Kötü erkeklere bedenlerini altın tepsilerde sunup onlardan en az babaları kadar kötü erkek çocuklar doğuran azgın vicdansız ve bencil kadınlar dünyayı kendilerinin cehenneme çevirdiklerini neden kabul edemiyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler ot mu kendini yetiştiremiyor mu? erkeği göğe çıkardılar kadına evleneceği adamı seçme hakkını bile vermediler. babası ne derse o oldu. kadın nasıl durduk yere iyi oluyor. erkek de iyi olabilir. kendini yetiştirebilir. kendini yetiştiremeyecek kadar aciz ve gerçekleri göremeyecek kadar aptal ve doğruya karşı üç maymunu oynayan sığ görüşlünün tekiyse kendi sorunudur kendi eğitimsizliğidir kimsenin değil. kadınlar erkek bakıcısı değildir.
221 Yorumla
Soran+1 yılKimse kadından bakıcılık istemiyor. Bir sümüklü böcek bile şiddet gördüğü yerde titreşimleri hissedince yönünü değiştirmeye çalışırken kadınlar daima mafyaların serserilerin barbarların geyşası olup şairlerin dahilerin ve filozofların düşmanı olmuşlardır. Tarih boyunca hepiniz busunuz. Erkeklere bakıcılık yapmak ne haddinize... Salyangoz kadar karakter ve hakkaniyet sahibi olun yeter. Tek derdiniz beş dakkalık orgazm... Onun için her manyağa hayran her mafyaya geyşa olabilirsiniz değil mi? Allah hepinizi ıslah etsin.
Cevap sahibi+1 yılevet böyle kadın türleri var. fakat onlar psikolojik olarak zaten iyi değiller kendilerini eğitememişler ve eğitemeyen erkekler tarafından sorun yaşıyorlar. ve ben bir kadın olarak söyleyebilirim ki geyeşa ne demek bilmiyorum olumlu bir şeydir diye tahmin ediyorum. mafya serseri ve barbarlar hiç ilgimi çekmemekle birlikte kültürlü erkeklere ayrı bir ilgi duyuyorum. hayatımda olacak insanla sosyolojik sorunların münakaşasını yapmayı çok isterim. bu kadınların doğu kadınlarında olduğunu düşünüyorum ve türk kadınlarında da bulunmakta. fakat sosyoloji üzerine çalışmalar yapan bir insan olarak genel itibariyle kadınlar bahsettiğim gruptaki kadınlar bu tip erkekleri çok daha fazla görmektedir. gerek dizilerde gerekse hayatın içinde. çocuğuna erkektir elinin kiridir yapan anneleri ve hor görüldüğü halde o erkekten uzaklaşamayan bitiremeyen kadınları kınıyorum. fakat ortada bir sorun var ise bu tek taraflı olamaz. erkeğin hakimiyeti eline alması ( sebebinin arap etkisi olduğunu düşünüyorum) kadının sindirildiği bir toplumda sağlıklı ilişkiler ortaya çıkamaz sorunu kadına atmanız çok acımasızca.
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmayın türkçem pek iyi değil umarım anlatabilmişimdir.
Soran+1 yılMafyalara yavşayan siz kadınlar, suçlulara metres olan siz kadınlar, kötü çocukları havalı bulan siz kadınlar ama acımasız olan biz erkekler öyle mi? Havvadan beri siz ve dişi atalarınızın yemediğiniz b. k kalmadı ama hâlâ kendiniz aklama erkeklere b. k atma peşindesiniz. Korkmayın siz kadın ıkına bu dünyada hiçbirşey yapmayacağım ama Ahiret günü Havvadan başlayarak gelmiş geçmiş bütün kadınların tek tek suratına tüküreceğim.
Cevap sahibi+1 yılsen haklıysan olabilir ama ben haklıysam ben de senin suratına tüküreceğim ve şu an bunları diyerek iyi olan bir sürü kadının hakkını yiyorsun ve ben sana hakkımı helal etmiyorum. erkekler olarak p*pinizle düşünmeyi keserseniz kadınlar da sizi sömürmez. ve ne kadar da cahilsin cahillik akıyor cümlelerinden yazık sana. senin gibi düşünen erkekleri ve p*pisini beyniyle yer değiştiren zavallıları gördükçe diyorum ki iyi oluyor size ben avrupada yaşıyorum. kendime denk bir insanla bir evlilik geçirdim türk olduğu için ve ondan çocuk yaptığım için kazandığı dünya kadar paranın ve sahip olduğu her şeyin yarısını alabilme hakkına sahiptim fakat yapmadım.
Soran+1 yılSorsan lafta hiçbir kadın paraya değer vermiyor sokağa çıksan bütün fakirler yalnız bütün zenginlerin peşinde yüzlerce kız. Hadi bunu da açıklayın. Ama muhakkak buna da uyduracak bir bahaneniz vardır.
Cevap sahibi+1 yıl@Eeecrin teşekkür ederim ana dilim değil pek kullanmıyorum yazarken heyecanlanıyorum o yüzden anlarsa diye söylemek istemiştim
Cevap sahibi+1 yıl@Eeecrin anladım ne demek istediğini sağ ol Ecrin
Soran+1 yıl@Eeecrin saçma sohbetinizi özelden sürdürür müsünüz iki pembe vampirin feminist motivasyon konuşmalarının sorumu işgal etmesini istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Eeecrin ingilizce avustralya ingilizcesi
Cevap sahibi+1 yılsitenin adı KizlarSoruyor istersen hesabını kapatabilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@Eeecrin yok hayır türkiyede yaşamıyorum iyi bir hayat kurdum kendime çalışarak
Cevap sahibi+1 yıl@Eeecrin çok tatlısın umarım işler yolunda gider. konuşmaktan korkma konuşabildiğin kadar konuş. kolay bir dil bence en kolayı. başaracaksın!!
Cevap sahibi+1 yıl@Eeecrin rica ederim <3
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Ben dediklerinde mantık göremiyorum kin ve nefret var saçmalamazsın ama olsun kim yaktıysa canını geçer takma
142 Yorumla
Soran+1 yılBir cümle herhangi bir kadının üşine gelmeyince otomatikman mantıksız ilan edilebiliyor ama hala bu dünyada kadınların ezildiği iddia ediliyor. Daha ne diyeyim. Bir de ezilmeseniz siz zalim vicdansız riyakar allahsız kadın ırkı tüm erkeklerin kalbini oyarsınız. Aynı Hind ananızın Hamza babamıza yaptığı gibi!
- +1 yıl
Güzel açıklamışsın üslubun çok kötü sana katılımiyorum saçma olan ne biliyo musun yasam iki kişiliktir çocuk sadece kadının genlerini almaz erkeğin de genlerini alır bir tek anneyi taklit etmez babaayidi taklit eder yani mantiksizlik burada basliyo isime gelemdigi icin degil yanı bir birey kendini geliştiremediyse, yetistiremeseydi bunun sorumlusu kendisidir. Ona bakılırsa bir sürü erkek kadinlara tecevüz ediyo öldürülüyo satiliyo ama bunu erkeklere yapmiyolara neden? Sence burada güç eşitsizliği yok mu? Diyorum ya kalbin kırık olduğu için böyle konuşuyosun geçer merak etme
Soran+1 yılBana empai sağduyu ayaklaı yapmayın tüm hayali bir erkeğin servetine konup onun kucağında orgazma doymak olan ilkel ve ilkesiz bir mahluk olarak siz aşşağılık kadın ırkının aşağılamalarına ötekileştirmelerine ve sömürmelerine maruz kalan biz erkekleri anlayamazsınız. Sırf sizin ıslak kukkularınız rahatça penizlerde gezinebilsin diye sınırlarda dağlarda nice yiğit erkekler şehit oluyor. Kalbim kırılsa da kırılmasa da siz kadın ırkında insaniyetin kırıntısı ve insani değerlerin zerresi yok. Mevzu budur.
- +1 yıl
Kıyamam yazık ya üzülme oğlum ne üzülüyosun sağ duyu mağ duyu diyo daha :D ah be çok terbiyesiz ve ahlaksizsin insanlarla nasıl tartışman gerektiğini bilmiyosun üslubunu sana iade ediyorum çünkü bir insan senin kalbini kırdı diye diğer insanlara kötü davranamazsin davranırsın da hayat sana bedelini ödetir yanı bunu er geç anlayacaksın ayrıca terbiyesizlik bir tarafa bu duruma şehitleri katma bunun onlarla bir alakası yok onların adını bu sekil de kirletmeye çalışma ayıp çünkü onlar vatan için savaşır insanlık için değil bunu anlaman imkansızsa hani yinede ben söyledim değer ne pek bilmiyosun da çünkü :D kalbin kırılmış kırılsa kirilmasa değil nolcak bu duygu bile tecrübe bunu da yasayasın ki daha güçlü olasin hiç dertsiz tasasız insan mi olur adi üstünde "INSAN" yapcak bir şey yok herkes yaşar bunu sana özel değil ki :D
Soran+1 yılAllahın Kahhar ismiyle sonsuz gazabı ve laneti Havvadan son kadına dek iki cihanda bütün kadınların üzerinde olsun. Her kadın cinayetinde her kadına şiddet haberinde rezil rüsva olan her kadının ifşasında benim bu duamı hatırlayın.
Soran+1 yıl@catloverr_ bunca saçma sapan görüşler arasında tek doğru görüşü paylaştığın için teşekkürler.
- +1 yıl
Olmaz ki bu beddua tutmaz ilklere milletlere büyü bile tutmuyo ki lanet tutsun yanı ama edebilirsin ne diyim ama derdini falan anlatmak istersen ben burdayım hani dinlerim bak geçicek yanı inan bana bu ofkede kin de biticek sen bunu iyi atlatmaya bak bu beddua bu arada yanı tabi o kadınlarlaysa ahirette hesaplasirsin banane bundan :D
Soran+1 yılSorumla ilgili cevap yazmayacaksınız lütfen birbiriniz özelden mesajlaşınız. Bakın karşımda bir kadın değil de bir insan varmış gibi tane tane anlatıyorum. Kadınlardan tiksinmem soruma yazılan cevaba harcanan emekten tiksindiğim anşamına gelmiyor. Cevapta anama bile sövseniz beğeniye tıklarım altında cevabını veririm. Ortada bir çelişki yok zalim kadın ırkının anlayamayacağı kadar asil bir duruş var sadece.
Soran+1 yılHem zulmedin hem haklı çıkın. Hayat kadınlara güzel...
Soran+1 yılKötü çocuklara yavlayan siz onlardan babaları gibi kötü çocuklar doğuran siz suçladığınız ise Allahın selamını bile vermediğiniz biz efendi erkekler ortada bir zulüm varsa o da kadınların yaptığı zulümdür.
Soran+1 yıl@wessss yok canım sadece yüzde 99.9'unuz zalüm...
- +1 yıl
daha bir kelimeyi doğru düzgün yazamıyorsun muhtemelen özgüven eksikliğin var sen de bunu böyle bastırıyorsun da kimsenin umrunda değil senin ne düşündüğün burada alt tarafı gizli bir şekilde kadınları karalayan birisin sen. anladığım kadarıyla ahiret inancın var. cennet annelerin ayakları altındadır der din. kadınları korur yüceltir
- +1 yıl
Emin mısın? Türkiye de mi? :D Türk kızları rus kızı gibi olsun sürekli yatalım diyen erkekler ama haksız mıyım güldürme beni sen aldatildin mi? Kötü insandan çocuk yapması o çocugun %100 baba geni alıp kötü olacağı anlamına gelmiyo :D cidden ya buna inaniyo musun? Kaç yaşındasın 14 falan mı? Sen beyfendi değilsin ki yarın onun yaptını sen de yapacaksın zaten sırf kadınlardan nefret ettin diye tecavüz edip öldüreceksin döveceksin sırf cinsiyeti kız diye kız çocuklarını öldüreceksin yanı o bahsettigin kişi sensin kötü erkeklerden çocuk yapan dedin az önce yanı kadın değil yine siz erkekler zulüm yapiyosunuz bu durum da bunu demek istedin sen şu yazdiklarini okuyo musun?
Soran+1 yıl@wessss uykum var ve insaniyetimden size cevap yazıyorum bir tuşa yanlış bastım diye mal bulmuş mağribi gibi onu da dilinize doladınız pes artık... Kimseyi karaladığım yok Türk kadınları güzel. Güzelliklerini karalamak için çirkin mi dedim yoo. Türk kadınları güzel. Türk kadınları zeki ben zekiliklerini karalamak için türk kızları aptal mı dedim? Hayır türk kızları zeki. Ben türk kızlarının tipine zekasına laf etmezken sürekli karakterlerine laf ediyorsam hem kendi hayatımda hem çevremdeki insanlaron hayatında hem de TVde görsüğüm hayatlarda türk kadınlarının zalimliklerine ve hıyanetlerine tanık olmuşumdur. Ortada bir karalama yok çağımızd kadınlar şeytani planlar kurarak evlenip kocalarının donuna kadar alıp boşanmak için evleniyor. Bekarların çoğu da dört beş erkeği aynı anda idare ediyor. Bunu da yalnız ben değil cümle alem biliypr. Milyonda bir çıkacak bir iki istisnaya göre değil milyonlarca yaşanmış olaya göre konuşuyorum. Mevzu budur.
Soran+1 yılBütün kadınlar zulümlerini yüz katına da çıkarsa hiçbir kadına fiske bile vurmam vurana da adam demem. Zalimle zulmederek savaşılmaz. Zalime beddua edilir ben de ettim ve ediyorum da zaten...
- +1 yıl
@wessss 1 kelimeyi doğru yazmak mi? Doğru düzgün kurduğu cümle bile yok belli ki baya yaşı küçük eğitimsiz cahil kendini ileride geliştirir ne diyeyim aynı zamanda kisilik bozukluğu var cümle kuramaması ve aynı şeyleri tekrar etmesi muhtemelen bu yüzden yanı bunu kimse umursamiyo umursamicakta üzüldüm haline sanırım aileden kaynaklida olabilir geleceğin potansiyel katili :D
Soran+1 yılBeni hiç tanımıyorsun. Beni hiç tanımıyacaksın. Ben çiçekleri koklamaya, sokaka hayvanlarını beslemeye, şiirler yazıp, resimler çizmeye devam edeceğim. Ve senin bu iftiralarına gülüp geçeceğim. İnsanca konuşabilirdik ama senin kadınlığın yine insanlığını yendi. Ve ben hiç şaşırmadım.
- +1 yıl
Yo vuracaksın hatta daha beterini yapacaksın malesef tecavüz de edeceksin kadına atfettiydin değer, aşağı görme sebepsiz saldırganlık hissini taciz ve tecavüz üstünden gerceklestireceksin hatta ölüm. Kadınlar tarafından kaç defa zulme uğradın ama kadınlar erkekler tarafından hatta erkekler bile erkekler tarafından zulme uğrar sen hiç bebeğe tecavüz eden kadın gördün mü hayır! Ama kız bebeğe tecavüz eden erkek sayısı milyonlarin üzerinde çocuğa aynı şekilde sonra kadına lgbt bireylere hayvanlara ve bunları yapan Erkek! Hatta öldüren yakan kadını eve hapseden işkence yapan her kadına koca bi vajina muamelesi yapan kadının varlığından rahatsız olan erkektir. Yani sen istiyosun ki senin cinsiyetin haklı olsun ama gerçekler bunlar sen şu an avrupa ülkesinde bunları yazsan senin evlenmek yasaklanmıştı o yüzden sen hiç evlenme !! Bi kadını öldürme ya da bir çocuğu yaşamak onların hakkı!! Yoksa o cağresizlerin fısıltısı bile bedduanin yanında sinek vızıltısı kalır.
Soran+1 yılBeni hiç tanımıyorsun hiç tanıyamayacaksın. Hayatım boyunca her tür şiddete karşı oldum ama en çok koruduğum kolladığım insanlar özellikle de kadınlar tarafından üzüldüm. Değil bir insana kadına erkeğe bir hayvana bir karıncaya işkence eden canını yakan kim varsa Allah bin belasını versin ama kadınlar kötü adamları sebip onlardan kötü kalpli çocuklar doğurmaya devam ettikçe zulüm bitmeyecek. Ben kimse şiddet görmesin ama şiddet yapanlar şiddete sebep oşanşar öbür dünyada kan kussun istiyorum. İşte bu kadar basit. Ben evlenmeden cinsellik yaşamam. Ama siz kadınlar yufkacılara kaçıp kocalarınızı aldattığınız için zaten ben evlenmem. Siz zalimsiniz ve bütün kötü çocukların haremine girip bütün efendi erkekleri öldürmek istiyorsunuz. Ama biz sanatçı ruhlu zarif efendi erkekler sizin bize uyguladığınız şiddeti size karşı uygulamayacağız. Siz kadınları Rabbimize şikayet edeceğiz. İstediğiniz kadar zulmedin. Asla sizin gibi olmayacağız. Bir kadına elim tek bir şekilde kalkar. O da onu Allaha şikayet etmek için dua ederken...
- +1 yıl
Seni tanımama gerek yok ben yazdıklarını kastediyorum kişiliğine yorum yapmıyorum beddua eden kadınlardan nefret eden ve kurtulmak isteyen sensin? Ben değilim değil mi? Ayrıca seni kimse tanımak istemez düşüncelerinle kimse ilgilenmek istemez. Hayatın boyunca şiddete karşı olabilirsin ama şu an şiddeti savunuyorsun!! Bu da şiddete meğillisin demektir. Hangi kadını kolladin beddua ettiğin kadını mi? Sen hiç pisikolojik yardım almayı düşündün mü? Biraz yalana melliğilliyiz sanki , ama sen yapmak istiyosun kadinlarin kız çocuklarının canını yakmak istiyosun açı ceksinler istiyosun. Nefreti kini her hücrende hissediyosun. Ayrıca istersen islami bu konuyo katma çünkü islam peygamberi diri diri toprağa gömülen kız çocuklarını kurtarıp öldürülmelerini kadınlara tecavüzü flan yasakladı ya hani ondan diyorum çelişme diye anladın mı? Kadınlar sadece kötü erkeleri sevmezler çok iyi kalpli erkekler de var onlardan da çocuklar olur senin aksin sen bunu pek anlayamazsın sen evlenme ama tamam mı deki benimle evlenme benden çocuğunda olmasin de bu sayede engellemiş olursun. Sen kendine baksan da öbür dünyanın işini aceba öbür dünyaya mi bıraksan diyorum hıh? Hani çünkü bunun hesabını sana vermicekler ama sen bir hesap vereceksin ya hani ondan diyorum. Sen evlenmeden cinsellik yaşamaya bilirsin ama her erkek mutlaka yaşar hatta milli olma terimi var Türkiye de ayrıca sen diyosun ki ben bi kadınla ilişkiye girerim neden? Nefret etmiyo musun? Neden , neden , neden? Bana bunu açıklar mısın? Bi yakının yufkaciya mi kaçtı o kaçtı diye şimdi herkes tüm dünya yufkaciya mi kaciyo bu sonuca mi vardın? Kimsenin işi gücü yok yufkacı peşinde öyle mi? Herkeste yufkacı öyle mi? :D kocalarınız derken 1 kisiden fazla insanla evlenemezsin ayrıca inanır mısın her kadın evlenmiyo:D ben ne diyoruuum sen ne diyosun :D aldattınız derken mesela kim aldattı hangi yakının? Kaçıncı dereceden? Seni mi terketti bu yüzden?
- +1 yıl
Sen bunlari yaşadın diye kimse bunları yaramıyo bunları yaşıyorsan sana yaşatanlara hesap sor bizzat gidip olur mu dedi ki neden kocanı bırakıp yufkaciya kaçtın hesap ver bana de tamam mı sabah git yap hemen bu dediğimi oldu mu? Çok mutlu oldun evlenmeme kararına ama dediğinin arkasında dur tamam mı sakın dediginden cayma ayrıca başkalarının karısından , kızında, Çocuğundan uzak dur tamam mı harem ne? Sen aribistanda mi yasiyosun arap mısın? Türkiyede bu söylediklerin yasak? Sen de şizofrenilik mi var farklı bir dünyada mi yaşadığını düşünüyosun? ya da bu anlattıkların orada mi geciyo? E kadınlardan kurtulmak isteyen sensin kadınlar niye öldürsün ki sen öldürmek istiyosun sen hepsi ölsün istiyosun. Demi haksız mıyım erkekler kadınları öldürmüyo mu bundan mutlu ve memnun olduğunu söyledin şimdi ise kadınlar erkekleri öldürdü diyosun yalan kötü bir şeydir. Hepimizi öldürmek seni mutlu mu ederdi hepimizin nasıl ölmesini isterdin peki bundanda bahsetsene mesela bizim nasıl ölmemiz senin nefretini azaltıldı? Zarif ve sanatcı ruhumu :D sayın geleceğin katili kendinizi kandırmayın zira size en basit eseri bile sorsam açıklayamazsınız kadınları öldürmek beyefendilik değildir üzgünüm. Lütfen diğer erkeklerin adinida kirletmeyin. Edebiyat ağzıyla haklı olmak için yalan söylemek mi :D komik güldüm saol edeceğim olacaktı ayrıca düzelteyim. Tabi zülüm edebilirsiniz ama karşılığını alacaksınız ister ilahi adalet de ister karma zulüm etmekte özgürsün edemezsin demedim hayat sana bedelini ödetir dedim bedelini ödemeye hazırdan devam et senin kararın seni burdan ne kadar durdurabilirim değil mi? Tabi ama bedduanin yerini sanık oldu da şimdi dua aldı bana bunuda açıklar mısın? Her kadını tanımadığına göre hepsini bilmediğin halde nasıl şikayet edeceksin?
Soran+1 yılBen Allahın bütün zalimleri ve sadakatsizleri en ağır şekilde cezalandırılmasını sevdiği olan herkesin sevdiğine sadık kalmasını benim gibi sevilmeyenlerin de besledikleri sokak hayvanlarıyla mutlu mesut yaşamasını istiyorum. Siz istediğiniz kadar benimle alay edebilirsiniz. Sizin bayıldığınız çapkın sadist ve alaycı erkeklerden değilim ama bakir iffetli ve doğayı seven bir erkeğim. Siz zalimleri sevin. Ben de mazlumları seveyim.
- +1 yıl
Sorularima cevap alamadim sorularimin cevabı nerede? Ben neyden bahsediyorum neyden bahsediyosun benim dediklerimi okudun mu okuduysan kavrayamadın mi anlamadım mi? Halbu ki sen anlayabil diye tane tane tek tek uzun uzun açıklamıştım hala anlamamışsın çünkü sevap vermemişsin ne üzücü okuduğunu anlamaman ya da anlayamaman desem yeridir, neyse yinede cevap vereyim Allahin işine karışma sen Allah değilsin kendini Allah sanma ona emir veremezsin!! O napacagini bilir ve bunu sen istedin diye yapmaz kendi isterse yapar. O insanları özgür kılmış isteyen istediğini yapar insanların günahları ve sevapları seni ilgilendirmez tekrar söylüyorum SEN ALLAH DEĞILSIN!! sevilmiyor isen davranışlarını değiştir kimse seni böyle sevmez seni kimse sevmek zorunda da değil sen kendinden başkasını düşünmeyen birisin seni neden sevsinler ki? Sen hiç kendinle tanıştın mi? Vicdansız insanlara Allah bile merhamet etmez kendini değiştir ve geliştir üzerinden cehaleti, nefreti , kini at hayatı tani gerçek insanlarla gerçek diyaloglar kur insanları sev hayvanları sev çocuklardan ve kadınlardan uzak dur. !! Asla evlenme !! O zaman mutlu mesut yaşayabilirsin (ayrıca ben seni severim ne yaşadın bilmiyorum ama severim) ben alay etmiyorum sen kendini küçük ve komik duruma düşürüyosun yanlış anlama ama yorumlarını okuyan herkes ama herkes aciz ve özgüven eksikliğin olduğunu anlar bunu saklamaya çalışmak farketmedigimiz anlamına gelmiyo. Sana söyledim seni dinelerim dedim sana yardım etmek istedim ama sen kabul etmedin. Benim bayıldığım mi? Ben kimim desem benim hakkım da ne cevap verebilirsin?
- +1 yıl
Hiç bir cevap demi peki neden şimdi benim adıma iftira atarak konuşuyosun? Bu yanlış değil mi sana doğru gibi mi geliyo? Sen çapkın olmayabilirsin ama ağir bir sadistsin. Bakir olduğuna iffetli olduğuna sadece sözlerine güvenerek mi inanmalıyım yanı bir dedigin bir dediğini tutmazken yalan söylerken sürekli kendinle çekişirken sana niye inanayım? Insanlara güven bile veremiyosun ve insanların seni sevmediğinden mi yakiniyosun bence buna hakkin yok. Zalim olan sensin savunduklarin da sen ve senin gibiler sen mazlumun yanında değilsin sen zalim olarak mazlumu ezmek isteyensin seni diğer zalimlerden ayıran ne biliyo musun bunu henüz eyleme dökememek
Soran+1 yılTelefonum eski model ve şarjı bitti şarjı yeni doldu ve yazdıklarınızı şimdi gördüm. Ben hayatım boyunca hiçbir konıda zalimden yana olmadım ama kadınlar hayatları boyunca şairleri filozofları kibar erkekleri hisli adamları aşağılayıp mafyaların katillerin serserilerin psikopatların metresi oldular. Hiçbir kadın iyi bir adamın tek sevdiceği olmak istemiyor, kötü çocukların playboyların haremindeki onuncu yirminci kadın olmak istiyorlar. Zalim olan siz kadınlarsınız. Ben çiçeklerimi sulayacağım, aç sokak hayvanlarını besleyeceğim, Çin zulmüne karşı Doğu Türkistana, İsrail zulmüne karşı filistine, kahpe PKK ve Fetö saldırılarına karşı Türk polisine ve askerine dua etmeye devam edeceğim. Ama kadınlar hiçbir zaman masumu mazlumu mağduru sevmedi sevmiyor sevmeyecek. Bana istediğiniz kadar hakaret edin. Ümitcan Uygun'a aşk mesajları yazanlar da, iyi admamları aşağılayanlar da, sizin hemcinsleriniz. Tecavüzcüzcüye, tecizciye, teröriste idam yazınca "ortalık sizin gibi çekingen sümsüklere mi kalsın?" diye yazan lgbtci feminist marjinal pembelere hiçbirşey demiyorsunuz. Kadın erkek genç yaşlı sağcı solcu Türk Kürt ayırmadan söylüyorum. Kim zalimse kahrolsun. Ben mazlumların ihya, zalimlerin ıslah olmasını istiyorum. Kinimi şiddete değil bedduaya çeviriyorum. Allah zalim olan erkekleri de onların kucağından kalkmayan zalim kadınları da kahretsin kahretsin! Kimsenin benim ellerimle beslediğim yavru sokal kedilerini son hız sürdüğü arabayla gelip ezmeye de bahçemdeki çiçekleri yolmaya da mazlum insanlara kan kusturmaya da kendisine benzemeyeni dışlamaya da hakkı yok! Ama ben bunu yapanlardan niye yaptınız diye hesap sorunca o yezidlerin haremindeki kadınlar bana saldırıyor! Kusruma bakmayın zalim kadınlar zalim erkekerden zalim çocuklar doğurmayı bırakmadıkça hiçbirşey düzelmeyecek!
- +1 yıl
türk erkeklerinin de pek iyi olduğunu söyleyemem ben sırpım eşim türktü ve inan tatlı yüzü evlenene kadardı. Ben ülkenin aile ilişkilerinde genel olarak sorunlu olduğunu düşünüyorum. Ama senin yaptığın cinsiyetçilik. Türkiye de yaşadım ve tanıdığım çok muhteşem kadın arkadaşlarım oldu. Türkiye de kişilerin karakterlerinin yaşadığı yere ve kültüre göre değiştiğini biliyorum. Senin yaşadığın yerin kötü olması tüm kadınları kötü yapmaz. Türk kadınlarını kötü yapmaz ve işin psikolojik boyutundan da anlayan biriyim. Dışardan bakan bir gözüm ben esasen. Okulum sebebiyle bir sürü ülke gördüm bir sürü insan. Ve sorunun sende olduğunu düşünüyorum. Madem türkiye de kadınlar kötü erkekleri seviyor, istiyor. Erkekler aptal mı olmayın öyle kadınlarla birlikte. Ben türk erkeklerinin geleneklerin cinselliği bastırması sebebiyle cinselliği fazla ön plana attıklarını düşünüyorum. Önemli olan yatak performansı diğer şeylere de bakarak seçersen hayat arkadaşını sorun yaşamazsın. Libidonuzla düşünüyorsunuz her şeyi sonra tüm kadınlar kötü. Düşünme kardeşim. Aklın yok mu? Aptal mısınız siz?
Soran+1 yıl@wessss kadınlar sinsi kadınlar sadakatsiz kadınlar yufkacıya kaçıyor kadınlar eşimi boynuzluyor kadınlar ümitcan uygun gibi psikopatlara sosyal medyadan aşk mesajları yazıyor kadınlar hepdaha kaslı erkek istiyor hep daha zenginle eşlerini aldatıyor hiç doymuyor hep azıyor insaniyete kişiliğe zerre kadar önem vermiyor aygır azgın arsız erkek istiyor her türlü iyiliğe düşman her türlü entrikaya alkış tutuyor evli erkeğe kuma gidip sevgilisini boynuzluyor 3 tane çocuğu olan kadının üç çocuğunun da başka erkekten olduğu 20 yıl sonra ortaya çıkıyor kadınlar çocuk yapıp boşanıp nafaka kapmak için evleniyor. Mafyalara serserilere katillere aşık olanlar şairlere merhametlilere düşman oluyor. Siz biraz da bunları eleştirin. Kadınlar azgın kadınlar zalim kadınlar hipergamik kadınlar riyakar kadınlar acımasız kadınlar azgın kadınlar mafya düşkünü kadınlar playboy hayranı ama herşey erkeklerin suçu... Yok böyle bir dünya...
- +1 yıl
hahahaah yok öyle bir dünya ezbere konuşuyorsun. ben de boşandım tek kuruş almadım ki aldatılmıştım tüm mal varlığının yarısı benim olabilirdi. ben şuana dek hiç bir erkek tarafından saygısızlık görmedim çünkü o erkekleri hayatıma almıyorum. babam saygısız bir erkekti kadınlara o kadar değer vermezdi babamı en son 15 yaşımdayken gördüm ben. ve benim gibi çok kadın var bunu çok iyi biliyorum. kadınları da anlıyorum. erkekleri de. evet nafaka için evlenen kadınlar var doğru. ama erkek bunu bilmeyecek kadar aptal mı? hayır değil. hepsi toplumsal bir sorun ve üzülerek söylüyorum sen de toplumun bir sorunusun. her insanın yapması gereken temel ödevleri bir özellik gibi övüyorsun. keşke dediklerini hiç anlamasaydım
Soran+1 yıl@wessss yahu ben hayatım boyunca hiçbir kadını aldatmadım ağlatmadım şiddet uygulamadım kadınlar da beni ağlatmasın beni aldatmasın bana şiddet uygulamasın. bunu istiyor olmam çok mu?
Soran+1 yıl@wessss yahu ben kimsenin yüz vermediği kızla da herkesin peşinden koştuğu kızla da burnu havada şımarık kızla da ağır başlı kızla da konuştum. Hepsinin özeti "Biz mafyalara serserilere kötü çocuklara aşığız efendi adam bize yaklaşırsa onum ağzının ortasına s. çarız" yani mevzu hipergami bütün kadınların özü...
- +1 yıl
Yemin ederim erkekler cok tehlikeli kadini öldürüp öldurdukten sonra erkeği suçlmak kadina tecvuz edip yine kadini suclamak kadinla evlenip cocuk yapip yine kadini suclamak kiz cocuguna tecavuz edip cocugu suclamak bebege tecavuz edip seytani suclamak conayet islediginde kadini suclamak sort giydi diye kadina laf atip taciz edip kadini suclamak aklini kullanamayip kariyer sahibi olamamak ve kadini suclamak kendini gelistirememek ve kadini suclamak yalancilik iftira cinayet istismar hepsi erkte ama erkelerin sucladigi gunah kecisi "kadin" neden? Anne şöyle söyle beni neden iyi yeştiştirmedin? Neden senden ve senin gibi kadınlardan nefret ediyorum neden beni biraktin? Sonra kendine dön ve şunu söyle ben neden başarısızım neden beni kimse sevmiyo neden bu kadar nefret ve kin doluyum ve neden yalancıyım neden sevgisizimm neden insanları öldürmek istiyorum neden kadınları öldürmek istiyorum neden mazosistim neden tanrı beni sevmiyo neden ise yaramazım neden insanlara ve canlılara sevgimi veremiyorum neden sorumluyum neden neden neden? Sonra babana dön ve deki neden onunla evlendin neden bana ve ina iyi davranmadın sonra başını yavaşta şükür secdesine koy ve deki bedelini ödemeden sahip olduğum bu erkek cinsiyeti için sana çok teşekkür ederim teşekkür ederim nefret edilen öldürülmek istenen tecavüz edilen dövülen öldürülen bir cinsiyete değil de nefret eden öldürmek isteyen tecavüz etmek isteyen döven zulmeden bir cinsiyette olduğun için teşekkür ederim
+1 yılÇoğu kiz ilgi gördüğü, ağzı iyi laf yapan ilk erkeğin teklifini kabul eder.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi bircok kadinin o erkeklerden az kalir yanlari da yok
Soran+1 yılPeşinen yavşarlarsa haşinen geberirler. Oh olsun.
+1 yılDoğruluk payı yüksek. Sonra kocam kötü, oğlum kötü diyorlar. Kadınlar evlilik ve çocuk yapmak için yaşıyorlar zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılSitenin en cesur sorusuna verilen en cesur cevap bravo...
- +1 yıl
Teşekkürler... 👍
+1 yılİnsanlarin içini okuyamiyoruz
110 Yorumla
Soran+1 yılAllahınız para imanınız kas kıbleniz pippi olunca tabi okuyamazsınız.
Soran+1 yıl@Eeecrin hepinizin özü ifşa olunca sahte anaç tavırlar takınmayın. Hepiniz aynısınız.
- +1 yıl
Yoo anlatabilirsin dinlerim üzülme bu kadar nolcak inan öyle iyi birine denk gelirsin ki bi gün ben niye böyle dedimisim dersin niye bu kadar nefretle dolmuşum geçici duygular bunlar özü ifşa olmak ne demek anlamadım herkes aynı huyda değildir ki herkesin aliskanliklari huyları farklı bak burada saçmalamışsın ayrıca yorum da ananclik nerede :D sinirden okuyamiyosun herhalde
Soran+1 yıl@Eeecrin bir kadın için bile fazla arsızsın. Her b. ku yiyen hemcinslerinin aşşağılıklarıyla yüzleşmek yerine burada beni avutmak derdindesin. Ben nefret değil ibret doluyum. Kendi b. kunu yiyen bir domuz bile dünyanın en temiz kadının yanında pürü paktır benim gözümde.
- +1 yıl
Yo estafurullah o senin arsizligin ahlaksızlığın iyi de onların yaptıkları beni niye ilgilendirsin ki? Banane yüzleşecekmişim :D banane banane tanimadigim insanlardan e kötü hissediyorsun normal bir duygu olduğunu anlatmaya çalışıyorum artık bilemicem ne yaşadıysan ama iyi yaşamışsın bu nefret öyle bi anda olmaz çünkü yanı domuzları seviyorsan da bu beni ilgilendirmiyo yine ne alaka :D
Soran+1 yıl@Eeecrin tahrik alay aşağılama işte bir kadının özü işte kadının tepeden bakan kibir kokan vicdansız sözü...
- +1 yıl
Yo hiç biri yok aslin da yukarı çıkarsan saydiklarinin hepsini yapmışsın ben sen değilim tavrım ve kişiliğim bellidir karşımdakinin seviyesine inmem senin bana hakaret etmen bana zarar vermez bu benim kişiliğimi etkimez hatta aksine söylediklerini senin adına küçük düşürücü buluyorum ama bu durumu acina veriyorum bizi acılar vareder bi şey yok er ya da geç nasi olsa gerçekle yuzlesiceksin bunu sana anlatamam senin bunu tecrübe etmen gerek tecrübe edince nasi olsa anlayacaksın benin ego tatmin etmeme gerek yok sorunu görünce sana üzüldüm sadece o kadar.
Soran+1 yıl@Eeecrin biraz dürüst olun da bütün playboylara psikopatlara pavyoncu çapkınlara aşık olup tüm efendi adamlardan kültürlü erkeklerden entelektüel beyefendilerden tiksindiğinizi itiraf etseniz sorun kalmayacak aslında. bir itiraf sadece...
- +1 yıl
Sen o seviyede bir insan değilsen ki olmazsın da o seviyedeki insanların nasi hayat surdunu ve kimlerle olduğunu nereden bileceksin bunlar hep tahmin ve sanırım hayatın boyunca hep alt sınıf olarak kalacaksın sana kötü haberim var kadınlar daha fazla olmaya başladı hayatta üzgünüm ama artık erkek degerlesislesicek bunu ben değil bilim adamları söylüyo yanı seni asıl üzen bu mu köle olarak düşündüğün kabrinin sana hükmetmesi mi seni korkutuyo
+1 yılSalak kadinlar
13 Yorumla
Soran+1 yılAsla eleştirilemez olan kadınları eleştirdiğiniz için linç edilmeniz muhtemeldir.
- +1 yıl
umrumda degil cogu salak ya. Bana vurduuggh. e ayril ama seviyorummmm iyi ozamann
Soran+1 yılŞu sitede gerçekleri kabul eden tek pembesin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınlar neden kötü erkeklerle evlenip, kötü erkekler doğurup, sonra "Erkekler çok kötü!" diye daima ağlayıp, zırlayıp duruyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler