Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Kimse tam anlamıyla her konuda güvenilir değildir aslında. İyi dost olurum, çok sıkı sır tutarım ama bir gün çok ihtiyacı olduğu zaman belki elimde olmayan nedenlerden dolayı yanında olamam. O yüzden herkes herkese bir açık kapı bırakmalıdır.
Kimseye asla bana her konuda güven demem.. Yani elimden geldiğince şeffaf ve net bir insan olmaya çalışıyorum ama bu benim de hata yapmayacağım anlamına gelmez.. Güveni boşa çıkartmamaya çaba gösteririm elbette ama bu karşı tarafın davranışlarına göre şekillenir biraz da.. Keyifli geceler..
Güvenilir biriyim ama insanların bana fazla güvenmelerini istemem. İnsanlık hali ufak bir hatada büyük hayal kırıklığı yaşanabiliyor sonra. İhanet etmem ama fazla güvenilir biri olarak da gözükmek istemem.
genelde.. çevremdeki insanlar.. en zor anlarında en mutsuz anlarında gelip bana dertlerini anlatıyorlar.. güvenilir iyi fikir veren birisi olarak görüyorlarmış beni. öyle demişti en son bir arkadaş.. Dipsiz kuyu gibiyimdir ben içine atılan geri çıkmaz..
Yani %100 güvenmek aptallıktır. Ben kendime güvenemiyorum o kadar :D Yalnız, karşımdaki kişiye öyle bir izlenim veririm ki bana, bana verdiği güvenden daha fazla güvenemeyeceğini bilir.
O insana bağlı. O insan gözümde degerliyse, guvensin. Değilse de , uzaklasirim. Güvendiği şeyler benim guvenimle, kaybolur. Ne söz kalır ne yazı. Kimse de bilmez
Evet buluyorum sır konusunda kapalı kutu gibiyimdir anlat kitle kalsın 😊gerçi öteki konularda da öyleyim umarım dışarıdaki tanıdıklarım da öyle buluyorlardır
Bak şöyle giriş yaptı mı incinmez.."az söyledim dikkat ettim kalbini kırmamaya bilirim üzülürsün yoksa sözüm çoktur sana'bu nasıl başlık kör müsün defol birdaha da gelme😀 esas bu farkı hissetmenizi tebrik ederim Konuya hakim misiniz diye baktım. incinirsiniz diye söylemedim