#Wlesya

Var! Bunca zamandır çok sorguladım, mantığım almıyor dediğim çok olay oldu. Üstüne gittim, sorguladım. Bazılarında haklı, bazılarında ise haksız çıktım. Öğrendim ki, her durumda ve yaşanan olayda mantık aramak; mantıksızlıkmış.
İnsanların kötü olmasına mantığım el vermiyor...
Dininde namazında abdestimdeyim deyipte her haltı yiyen insanlara aklım ermiyor.
Beyni olupta kullanmayanlara aklım ermiyor.
İnsanların sadece felsefik olarak konuşacağım...
Maddeci olmasına aklım ermiyor. Ya ben çok humanistim ya da onlar normal.
Ama Bildiğim tek şey var Hayvanlar bitkiler ağaçlar... Bu dünyada gördüğüm en normal canlılar. Anormal olanlar biz insanlık bende dahil herkes, neden biliyormusunuz insanlık sadece kutuplaştırmaya yönelik tek varlık.
Merhaba,
Adalet sistemini mantığım almıyor. Bu sadece kanunsa açıdan değil. Her açıdan öyle olduğunu düşünüyorum. Dünya sisteminde büyük bir adaletsizlik söz konusu bana göre. Bazıları zevk içinde yaşarken. Bazıları açlıktan ölmek zorunda kalıyor. Bunu benim mantığım almıyor..
Bu soruda beynim duruverdi ve ne yazacağımı düşünür oldum.
O kadar çok mantıksız lık var ki hayatın adaletsizliği başta gelmeli
Cevap
18Cevap
İnsanların yalnız olmaktan delicesine korkup, toplum tarafından dışlanmadan diğer insanlardan sevgi dilenmesi.
Türkiyede ki Adalet kavrami inan anlamiyorum adamin biri, kocasi kadini dövüyor diye yardim etmeye çalışıyor 25 yil yiyor. Kadina, hayvanlara, çocuklara yapilan her türlü pislik var yine herkes elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor adalet yok bu ülkede
Atmler nasıl para veriyo alıyo ya? 1000 TL koyuyorsun 1000 TL olduğunu anlayıp alıyo içine. 300 TL çekeceksin 300 istediğimi biliyo veriyo değişik ya nasıl oluyo bilmiyorum
Allahın yarattığı her kul, aynı şekilde yaratılmışken, kendini üstün gören insanları mantığım almıyor.
Asgari ücret alıp, 3 çocuk ile 5 kişilik aile geçindirmeye çalışan milyonlar olduğunu düşündükçe;
- Nasıl! Nasıl! Nasıl! Demekten mantığım yandı…
Mantığımı almayan bir şeyi söyliym
Madem bu kadar iyi herkes iyi bu kötülüğü yapanlar kim o zaman kötülük neden bu kadar yapılıyor.
Çok var... Artık bazı şeylere mantıklı bakmayı bıraktım.
Çok şey var. Bana yapılan manipülasyonların çoğunu mantığım almaz.
mantığımın almadığı çok şey var ancak hiç birini saçma bulmadığım için cevap veremiyorum
Cok sey var
Sürü psikolojisi
Kısısel haklardan bıhaber olmak
Egıtımsızlık
Ulkenın rezalet durumda olmasını anlamayanlar vs vs
🙏✔️
✌️🙏
uzun süre sevgili olan insanların, evlendikten sonra kısa sürede ayrılması..
Kızların sabıkalı, belalı, manyak ve piskopat tipleri sevmesi gibi mi mesela?
... mış gibi yapmak, ... öyleymiş gibi düşünmek, vs. gerçekliğin dışında sahte dünyaların yaratılmasına tahammül edemiyorum mesela. Mantık bitiyor ve herşey karmaşık herşeyerde tedirginlik...
Evet var benim mantıgim hala niye etrafımda onyargilar var der ve bu kişilikler karşıma hep beni bulur gider anormal
Her saçmalayan ünlü oluyor mesela bu çok mantıksız geliyor bana
İnsanların kendilerini sevmeyen kişilere daha çok ilgi göstermesini hiçbir şekilde anlamıyorum
Erkekler neden Ka şar fingirdek erkek hastası sever
Kısa ömre karşılık sonsuz cennet veya cehennem
✔️
Bilinç, varlık, yokluk, yaratıcı.
Ben çok yanlış anlamışım, şimdi diğer insanların yanıtlarına baktım. Farklı yerden girmişim :)
İyiler neden hep kaybeder
Kötü olan zekasını iyi olan kalbini ve saflığını kullandığı için.
Zeka somut duygular ise soyut sonuçlar verir.
Güzel ama şu takip ettiğin kız sayısını azalt kaliteni koru.
😊🙏
Varrr. Dini bikac şey
Ataerkil sistem, eril düşünce
İnsanların düşüncesiz olması.
Şeyma subaşı adına cripto para çıkarılması netttt
Var adalet hukuksuzluk cinsiyet ayrımı bölücülük
Kızların nankör oluşu
Sağlıklı beslenmeyi diyet sanan insanlar
islam 😐
Seyma subaşı
Çok şey var
Çok şey var