Depresyon belirtileri mi bunlar? Bilen var mi?

Hayirli geceler :) bu aralar kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kimseyi gormek istemiyorum. Duygusal biriyim. Adam akilli arkadasim yok. Virusle falan alakasi yok hani virus var diye cikmak istemiyolardir diyen olacaktir. Tuaflar ya isleri dusunce yaziyolar bana. Hep ben yaziyorum cikalim diye. Onlar demiyo. Bende biraktim yazmiyorum. Neyse işim yok. Evde durdukca annemle kavga ediyorum iyi veya kotu. Bir sey almak istiyorum fiyati yuksek olan sey , babam calisin alin diyo. Isim yokki napayim. Kardesi borca girdigin de kac kere ödedi ama babam. Zamanin da yigeni bilgisayar istedi babam yardim etti para gnderdi bilgisayar alabilsin diye. Ben telefon istiyorum ee Calisiyim oyle alacak mışım. Niye kardesinin borcunu odedin kendisi odesin o zmn.. yigenine para yolladi pc alsin diye. Zoruma gidiyo. Gidip para isteyemiyorum baba telefon almak istiyorum diye :( surekli evdeyim bunaldim. Ne istiyosam olmuyo. Odama cekilip hungur hungur agliyorum. Her sey den biktim tad tuz almiyorum. Sabret diyolzr biktim biktim. Cevredekilerin hareketlerine katlanamiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Jejjrkr
Güncellemeler
+1 yıl
´c’c’f’f’
Depresyon belirtileri mi bunlar? Bilen var mi?