Boyum 1.60 ama bu beni çok üzüyor. Çevremde bana söylenen sözler çok üzücü. Çok merak ediyorum boyum 1.70 olsa daha mı değerli olurdum? Kardeşim 1.70 . Onu çok kıskanıyorum keşke ben de uzayabilseydim. İntihar etmeyi bile düşündüm. Ne yapacağım ben?
İnsanların senin hakkındaki hakaretleri neden bu kadar önemli bir yer tutuyor sende? Çünkü kendinle barışık değilsin. İnsanların senin hakkında söylediklerine takılman demek; kendi önünü görememen anlamına gelir. Ne istediğini bilemezsin hayatı onlar için yaşıyormuş hissine kapılırsın ve farkında olmazsın. Kendinle barışık ol, kendini kabullen ve sev. İnsanı güzel yapan farklı kılanda budur. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez. İnsanlara bu fırsatı verme.
Her yere boyunu yazan çizen erkekler var cidden insanlar bunu kriter mi yaptı ya erkeği ayrı kızı ayrı hep boyunuzu takıyorsunuz. Zamanında nenem eşek sütü bile içirmiş tabi bazısının ırsi oluyorda bazısı da kambur durmaktan yanlış bazı şeylerden boysuz kalıyor bence...
Ya abi bu insanlardaki boy takıntısını anlamıyorum, ben 1.70im benden uzunları görünce ağlamıyorum, ona bakarsak devede de boy var 😂 şu boy olaylarını geçsek diyorum hani?
saçmalama böyle bir şey için intihar mı edilir benim boyum 175 ama 150 olmak isterdim uzun boya hiç özenmeyin bence herkes çok seviyor ama memnun değilim ben her kıyafet kısa oluyor ve çok kaba duruyorsun
sen kafayı yemişsin gerçekten boy yüzünden intihar mı düşünülür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beterin beteri var 1.55 im fiziğim de kötü giydiğim hiçbir şey yakışmıyor ben ne yapıyım nerelere atıyım kendimi.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şaka ben böyle kendimi değerli hissediyorum. Farklılıklar bizi değerli kılar hepimiz aynı güzellikte ideal tipte olsak ne anlamı kalırdı robot gibi dolanırdık ortalıkta. Fiziksel özelliklere takılmak bana anlamsız geliyor. Bu bedeni kendimiz seçemiyoruz bize verilenle yetinmek mutlu olmak zorundayız. Bence böyle şeylere takılıpta anı kaçırma mutlu olmaya bak. Tutupta yorma kendini. Bırak..