Kardeş dedik kalleş çıktı. Bir erkek uğruna satılır mı kardeş?

Kardeşim dediğim bir kız vardı. Kızı herkese karşı korurdum arkasından or*spu derlerdi onunla takılma demişlerdi yinede takıldım onunla onu korudum satmadım geçen bana kanka diye mesaj attı efendim dedim eski sevgilinle çıksam sorun olur mu dedi bende ne deyim aramız bozulmasın diye çık dedim sorun olmaz sevmiyorum zaten onu dedim ama bunu yapmasına çok şaşırdım kendisininde çok yakın bir arkadaşı eski sevgilisiyle mesajlaşıyor diye kızın arkasından edemediğini bırakmamıştı niye aynı şeyi kendi yaptı ki şimdi? çok koydu yani eski sevgilim de 3 gün önce gel beraber olalım çıkalım tekrar demişti ben istememiştim. bunu dedim ona buna rağmen çıkıyorlar. Benimde buna canım sıkıldı dertleşmek için arkadaşımla konuştum falan o da kardeşim dediğim kıza mesaj atmış nasıl yaparsın bunu diye oda bana karakterine sokuyum diye mesaj attı kızı kadar kolluyum savunuyum bide karaktersiz oluyum buna rağmen ağzımı açıpta bunu bunu yaptın bana demedim smdi biz bununla aynı okuldayız nasıl davraniyim ne yapiyim?
Kardeş dedik kalleş çıktı. Bir erkek uğruna satılır mı kardeş?