Kaybetmekten korktuğun şeyi kaybet ama sakın korkma. Korku kadar kötü şeylere davetiye yoktur heralde. Ha bir de yan sanayi endişe, kaygı, kuşku, paranoyaklık var.. yoksa hepsi korkunun içine mi giriyor. Öyle bir şey işte. Gereksiz, olumsuz şeyler bunlar.
Kızım ve kendi ailem esimden değil beni yetiştiren insanlardan bahsediyorum ailem tek sığınağım ya da ben öyle olmasını umuyorum ve kızım atipik otistik omurgasindaki sıkıntıdan dolayı 18 e kadar 4 5 kere ameliyat olmasi gerekli ilk ameliyatını oldu ikincisi için haber bekliyoruz kızım özel bi kız olmasaydı da kaybetmekten çok korkar saçının teline zarar verenin dünyasını yakar yıkardım çünkü benim eşim dostum arkadaşım sırdaşım yaşama sebebim kızım
Ailemi, sevdiklerimi ve sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Aile her şeyden çok önemli. Bu hayatta ki en büyük destekçilerim ailem oldu. Sağlıkta yine aynı şekilde.. Şu an hastane duvarlarına değil de odamın duvarlarına baktığım için gerçekten çok şükür ediyorum.
Bir canım var onu da kaybetmekten korkmuyorum. Ama aile diye bir şey var işte onu kaybetmekten korkuyorum, bunu kaybedebileceklerim listesine bile almak zor geliyor. Şüphesiz o da olacak ama olmadan önce ben inşallah. 🙂🙂
Kaybetmekten korktuğum her şeyi kaybettim, bir daha aynı korku hissinin acısını yaşamamak için de kendime bir şiar edindim. Kaybetmekten korktuğun her şeyden vazgeçebilmek için eğit kendini. Bu cümleyi her gün tekrar ediyorum