Siz neyi / neleri kaybetmeyi göze alamazsınız; kaybetmekten korktuğunuz neler var? Bu herşey olabilir , insan eşya duygu vs...🎈 Ben kahve doldurmaya kaçayım iyi akşamlar ⭐️
Şu hayatta kaybetmeye korktuğum şeylerin hepsini kaybettim hep debelemiştim o insanlar için gitmesinler diye ama gittiler ve şunu öğrendim birinin gitmemesi için kendi kul hakkına girersen sen kaybedersin kendi kul hakkımızda vardır ve en çok kendi kul hakkıma girdiğimi gördüm yoruldum üzüldüm ama bu saatten sonra sadece üzülebilirim ama kırılmayacağım :) artık o son kişiyide kaybettiğimde o çok güvendiğim gerçekten sevip değer verdiğim kişide bana haksızlık yapıp gittiğinde gerçekten öğrendim kimseyi kaybetmekten korkmamam gerektiğini bakın hayatınızda aileniz olsun yeter arkadaştı sevgiliydi önemli değil bunlar onlarla doğmadınız onlar sizi büyütmedi bu yüzden onlar için çabalamayın size aynı saygıyı çabayı göstermiyorlarsa sakın birşey yapmayın bakın sakın! sonradan değişenler içinde geçerli sakın yapmayın sizi bir hatanızda silip gidecekler için sizde aynısını yapın sakın katlanmayın ! ben çok fedakarlık yaptım çok görmezden geldim ama başıma çıktı herkes ezildim TEK BAŞINA FEDAKARLIK SEVGİ DEĞİLDİR ARKADAŞLAR UNUTMAYIN SAYGILARIMLA...
Bir deniz kabuğum var. Eğer onu kaybedersem gerçekten çok üzülürüm. Bir süre sessizliğe çekilirim. Bir şeylere kolay kolay bu denli anlam yüklemem ve değer vermem.
gözümün önünde askerin şehit olmasına , gözümün önünde kadına şiddet veya tecavüz edilmesine dayanamam sert çıkarım ikisinede :) yapanlarıda bir güzel benzetirim.
Ailem özellikle annem babam çok yaşlandı kaybetmekten çok korkuyorum herkes gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kiymetini bilememek sonucu olusan durum.. esya, arkadas, dost, ask kisaca her konu icin gecerli... degerini bilemedigin hersey yasamindan kaybolur gider...
Korktuğum herşeyi kaybettim ne zaman korkmuyorum desem yine kaybettim giden gidiyo kalana ömrümü veririm korktuğum değil de gitmesini istemediğim kişi erkek arkadaşım:)