Kimsenin konuşmadığı bir dil gibiyim. Kimsenin inanmadığı deli. Yazarının okumadığı bir kitap. Hiç çalmayan şarkı.. Hiç sorulmayan soru gibiyim... Kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim. Murathan mungan sevenler var mı guzel yorumlarınız bekliyorum🤗💃🕺
Kimsenin konuşmadığı bir dil gibiyim kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim bugün biraz duygusalmıyım acaba?
Zaman zaman herkes duygusal olur. bazı sözlerde kendimizi buluruz bazen bir şarkıda birkaç kelimenin ötesinde bir dünya oluşur..
kalabalıklar içinde yalnız kalmak aslında herkesin seni sevmesi fakat bir başına hissetmen herkese sahte gülümsemenle geçiştirip kendi içinde üşümen bu yalnızlık hissi ne dersen de anlaşılmıyor olman ya da anlamak istenilmemesi kötü tabi.. Bu ruh hali herkesin var olması ama yok olması aynı zamanda.. Bir sesin bile olmaması.. içten bir merhabanın eksik olması... İçtenlikle bir günaydın kelimesinin eksikliği geceleri içtenlikle dilenmiş bir iyi geceler sözcüğünün yokluğu..
Velhasıl içtenliğin yok olması ama herkesin sizi yine de sevmesi.. kalabalıklar içinde konuşulmayan bir dil gibi hissetmeye neden olur
Ben genelde bu modda değilim ama ne paylaşıcağımı şaşırdım KS bencemi kaldırıyor artık bence yapmıyacağım KS beni üzüyor bencemi kaldırıyor ve hala açıklama gelmedi üzüldüğüm için bence paylaşmıyorum şarkı güzel teşekkür ederim.
Bilmiyorum valla br kere tekrar yayınladılar mail attım bır daha kaldırdılar yıne mail attım hala cevap gelmedi neymiş birebir aynıymış kopyacıymışım aynısını bulun gösterin yazdım hala cevâp yok bende düzenli soru felan hazırlamıyorum bıktım valla üzüldüm bir sürü emek
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Kimsenin konuşmadığı bir dil gibiyim kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim bugün biraz duygusalmıyım acaba?
En İyi Cevaplar