-mış gibi yapılan ama aslında sadece yok sayılan şeyler 1) Hiç derdi yok'muş' gibi görünen insanların dertleri 2) Kırılma'mış' gibi yapan birinin kalp kırıkları 3) Arkadaşının aldığı güzel habere sevin'miş' gibi yapan insanın haseti 4) Herkesin derdine koşarken hiç yorulma'mış' gibi yapan insanın pilinin bitmesi . . . -daha çok yazarım da neyse-
Selamlar, Öncelikle sorun çok hoşuma gitti bu güzel soru için teşekkürler. Güzel olduğu kadar çok derin ve anlamlı bir soru aslında. Hayatımız da o kadar fazla şekilde "mış" gibi yaşam var ki. Bunu bazen istemesek bile bizlerde yapıyoruz. İçimiz yangın yeriyken mutluymuş gibi hiç sorunlarımız yokmuş gibi davranıyoruz. İnsanlara zayıflarımızı göstermemek adına güçlüymüş gibi... Hızlı yaşama geçtiğimizden belli güzellikler bizi hiç bulmuyormuş gibi yapıyoruz.
Epey düşündüren bir soru. Sanki dışarı da ben hariç herkes eğleniyor gibi geliyor ama dışarı çıkıyorum kimse yok. Peki bu hikayelerde ki insanlar nerede ve nasıl mutlu? 😀
Aşk. Psikoloji bilimi bile anlattığında aşkın çok içine giremiyor psikolojide Psikiyatride buna baktığında anatomik psikolojik bir reaksiyon olarak algılıyor.
Dürüstlük, hep varmış zannnederiz ama herkes yalan söyler. Gülüşler herkes güler ama çoğu sahte. Aşklar Sensiz yaşayamam ölürümler Ardından terkedisler. Aşk ulaşılmaz kimseye duyulan istektir. Mutlu aşk yoktur.
Biz buna etik kurallar diyoruz, samimiyet, dürüstlük, sahtecilik, intihal (gerçek olmayan veriler) haksızlık Bu saydıklarım yaşamın içerisinde olduğu sürece hiç bir isteğimizin var olmayacağı kanaatindeyim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eski sevgilim ven var sanarken aslında o hiç yokmuş
Ahaha hacı o zanan şöyle diyeyim bir ince daha var orda sitedeki insanlar demişim ben bu sitedeki bir insan değilim 😂😂 insan onlarsa ben değilim manası