Konuyu anlatamam.
Ben hep duygusal vicdani olarak hareket eden biriyim ve hep üzüldüm. Şimdi de bir konu var ve ya vicdanımı ya mantığımı kullanmak zorundayım. Çevremdekiler mantığını kullanarak hareket et diyor. Vicdanımı kullanırsam hayatım zorlaşacak. Mantığımı kullanırsam çok üzülücem ama konuyla ilgisi olan bir kişi daha var. Vicdanımı kullanırsam o biraz üzülebilir ama mantığımı kullanırsam çok güzel bir hayatı olucak.
Sizce ne yapmalıyım? Benim ve karşımdakinin hayatını düşünmek zorundayım değil mi?
Herkes öyle diyor.
Ben hep duygusal vicdani olarak hareket eden biriyim ve hep üzüldüm. Şimdi de bir konu var ve ya vicdanımı ya mantığımı kullanmak zorundayım. Çevremdekiler mantığını kullanarak hareket et diyor. Vicdanımı kullanırsam hayatım zorlaşacak. Mantığımı kullanırsam çok üzülücem ama konuyla ilgisi olan bir kişi daha var. Vicdanımı kullanırsam o biraz üzülebilir ama mantığımı kullanırsam çok güzel bir hayatı olucak.
Sizce ne yapmalıyım? Benim ve karşımdakinin hayatını düşünmek zorundayım değil mi?
Herkes öyle diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mantık çok önemli ama hep kalbimden geçeni yaparsam daha iyi sonuç alıyorum
Ben de hep öyleydim ama bu cidden önemli bir durum ve arada kaldım
Iki kisi arasinda kalmis biri zengin diğeri fakir, fakiri seviyor ama zenginle evlense hayatı kurtulacak:/
Konunun benimle alakası yok o şekilde. Karşımdakiyle daha çok alakası var durum da böyle bir evlilik durumu değil öyle olsa direk söylerdim.
Mantığını kullan
Neden peki
Çünkü seni doğru yere o götürür belki üzüntülü olur ama inan en doğrusu o olur
Vicdan
Neden peki
Vicdanli bir insan her zaman doğru tercihtir. Asla sana yanlış yapmaz. Kötü düşünemez. Seni düşünür.
Vicdan ya da mantığı kullanması gereken benim.
Bunun tercihini sen yapamazsin 👍 insanın duygularını kendi secememe gibi bir özelliği var ne yazık ki
Vicdanı
Neden peki
Vicdanı olmayan la zor
Ben hangisini kullanmalıyım diye sordum hangisi daha önemli diye değil.
Vicdanını