Hayırlı günler, bir konu hakkında aklımda soru işaretleri vardı. Bu siteden sorabileceğimi düşünmüştüm. Ama puanım yetersiz olduğundan soramıyorum. Çevremde fikrini sorabileceğim pek kimse de yok. Yorumlarınızdan diğer kullanıcılar gibi olmadığınızı düşündüğümden size danışabileceğimi düşündüm. Bu şekilde rahatsız etmiş olur muyum sizi?
Şiir yazmayı, edebiyatı ve kelimelerle oynamayı seviyorum. Bu üye adımı oluştururken, yine yazdığım bir şiirde, bir kaç kelimeden esinlenmiştim ve onların da birleşimi olan bir kelime ortaya çıktı. ☺️ Üye adımın içerisinde; gün, ün, eş, neşe, şem (ışık, ateş, mum), şems (güneş) gibi kelimeler var. Böylelikle hem Türkçe dilinde, hem de Arapça dilinde ‘Güneş’ kelimesi yan yana yazılmış oldu, hem de üye adım sevdiğim bir çok kelimeyi içerdi. ☺️
Bu arada, üye adının da hikayesi oldukça anlamlıymış. Beğendiğim üye isimlerinden.✨
Otostop çektiğim yıllarda eve dönememe korkusuyla gökyüzüne bakardım ve ay beni rahatlatırdı. O hep orada duracağına yemin etmiş gibi güvende hissettirirdi. Tamam kimse yok yanında ama ben seni gözetliyorum, hissi. En içime dokunan anım buydu geceyi sevmeye başlamamdaki. Karanlık ön plana çıkınca duygular da şeffaflaşıyor. Daha içten ve samimi. Gecenin bir şefkatli yanı var, korkutmaktan ziyade kucaklıyor beni bütünüyle.
Çalıştığım yer merkezi değildi ve arabası olmayan kişi sayısı az olunca lüks bir semt olduğu için, otobüs seferleri belirli bir saatten sonra kesiliyordu. Bu yüzden.
Şöyle anlatmak istiyorum şimdi benim sevdiğim bir video oyunu vardı çok eksiden çocukken oynardım uzay oyunu neyse orda olan uzay gemilerin adı vardı bende o bir tane geminin adını ele alarak biraz değişiklik yapıp bu nickmi yaptım sonunada emoji koydum güzel
senin nickin güzelmiş beğendim ben iş meyve kurutup vegan kafelere satıcaktım ilerde işler büyürse marka olur diye isim de buldum pandemi oldu heryer kapandı benim işler de başlamadan bitti ismi de buraya yazdım
geçen sene ramazandan önceydi sanırım saçımla alakalı bi soru soracaktım sırf onun için üyelik açacaktım bir sürü nick denedim ama hiç birisini kabul etmedi bende saçla alakalı merak ettiğim şeye ithafen merakettimişte yaptım kabul edesi tuttu 😂