BEN KORKMAK ISTEMIYORUM , YALNIZ KALMAK ISTEMIYORUM?

Öncelikle baskılı bir ailem var bu yüzden bazı şeyler kısıtlı 18 yaşındayım hiç doğum günüm kutlanmadı açıkçası kutlanmaması umurumda değil ama 1 gün de olsa özel hisetmek isterdim... Neyse, hiç arkadaşım yok ama neden olmadığını biliyorum çünkü ben kimseyle aynı değilim yani arakadaşım olsaydı dışarı çıkmak birbirimizin evinde kalmak isterdik değil mi? Ama ben yapamam aile korkusu yüzünden yapamam dışardan insanlar beni özgür biri olarak tanır çünkü ne zaman gerçek kendimi tanıtsam dışlanıyorum... yalandan nefret ederim ama yalan söylemekten başka çarem yokmuş gibi davranıyorum en büyük korkum yalnz kalmak ben yalnız kalmak istemiyorum ben korkmak istemiyorum ama yapamıyorum... bu yüzden geleceğim için de endişeliyim korkular yüzünden hayatım hep böyle devam edicek gibi hissediyorum güçsüzüm, zayıfım, yalancıyım ama bunlar benim yüzümden değil ailem yüzden ben artık korkmadan bir şeyler yapmak istiyorum artık bir şeylerin değişmesini istiyorum sevilmeyi istiyorum ama yalan söylesem de söylemesem de insnalar benden gerçekten nefret ediyor eğer bu böyle devam ederse... yaşamak istemezdim TEŞEKÜRLER OKUDUĞUNUZ IÇIN 🖤✨
BEN KORKMAK ISTEMIYORUM , YALNIZ KALMAK ISTEMIYORUM?