Şehirlerarası yolda serviste şoförle yalnız kalmaktan korkmak çok mu anormal bir durum? Böyle birine bakış açınız ne olurdu? Ne düşünürdünüz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye kötü olsun ki? Özgecan diye bir kızcağız vardı hatırlar mısın? Dolmuşta tek kalmasıydı tek kusuru.
Biber gazı alırdım. Dolmuşta tek kalınca da elimde hazır bekletirdim
Biliyorum o Özgecan'ı hiç unutmadım ki zaten ben. Bunları düşünerek korkuyorum. Tedirgin oluyorum. Ama insanlar bir. şeyler yaşadığım için korktuğumu düşünüyorlar. Kendimi kötü hissettim. Çocuk gibi davrandığımı düşündüm
haklısın korkmakta
Keşke onlarda hak verseler. Bu işi zor buldum ve kaybetmekten korkuyorum
korkunu niye belli ediyorsun ki?
Bilemedim ki ne yapacağımı. Şefi falan da aradım. Ortalığı karıştırdım durduk yere 🥺
Panik yapmanı anlar zeki insanlar
Pek zeki insanlar değiller
O zaman onlardan anlayış beklemek hata değil mi?
Hata belki ama anlamasalar bile en azından yargılamasınlar
Kendi kızları olsa kıyameti koparırlardı. Bu insanoğlu böyle işte
Haklısın ama kızlarda yargılıyor beni.
hayır çok doğru bir durum. bu zamanda kimseye güven olamaz.
hatta ben de en son iniyordum. annem servisi aradı kızımın en son gelmesini istemiyorum dedi. adam beni ilk sıralara aldı.
Biz eğitim için başka bir şehre gidiyorduk. Ordan dönerken şehirlerarası yolda yalnız kaldım şoförle
Özgecan olayını ve bunun gibi daha çok olayı biliyorsun. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Hatta ben yanımda biber gazı taşıyorum küçük bir tane.
Sana bir şey olursa o boş boş konuşanlar mı gelip seni kurtaracak. Kimseyi takma kafana.
Güvenilir bir firmaymış ben bir şey olmayacağına garanti veriyorum dedi şef bana 🥺
anladım ama sen de benim gibi yapabilirsin. firma güvenli olabilir ama böyle şeyler insanın başına bir kez geliyor zaten.
Bende senin gibi düşünüyorum keşke diğer insanlarda bunun farkında olsa
keşke. keşke senin o çok bilen şefin artık eski zamanda olmadığımızı bilse. aslında senin en son inmek istememe gibi bir hakkın var. gayette sana hak verip en son inmemeni sağlayabilir.
Benim şef halden anlamaz biri ne yazık ki 😂
o zaman güvenliğini al. yanına biber gazı alabilirsin mesela.
Teşekkür ederim 😇
Hayır neden kötü bişi olsun devir pislik haberler neler neler var
Ama insanlar bunu anlamıyor tuhaf karşılıyor. Kendimi kötü hissettim yanlış bir şey yapmışım gibi.
Hayır öyle hissetme devir pislik bir devir ancak kimseye söyleme bu düşünceni insanlar hayatı nereden görürse öyle yaşar
Onlara korkumu göstererek hata ettim yani?
Onlar dediğin kim
İş arkadaşlarım (sözde arkadaş yani)
İnsanlara sırrını verme normal olan şeyler insanlar için farklı gelir
Haklısın dikkat edeceğim
Haklisin. Mutlaka kendini koruyabilecek bir seyler olsun yaninda
Ama ben şefi falan aradım ortalığı karıştırdım herkes biliyor korktuğumu. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Ülkede yaşanılan onca pislikten sonra korkmam normal inan.
Bende böyle düşünüyorum. Ama insanlar tuhaf karşılıyorlar. Kendimi kötü hissediyorum. Hata yapmış gibi hissediyorum. Şefime bildirdim durumu. Başına bir şey gelmeyeceğine garanti veriyorum. İstersen beni arayabilirsin istersen aileni arayabilirsin falan filan dedi. Ne yaşadın bilmiyorum ama falan filan dedi yerin dibine girdim resmen. Çok kötü hissettim. Bir şey yaşamadım da diyemedim. Çok şaşırdım böyle bir şey duyunca. Ya dedikodum çıkarsa diyekorkuyorum. Hata yapmış gibi hissediyorum
Kızlarda birinin böyle davranması, korkması için başına bir şey gelmiş olması lazım. Bize anlatabilirsin. Falan dediler
Bu devirde pekte anormal sayılmaz fakat korkularin esir almasına izin vermemek lazim
Herkes anormal karşılıyor. Başıma bir şey geldiği için böyle davrandığımı düşündüler. Ya böyle bir dedikodu çıkarsa? Firma güvenilir bir firmaymış. 🥺
Dedikodu neden çıksın. Korkma o kadar hiç birşey olmaz. Hem yalnızda kalmazsın. Son durağa kadar gidenler oluyor. Korkun seni esir almasın
Başka bir şehirde eğitim gördük. Ordan dönüyorduk. Geçen seferde aynı şey oldu. Abim bir saatlik yol gelip aldı beni yalnız kalmayayım diye. Bu sefer şefi aradım durumu bildirdim. Bir kişi için rota değiştiremem. İstersen yolda giderken beni arayabilirsin istersen aileni de arayabilirsin. Falan dedi. Başına bir şey gelmesinden mi korkuyorsun diye sordu evet deyince güvenilir bir firma bir şey olmayacağına garanti veriyorum ben falan dedi. Ne yaşadın bilmiyorum ama falan diye de bir şeyler söyledi. Kendimi çok kötü hissettim. Hata yapmış gibi hissettim. Şehirler arası yolda bir saat yalnız kaldım şoförle ve çok korktum. Diken üstünde geldim eve.
Kendini kötü hissetme. Bir hatada yapmasin. Sadece biraz fazla korkuyorsun o kadar. Korkuda insani birşey ama. Seni birşeyler çok etkilemiş. Basina birşey gelmemiş olsa bile. Bu korkunu gerekirse bir psikologla asmaya çalışmalısın. Tedbirli ol dikkatli ol ama korkun seni esir almasına musade etme
Bilmiyorum her seferinde kendimi komik duruma düşürüyormuşum gibi hissediyorum. Hep yapmam gereken şeyleri yapıp vermemem gereken tepkileri veriyormuşum gibi. Aslında insanların niyetlerini ayırt edemiyorum ben. Hemen inanıyorum. Safım biraz. Uyanık olmadığım için de çok korkuyorum. 🥺
Komik duruma düşmüyorsun. Kendini fazla germe.
Elimde değil ki.
Normal durum değerlendirmek isteyebilir
Normal değil
Neden?
Normal bir durum
Güvenilir bir firmaymış. Herkes tuhaf karşılıyor durumu. Şefimde bir şey olmayacağına garanti veriyorum falan dedi. Kendimi çok kötü hissettim.
Hiç kimse %100 Güvenilir değildir
Bende kimseye güvenmiyorum. 1 saat boyunca diken üstünde geldim evime. Ama kendimi suçlu hissediyorum
olaiblşr