Sizi kötü etkileyebilecek bir riske, olaya girmeyi düşünür müsünüz yoksa garantici olup uzak durmayı mi seversiniz?Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Anlatsanıza biraz...🔥
Ateşle oynamayı sever misin yoksa garantici misin?
Ateşle oynamayı sevmem ted. Daha çok garantici ve sağlam adım atmayı seven biriyim. Toprak olmak bunu gerektirir. Heyecan aramak yerine güven aramak her zaman insana daha çok şey katar. Bu güveni ararken ateş imgesi oluşturacak insanlardan uzak durmak her zaman daha iyidir. Kendimi bildim bileli risk almayı sevmem.
Yok ateşle oynamayı sevmem ben, maşa kullanmayı tercih ederim, hepte öyle yapmışımdır. Garantili birisiyim açıkcası herşeyim planlı programlı olduğu için rahatım. Ama bazende evdeki hesap çarşıya uymaz. Bu gibi durumlarda ise salıyorum kim yanarsa yansın diyorum umurumda da değil açıkçası bu da yani, ne olursa olsun dediğim olmuştur, battı balık yan gider o kadar.
Ateşle oynadık da ne oldu sanki zamanında. Artık garantici olmanın zamanı geldi. Belirli bir yaş ve olgunluğa eriştiği zaman insan. Bu tür fantezilerden uzak duruyor. Daha sakin, daha garantici takılmak istiyor..
Sevmem hayaller peşinde koşmayı bilinmezliklerden nefret ederim. Ya hep ya hiç bende yani garanticiyim. Bir şey olacaksa olacaktır muallakta kalan konular beni geriyor.