Merhaba, eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum. Telefonumu başka numaralardan arayıp duruyor, iban adresime mesaj gönderiyor. Numara ve iban değiştirmeme rağmen instgram hesabı açıp hesaba yazı yazıyor onunla konuşmam için. O da yetmezmiş gibi ortak arkadaşa yazıp mesaj attırıyor bana. En yakın arkadaşıma da bugun yazdı 10 dakikamı ayırmamı istiyor karşısına zorla çıkmayayım diyor. Bu kişiye uzaklaştırma davası açmak istiyorum fakat bu kişinin elinde özel videolar ve fotoğraflar var bunlarla beni tehdit ederse diye çok korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Polise git ihbarda bulun. Eğer elindeki video ve fotolarla tehdit ederse de şantajdan içeri girer.
Nereden buluyorsunuz böyle sapkın tipleri ya, bir de nude atıyorsunuz.
Böyle biri olduğunu bilmiyordum…
Güvenme. O sırf fotoların için bırakmıyor peşini çünkü azmış istiyo
Evet pis sapık allahın cezası. Polise gidip tüm bunların hepsini anlatmalıyım o halde yargılarlar mi peki yapmış olduğum ayıptan ötürü..
Seni yargılamazlar.
tm da canım zaten yıne edecek bunu aklına şok kurtılusun yok ya her şeyden uzaklaş oonınla bütün ırtıoatı ortak arkadaslıkları kapat
Ederse şantajada dava açarsın 3 sene ceza alr
Oyle video ve fotoğraf olmasi benim suçum sayılırsa diye korkuyorum
Video fotoğraf atman suç değil ama yaymak tehdit etmek şantaj yapmak suç hemde çok ağır suç
Peki ben bu kişiyi şikayet edersem daha da kudurup ileri mi gider sizce yoksa elini kolunu çeker hayatına mı bakar göz dağı vermek istiyorum. Ama kudurupta daha da bana musallat olursa diye çok korkuyorum
Onu bikemeyiz ama uzaklaştırma aldığında sana yazarsa hapis cezası alır
Sen tehditlerinin sslerini al dursun
her şey var ssler
Sen şikayetçi ol korkma
Oo elinde bişi varsa kesin kullanır 😔
Aile ile mi yasiyorsun ve yaş 18+ mi
Doğru yere gelmişsin afferin 😂😂
😅
Yazılımcıyım telefonundaki herseyi silebilirim gerisine karışmam
Benim telefonumu değil onunkini sil :) nasıl yapacaksın bunu ayrıca
Ve ben sana nasıl güveneyim
Onun telefonunu dedim zaten lakin ister güvenirsin ister güvenmezsin bir şey kaybetmem 😉
Senin yapacağın şeyi bir yere gidip yaptırabilir miyim kendi gözlerimle görüp
Yaparsın ama karşılık isterler ben bilmem sana kalmış dolandırılma da 🤷♂️
İphonededeki kayıtları da silebilir misiniz merak ettim
Evet
Tekin içine sızmak demek bu iphonelerde çok zordur
İşte bu yüzden yazılımcıyız ya hani bizde milletimize bunu anlatması zor işte 😅
Bir hukuk bürosuna gidip avukata danış
Böyle bir sey yaparsam o kişi kudurr ve bana daha da bulasır mı?
Avukatlar bu konularda çok tecrübeli. Senin gibi çok sayıda genç kız var. Onlar ile detaylı konuşursun. Güzel bir yol haritası çizerler sana.
Ya vakti zamanında fotoğraf ve videolardan dolayı çok utanıyorum yaptığım hatalardan onlara bunu açıkça desem rezil olurum diye de korkuyorum çekiniyorum pişmanım böyle şeyler olduğu için yine de onlara avukatlara bunları da demeli miyim kınanırım diye korkuyorum pişmanım da endişeliyim epey
Rezil olmazsın. Kadın derneklerinden yardım iste avukat konusunda. Onlarda yardımcı olur.
Kadın derneklerine ne diyeyim peki gerçekten çok bir bilgim yok rahatsız ettim sürekli belki sorularım saçma geliyordur ama yardıma ihtiyacım var hiç bir bilgim yok elim ayağım dolandı birbirine
Hiç utanma. Rahat ol.
Eski erkek arkadaşının takıntılı olduğunu ve ondan çok korktuğunu şöyle. Özel Resimlerinin onda olabileceğini , paylaşmasından korktuğunu söyle. Onlar direk anlicak. Avukat önermelerini iste ayrıca sana
Çok teşekkür ederim allah razı olsun gerçekten çok çok sağ olun
Estağfurullah,