Hayirli geceler :) bu aralar kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kimseyi gormek istemiyorum. Duygusal biriyim. Adam akilli arkadasim yok. Virusle falan alakasi yok hani virus var diye cikmak istemiyolardir diyen olacaktir. Tuaflar ya isleri dusunce yaziyolar bana. Hep ben yaziyorum cikalim diye. Onlar demiyo. Bende biraktim yazmiyorum. Neyse işim yok. Evde durdukca annemle kavga ediyorum iyi veya kotu. Bir sey almak istiyorum fiyati yuksek olan sey , babam calisin alin diyo. Isim yokki napayim. Kardesi borca girdigin de kac kere ödedi ama babam. Zamanin da yigeni bilgisayar istedi babam yardim etti para gnderdi bilgisayar alabilsin diye. Ben telefon istiyorum ee Calisiyim oyle alacak mışım. Niye kardesinin borcunu odedin kendisi odesin o zmn.. yigenine para yolladi pc alsin diye. Zoruma gidiyo. Gidip para isteyemiyorum baba telefon almak istiyorum diye :( surekli evdeyim bunaldim. Ne istiyosam olmuyo. Odama cekilip hungur hungur agliyorum. Her sey den biktim tad tuz almiyorum. Sabret diyolzr biktim biktim. Cevredekilerin hareketlerine katlanamiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Jejjrkr
Güncellemeler
+1 yıl
´c’c’f’f’
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende öyleyim. evlenirsem mutlu olurum diye düşünüyorum. yaşın kaç
Evlilik ayri ama.. gencken bekarken tadini cikarmak lazim
ya bakamayacaksanjz çocuk yapmayın diyorum lanet olsun ya
Bakmasina bakiyo babam sorun yok yani karti birakiyo istedigimi aliyorum alisveris yapiyorum. Ama iste telefon falan isteyince kendin calis al.
Her ihtiyacını karşılama zorunda araba ev vs istesen anlicam ama telefon yani
Kusura bakma üzdüm belki de seni ama benim de yaram var
:((
Sosyal fobin var depresyon ile alakası yok.
Alakasi yok cok sosyal birisiydim
Valla bende bıktım artık bayadir