Güncellemeler
+1 yıl
Belirsizlik yaşadığım durum aşk ilişkileri. Bazen çok seviyorum bazen de aslında onu değil bana verdiği sevgiyi sevdiğimi fark ediyorum. Eğer böyleyse bu çok ağır birşey kendimi nasıl affedeceğim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hangi konuda ne hissettiğini bilememekle beraber nasıl bir sonuca varacağını merak ederek bu soruyu takibe alıyorum 😄😇
Hedeflerin olsun ve en basit olandan başla. Kendini tanı, keşfet.
Çok denedim
Ee niye böyle o zaman nedenini biliyorsun gerçeklerden kaçma.
Simdi ben bu durumlari cok iyi biliyorum ne kadardir sevgilisiniz ve iliskide sana ne derecede seviyorum falan diyor iltifat ediyor mesela
?
Ne konuda
Değer vermediği zamanlar ondan soğuyorsan ikinci söylediğin şey daha mümkün
Güncellemede yazdım
Evet kesinlikle eğer beni sevmiyor olsa iyi bi insan der geçerdim
Birini sevmek için tam bir uyum gerekiyor ten uyumu kafa uyumu cinsel çekim falan bunlar önemli bunlar varsa seviyorsundur
Hepsi vardı ama ilişkiye aşktan ölerek başlamadım zamanla sevdim o yüzden şunu düşünüyorum acaba bana yaşattığı duyguları huzuru mu sevdim
Aşk bambaşka bir duygu zaten aşık olduğun adamı her gördüğümde ilk gördüğün günkü gibi heyecanlanırsın seninki aşk değil sevgidir büyük ihtimalle
Nedir onuda söyleseydin sorun yarıda kalmış gibi
Yani moodun değişiyor aşk ikisinde bence bu
Evett 15 dk önce onun için ağlıyordum ama birden ilgimi çekebilecek biri yazdı hemen o ağlamaklı halden çıkıp flört moduna girdim
Ne diyim herkez de olur bu
Yaz bana konusalim aydinlatayim seni
?
Kendinden bahset yolunu çizelim o zaman
Olur konusalim
Nasıl ulaşacağım sana
Konu askmis ask konusunda ne desek bos yani bunun cozumu yok tatlim baska konu varsa destek olabilirim
Hangi konuda
Güncellemede yazdım
Hangi konuda?
Güncellemede yazdım
Ne zamandır berabersiniz?
1 sene olacaktı ama ayrıldık
Amaan ayrıldıysan sal gitsin
İlk zamanlar öyle yaptım ama bu ara çok aklıma geliyor ne hissediyorum ne yapmalıyım şu aşk acısı modundan da çıkmak istiyorum artık
Eleman seni boşluğunda yakalamış sonra alışkanlık yapmış sende. Sevdiğini düşünmüyorum. Şimdi onun boşluğunu dolduramadığın için takıyorsun. Sevebileceğin başka birini bul
Yaşadıklarımız alışkanlık kadar basit olamaz diye düşünüyorum ya ama boşluğumda yakaladığı doğru. İnşallah daha güzeli olur. Yeni birisi olmadan unutamayacakmışım gibi geliyor
Aynen aynen sal bunu önündeki maçlara bak
Belirsizlik ne
Güncellemede yazdım