Hiç bir şeyi bilmemeyi arzu ederdim. Bunu gerçekten isterdim çünkü bilmek mesuliyet doğurur ve ardından insana hesap sorulabilir, bilmeyen insana neden bilmiyorsun diye sorulmaz :) öğrenmediği için hayıflanır sadece
Bilmemem gereken ne varsa sanırım. Öğrenip daha çok hayal kırıklığı yaşamaktansa saklı kalması daha uygun olur. Acı gerçekler can acıtır sözü askıda kalabilir bence..
İnsan içinde olumsuzluk barındıran hiç bir şeyi bilmek istemez. Buna gerçeklerden kaçmak denir. Fakat böylede hayat geçmez. Yanlış ve doğrulusuyla. İyisi ve kötüsüyle her şeyi bilmek isterim. Üzüleceksem de üzüleyim. Doğanın kanunu bu çünkü. Hiç birimiz çizgi film evreninde yaşamıyoruz sonuçta. Ben bu olgunlardan kaçmak yerine kabullenmeyi tercih eden taraftayım. İnsan ancak bu şekilde olgunlaşabilir diye düşünüyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b görüş paylaştı.
İnsanların gösterdiği ile içinde yaşadığı gerçek duyguları bilmemeyi isterdim. Çünkü ne kadar maskelenmeye çalışılsa da bu hareketlerinden, tavırlarından, mimiklerinden o kadar belli oluyor ki..
Bütün hayvanlar eşittir, bazıları daha eşittir. Kitap cümlesi aklıma geldikçe bazı gerçekleri tokat gibi yüzüme vuruyor ve üzülüyorum. Keşke onu bilmeseydim.
Lan zaten türk isimlerinin hiç birisi klas değil ki karizmatik olan bir tarafı yok. Dedeler nineler geleceğini belirliyor ufakken 😀
Ben bir ara ismin ne diyen bir kadına hidayet olduğunu söyleyince benim de kız kardeşimin adı hidayet demişti nasıl utanmıştım 😃 sonradan anladım ama batıda kız çocuklarına verilen isim 😂
En İyi Görüşler