Hiç söyleyemem, söylemem için gerçekten sevmem gerekir, yalandan herkes sever, dilde olur söylemek, ama yürekten söylemek çok başka işte o, herkesi sevemem seviyorum diyemem özeldir benim için.
bu cümleyi o kadar basitleştirdiler ki insan sırf çıkarları için bile böyle değerli bir cümleyi her yerde kullanabiliyor. gerçekten sevdiğim insanlara söylerim değer vermediğim bir insanı kırmamak için veya çıkar için seviyorum falan demem kandırmam kimseyi de. çıkar için seviyorum diyecek kadar karaktersiz biri değilim zaten.
“Seni Seviyorum” dünyanın söylenmesi en kolay olduğu kadar cesaret etmesi en zor sözüdür. Her insanın yüreği el vermez söylemeye. Her seni seviyorum sözüne de itimat etmem, gerçekten sevmişsem diyebilirim ancak...✔
Kesinlikle az söylerim ama öz söylerim. Gerçi günümüzde o kelimenin anlamınıda basitleştirdiler. En azından bizim gibiler için hala güzel ve anlamlı bir söz.😊
Çok zorlanırım arkadaşıma da sevgilime de karşı sık sık söylemeyi de sevmem açıkçası bu tür kelimelerin bu dönemde içi boşaltılmış baya o yüzden hissettirmeyi tercih ederim zaten hissettirdiğim insanlar hem beni tanıdıkları için düşüncelerimi ve karakterimi bildikleri için umursamıyorlar dedim mi demedim mi diye