
Koç eğlenceli ama çapkın (arkadaşlıkta gider bu) akrep çapkındır ketumdur, aslan egoludur sosyaldir, boğanın erkekleri daha iyi oluyor kadınına göre ve boğazına düşkündürler, kova sinirlidir, oğlaklar başarılıdır ama soğuklar, terazi ve balık dengesiz, yengeç satıcı yerinde duramıyor ama evine bağlı, ikizler zeki eğlenceli ama ruh hali değişken, yay ukala oluyor.
Ben kendim gibi terazilerle iyi gecinirim birde yengeclerle. Koc ve ikizleri pek sevmem.
Terazi ve ikizler iyi gecinirmis dogru ama bir yere kadar. Bir yerden sonra iki yuzlu buluyorum onlari
Cevap
11Cevap
Oglak burcundan nefret ediyorum. Her tanidigim oglak salak oluyor ve beni sinir ediyor. Ayni sekilde ikizler de. Ikizler olan herkesle zitlasirim ve inatlasiriz. Anlasamam onlarla
Uzak durmam gereken Kova, Boğa
İyi hissettiğim ise Balık, Yengeç ve Koç :)
İkizler burcuyum ben
Başak, oğlak ve Koç uzak durulması gerekenler
Kova, ikizler bana iyi geliyor
Ben yengeç burcuyum... kimin kötü geldigini bilmiyorum ama iyi gelen burçlar.. yengeç, balik ve akrepler kesinlikle :)
Boğa kız erkek ikisi de sinsi, balık çok sıkıcı, oğlak erkeğide sıkıcı, diğerleri iyi
Oğlak ve koç burçlarını seviyorum. Yengeç ikizler ve balıktan uzak duruyorum
Akrep yay oğlak koç ve aslanlar beni deli ediyor, balık ve yengecleri severim egoları yok en azından
Başak ve ikizler ömür törpüleyicisi tipler oluyorlar genellikle
Bütün burçlar bu kadar mükemmelse o kadar öküz nereden geliyor?
Hiç dikkat etmiyorum.
Kendi burcum hakkında bile en ufak bir bilgim yok.
Yaylardan uzak dur. Surundururler
Cikar hayatindan :P :P
Ben aslanım ve cümleten tavsıyem Bizden uzak durun
boğa 😄 uzak durmak yani
ikizler..
kendimden biliyorum ;)
İkizler burcunu pek sevmiyorum
Terazi, ikizler, akrep ✋
Boğa, oğlak, koç👍
Terazilerden nefret ederim
Burclara inanlardan uzak durmak yeter
Ben aslanım geri kalanlar ilgilendirmez beni
Bırakın böyle saçma sapan işleri birader.
balıklara yaklas
En iyisi kovadir
yengeç
inanmam
İkizler
Kocadan uzak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar