Kendimden nefret ediyorum, gelecegim karanlık ve elimden hiç birşey gelmiyor?

Kendimden hic sevmiyorum önemsemiyorum saygi bile duymuyorum, gram gelecek vaadetmiyorum, tembelim, hiç birşey'e karşı becerim yok, bilgisizim, ozguvensizim, hayalini kurduğum aileye sahip olamayacak kadar karanlık bir gelecege dogru adimlar atiyorum dogru bildigim şeylerin izini süremiyorum kendimi yakışıklı bulmuyorum bu her zaman önemli olmasa da bazen yoldan gecen bir kız gordugum de kendi kendime ozur diliyorum o kişiden ama biliyorum ki beni cirkin yapan dis görünüşüm değil kendi görüşlerim ama yine de bu etkiliyor beni. Kendimi hic ama hic zeki bulmuyorum ne istedigim liseye ne de istedigim universiteye gidebildim zaten yeterince zeki ve akıllı olsaydim kendimi icinde bulundugum durumlardan kurtarabilirdim, hep iyi olmaya insanlara iyi davranmaya çalışıyorum peki bunu istedigim icin mi yapıyorum yoksa boyle hissettigim icin mi bunun cevabı boyle birisi oldugum icin çünkü kim olursa olsun bir kişiden kötülük gördüğümde ona bunun karşılığını verebilecek bir bunyeye sahip değilim, kirilgan biriyim ne yapacagimi bilmiyorum...
Kendimden nefret ediyorum, gelecegim karanlık ve elimden hiç birşey gelmiyor?