+1 yılÖncelıkle bır ınsani aılesının ne dusundugunu, ne istediğini kesinlikle bilir. Bunu bile bile senin kalbini kazanmaya çalıştıysa sebebi sadece yakınlık yaşamak olduguna ınanabılırsın.. belkı saf sevgıydı dıyebılırsın ama bu sadece senın dusuncen... Bu duydugun erkeklerin genelde basvurdugu bahanelerdır. Bosanmıs bayan ıse aılem bosanmıs ıstemez derler.. cocukluysa cocuk ıstemez derler... yas buyukse aılem ızın vermez derler.. ama nedense hepsı bunları bıle bıle kadını kendıne asık edene kadar soylemedıklerı yalan kalmaz... bence hakkında hayırlısı olmus.. ayrılıp gıtmesını sakın " bak beni dusunuyor ılerde uzulmemem ıcın boyle yaptı.. sevmese soylemezdı. benı dusundu karsısında da aılesı var tabıkı karsı cıkamaz gıbı" dusuncelere gırme, bu dusunceler senın ona hak vermene neden olur.. ve daha sonra senı sırf abazalıktan cınsel aclıktan dolayı aramaya mesaj atmaya kalkarsa kı olacak bır sure sonra... kendını ona yakın hıssetmene sebebp olur.. bıten bıtmıstır arkana kesınlıkle bakma. gecmısınle yasamaya devam edersen gelecegını goremezsın... Unutma ki Allah herkesin karşısına ilk istediğini çıkarmazmış ki, daha sonra ona ulaştığında şükretme duygusunu tatması için. Yani şükürler olsun böyle insanlarda varmış demesi için
210 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklisin ki... Guzel bir kadinsan malesef bu tarz seylerle o kadar karsilasiyosun ve dogruyu secmek icin o kadar ugrasiyosun ki.. Ama yine de bazilari gercekten cok iyi oynuyor demekki.. Ben bu hataya asla düşmem derdim ama galiba bende yanildim.. :( Su an yapmaya calistigim tek sey, yoluma bakmak olacak. Ve umarim bir gun gercekten beni cok seven ve sevgimi hakedecek biri cikar karsima.. Ne diyeyim...
- +1 yıl
şu an burada sadece fıkır almak ıcın bıle olman yenı ınsanlarla tanısmana sebep olur işte ilahi kalemın kımı, kıme yazdıgını bılemezsın.. bu yasadıklarını cıceklı yolunda uzerınden gecmen gereken bir diken parçası olarak dusun.. bu dıkenler senı öldürmez ama o çizdikleri sıyrıklar sana güç hırs azim verir... hayatta tecrube kazanmıs olursun... Her zaman verdiğin kararlara güvenmelisin. Eğer verdiğin kararlarda pişman olursan bundan sonra vereceğin kararlarda şüphe duymaya başlarsın. Şüphe duymaya devam edersen bundan sonra vereceğin kararlarda kendine olan güvenini kaybedersin. Kendine olan güvenini de kaybedersen artık yönlendirilen birisi olursun. Yani etrafın sözünü dinlemek zorunda kalırsın. Kesinlikle iradene sahip çık ve geleceği olmayan ilişkine yeniden başlamaya çalışma... tekrar acıtır.
- +1 yıl
İradesi zayif bir insanim aslinda ama bu durum farkli. Yazdiklarin beni kendime getirdi. En azindan artik kullanilmis olma ihtimalini dusunuyorum. Aci ama gercek sanirim. Tesekkurler destegin icin..
- +1 yıl
Neden beledıye her sene kıştan sonra asfaltı yenıler cunku karsuyu bır kere asfalta kactıysa onu catlatır bır dahada eskısı gıbı olmaz. ayrılıkta boyledır. bır ayrılık ılıskıye gırdıyse bunun devamında yıne ayrılık kesınlıkle olur tamırı olmaz. Unutamıyorsun anlıyorum ama sonunda hüzün tekrar olacak. iradeli olrsan kazanırsın. Bir insana verilecek en büyük ceza sessiz kalmaktır. mesaj atma cevap yazma emin ol geri dönecek ama bu dönüş seni seviyorum özledim başlığında olup altında sadece cinsel bir özlem oldugundan olacak. Bunu anlamak için sana geri döndüğünde o beklentisine karşlıık verme o zaman onda oluşacak sinir ile bunu anlayabılırsın. Bir sahil kenarına git, kumsalın başında eline bir ince çubuk çalı parçası al. kuma çizgiler çize çize yürü... sonra ara sıra dur eline bir taş al denize at sonra bağır çağır ana avrat küfür et hayata... içini boşalt bin arabana evine gel yatağa at öylece kendini.. Ben rahatlıyorum
- +1 yıl
Yok hicbirsekilde bir iletişimimiz olmadi 10 gunden beri. Ne o aradi ne ben, face haric heryerde engelliyiz Arayacagini sanmam.
Benim yapmam gereken tek sey acilen unutmak, farkindayim o yuzden buradayim. Biraz destek almak biraz rahatlanmak icin.. cok sagol... - +1 yıl
Bir insan haber alındığı sürece merak edilmez. Seni faceden goruyor takıp ettıgı ıcın aramıyor sormuyor cunku ne yaptıgını bılıyor... Seni engellemiyorsa faceden bu sefer sen engelle.. hatta profılını tamamen arkadasların harıcıne gızle.. o zaman senı merak etmeye baslayacak ne oluyoruz dıyecek...
- +1 yıl
Hmm anladim. Faceden de sildik de , profillerimiz herkese acik. Arada bakiyordur belki diye dusunuyorum. Bugunden sonra hicbir paylasimimi herkese acik yapmayayim o zaman. Bugune kadar gorecegini gordu, bugunden sonra goremesin. Bugun gordugu son paylasim olsun madem.
- +1 yıl
son paylasımını yapacaksan ona hıtaben yapma ki haala onu dusundugunu dusunmesın... ansızın kapa gıtsın.. dırek onu engelle yeter...
- +1 yıl
Tamam yapicam bugun. Tesekkurler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bir erkek her zaman kendisinden ortalama 5 yaş daha küçük birisiyle olmalı. Şahsi fikrim fakat elbette istisnai durumlar olabilir. Ne demişler istisna kaideyi kuvvetlendirir. Sen bizim kuşağın birlikte olması gereken yaştasın. Bu 24 yaşın verdiği acemilikler başını ağrıtır. Sen evlilik çağına gelmişsin fakat o daha gezip tozma eğlenme kafasında... Hadi evlendiniz sen bebek istersin o istemez hadi oda oldu sorumluluklarını yerine getiremez... vs.. vs.. vs.. En güzeli daha olgun erkeklerle takılman...
03 Yorumla- +1 yıl
Haklisinda.. oldu bir kere.. tam tersi o evlilik ve cocuk dusunuyor ben dusunmuyodum..
- +1 yıl
Her şeyin hayırlısı olsun fakat akıntıya karşı kürek çekilmez... Çok yorar insanı en güzeli kayığını akıntıya bırakıp tadını çıkarmak lazım... Kal sağlıcakla...
- +1 yıl
Zaten geri donusu yok, sadece merak ettim..
Tesekkurler
Sadece ailesi yüzünden ayrılmışsa hala seviyorsa eğer takip ediyordur ama gerçekten sevse zaten her koşulda yanında olurdu bence ;)
07 Yorumla- +1 yıl
Seviyordu da, aile sozkonusu olunca... Bilmiyorumki...
- +1 yıl
Her turlu dusunceye acigim su an, konusabilirsin istersen :)
- +1 yıl
Seven insan herşeye karşı çıkabilir bence gerekirse ailesine bile direnir kabul ettirebilir. Böyle durumlar biz kızlar için sorun olmasa da erkeklerin çok taktığı aşikar. Yarın bir gün evlenseniz sen 40lı yaşlarına geldiğinde o daha genç olacak gözü dışarıya kayma ihtimali çok yüksek olabilir. Buna benzer şeyler düşünmüşse de ayrılmış olabilir tabi sadece sevmediği için de diyemem ;)
- +1 yıl
Dogru. Ama sevgisinden hic suphem yok, olmadi. Kendisi gozu disarida bir karakterde adam degildi de, ama ailesi asla ve asla kabul etmezdi, goze almak da yurek ister. oda onda yokmus malesef
- +1 yıl
Dediğin gibiyse o zaman bir yerde iyi bir şey sonuçta ailesine bağlı ;) bir de şöyle bir durum olabilir başına onun için büyük bir şey gelmiştir ve yanında kimse yokken ailesi her daim yanında olmuştur bunlar aklına geldiğinde de ailesine ters düşmek istemiyodur;) ya da ailesi çok sert bir aile olabilir sonuçları seni de ağır etkiler diye seni de düşünmüş olabilir tabi bu dediklerim hepsi birer olasılık ;)
- +1 yıl
Kimbilir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılK. bakma ama doğru birsry yapmis ilerde sende oda daha fazla yipranmayin diye alakayi kesmis
03 Yorumla- +1 yıl
Orasi oyle tabi. Ama bunu bastan dusunecekti, bu yaptigi cok buyuk haksizlik
Cevap sahibi+1 yılErkekler işte canim ne beklersinki? sonradan hareket ederler karsiyida mahvederler boylece
- +1 yıl
Dogru. Olan bizim gibilere oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
hayır yani yolun başında kafana uymadığını görüyorsun ailenin kabul etmiceğini ve buna engel olamicağının kendinde beraber olmak için bir halt yapamicak kadar zayıf olduğunun farkındasın ne diye bir insanın mutluluğu ile oynarsın ki peki bunları göre göre sen hala onun için ne diye üzülürsün
25 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeyi dsunecek kadar ciddiymis son gunlerde , evlilik fikrini dusunmeye baslayinca dank etmis kendisine gercekler.
Geri donusum yok asla ama en azindan pisman olsun uzulsun beni uzdugu kadar istiyorum - +1 yıl
en nefret ettiğim insan tipi aynı şekilde senin sevgilinin durumunda ben vardım bundan 2 ay önce tek farkımız terk edilen ben oldum bu tarz biri daha karşıma çıkarsa aacımadan gırtlağını kesiceğime eminim nefret ediyorum bu tarz insanlardan okumak bile sinirlerimi yerinden zıplattı
- +1 yıl
Benimde sinirlerim havada zaten
- +1 yıl
Cok zormus... Tesekkur ederim..
Yas 32 ama kafa ergen kafasi yahu safmisin bu kadar eglenmis senle resmen isini gormus bitince de uzamis kendini kullandir sonra geri donermi yok artik yabutun aptallar burada toplanmis ya pes nerde kardeşim var onu bulun ask sanin sonra erkekler suclu hadi ordan ya
05 Yorumla- +1 yıl
Neyin yalan neyin gercek oldugunu anlayacak yastayim
- +1 yıl
Birincisi geri donmesini beklemiyorum.
İkinciside ask diye bir gercek var bu hayatta. bir gun anlarsin umarim cok asik olursun aci cekersin sende.!
+1 yılpişman olmuş olsa böyle bir kara almazdı. Aksine ileride daha büyük bir pişmanlık yaşamamak için böyle bir karar almış bulunuyor diye düşünüyorum. Bendende tavsiye fazla üstelemeyin çünkü uzarsa daha çok üzülürsünüz. Hayatınıza yeni bir sayfa açın
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle. Yo ustelemiyorum, donmeyide dusunmuyorum arasa bile, ama bu farki bile bile askin tam ortasina dalip, tam en guzel yerinde evlilik dusunmeye baslayinca kendisine dank etmis olmasini hazmedemiyorum ve o da. pisman olsun uzulsun istiyorum sadece..
Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. ilk başta senden hoşlandığı için kabullenmiş ama çok sevmemiş yaş farkının ileride sorun olacağını düşünmüştür sen ne kadar genç görünsen de 35-36 da bir den yaşını göstereceksin her erkek kendin den enaz 5 yaş küçük ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şu an boyle bır durum ıcındeym. Ben 24 o 36 yasında. İlk basta takılırız dıe bakıodm ama. Takılmaktan cıktı durum. Birbirimize cok alıstık. Bir kere ayrldk sırf ılersı yok die ama olmadı yıne barıstık. Ama yine sonumuz yok bunu bile bile beraberız şu an . Ama o duruma gelırsek mecburen ayrılıcaz. Bilmıyorm kafam cok karısık.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya ille evlenmeniz gerekmiyoki. Sevgili olarak yillarcada devam edebilirsiniz. Bende Bunu anlamiyorum. Severek ayrilmak cok zor. Siz ne kadar sure ayri kalip baristiniz? Ve ayriyken hic iletisim kurdunuzmu? Bizde iletisim sifir heryerden sildik birbirimizi.
Cevap sahibi+1 yılEwet gerekmiyor ama bana diyor ben liseli aşıklar gibi olamam. Kızım var gören olr duyan olr. Ben dusunmuyorm zaten ewlılıgı ama onun ıstedıgını bılıyorum.10 gün ayrı kaldık ama sonra ben mesaj attım. Bir şekilde barıstık. Ama emınım birşekilde döncektir sana.
- +1 yıl
Bilmiyorum biraz zor gibi.. bir daha asla aramaz diye dusunuyorum, arasada 1 ay sonra yine gitmeyecegini nasıl bilebirim ki :(
Cevap sahibi+1 yılgidicektir ztn sonu yokki böyle bişeyin.
pişmanlık neye yarar başkalarının sözüne bakarak yola çıkılırsa olacağı budur işte kafalarınız uyuşuyoduysa şayet sizin için gerçekten üzüldüm :(
04 Yorumla- +1 yıl
Her konuda cok iyi anlasiyorduk.. Bende uzuldum dogrusu
- +1 yıl
bir arayisim yok zaten. Yoluma devam etmeye calisiyorum simdilik
+1 yılsence matntık var mı erkek küçük olmamalı bayan küçük olabilir ama erkek olmamalı,
02 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle dusunuyodum ama iste insan bir anda asik oluyor ne oldugunu anlayamadan..
- +1 yıl
mantık lı davran aynı şeyi bende yaşadım çok zor ama atlamaya çalış lütfen
Uzuldum senin adina sanmiyorum. Ama ikiniz icin sorun yas farki degil bence sorun ailesinin yas farkina kafayi takmasidir
00 Yorumlaalacağını almış gitmiş sen hala dönermi diye düşün bizim ülkede kendinden 20 yaş büyük adamla yaşanırsorun olmaz ama kadın büyükse onun arkasında duracak adam azdır
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle , dogru soyluyorsun. Cok mutludurlar sahane bir iliski yasarlar. Ama is iliskinin arkasinda durmaya gelince, kacarlar.
- +1 yıl
Yasinin 24 oldugunu bilmiyordum ilk basta, sorgulamamistim hic, 24 gostermiyordu zaten. iliskiye baslamamak icin de cok direnmistim ama o kadar sahane bir asikti ki engel olamadim kendime. Yasini, ogrendigimde cok gecti artik
- +1 yıl
Aynen haklisin
+1 yılYâşim 20 21ine giricegim bende ayni seyi yasadim fakat herseyi göze aldim ne olursa olsun asla birakmicaktim.. ben şu boyle dedi ailem boyle falan inanmam seven gitmez kalir her sekilde
222 Yorumla- +1 yıl
Haklisin... sevmemis demekki :(
- +1 yıl
Üzülme kendi kaybeder
- +1 yıl
O beni bu kadar uzdu , umarim cok uzgun ve pismandir
- +1 yıl
Öyle olsa arardi emin ol
- +1 yıl
Daha 1 hafta oldu. Artik aramaz mi diyorsun?
- +1 yıl
Zor ayni şeyi bende yaşiyorum dusunmemeye çalış biliyok kolay degil anliyorum.. ama elden birsey gelmiyor.. millet aşkı sevgiyi başka bişi saniyor.. yalan sözler cikan kelimeler uymuyo birbirine kardeşim olmuş şimdiki sevgi..
- +1 yıl
Bilmiyorum umarim arar benim 3 gün oldu. herkez kaldormaz yas farkini saf ve gercekten seversen sorun olmaz bunuda herkez yapamaz
- +1 yıl
Cok. zor yaa. Aklimdan Cikaramiyorum bir turlu :(
- +1 yıl
Geçicek elbet güven bana duşunmemeye caliş.. geri donsede benim fikrim tekrar ayni şeyi yapa bilirde bunuda bilincinde ol..
- +1 yıl
Elimden geleni yapiyorum inan. Zaten erkeklerin yazdiklarindan anladigim kadariyla asla donmez
- +1 yıl
Giden donmez ben nefes alirken bile yoruluyom artik ama geçer sanırım yani en kötüsude seni sevmeyeni bu kadar sevmen çok kötu birşey
- +1 yıl
Hemde nasil :(
- +1 yıl
Asma yüzünü gerci ne desem ne yazsam boş cünkü bende öyleyim
- +1 yıl
Şeytan diyor git kalisina vur kaliyi kolundan çek al ( : ama nereye kadar boýlede sevmemiş ki gidiyor.
- +1 yıl
Üzulme biraz dısari cik ailen ile zaman geçir yalniz kalma benim gibi daha cok bunalirsin
- +1 yıl
Maalesef yalnizim bu aralar, kimseyi gormek de istemiyorum zaten tadim, yokki :(
- +1 yıl
Yazdım Seni...
Saatler Feryat Edene Kadar Döktürdüm Yüreğimi...
Yazdım Seni Sevgili...
Seni Gördüğüm İlk Andan Şu An Yaşadığım Son An'a Kadar Anlattım Kaderimi...
Yazdım Seni Her Yere...
Mısra Mısra Döktürdüm Yüreğimi...
Hatırladım Her Gün Hiç Unutulmayacak Gibi...
Yazdım Sevgili...
Yazmalıydım Ben Seni...
Çünkü Olmadığın Bir Saniyelik Boşlukta Okumalıydım Seni Şiirlerimde...
Görmeliydim Seni Baktığım Her Yerde...
Koklamalıydım Kalbini...
Sen Bilmiyorsun Ama Ben Sen Yokken Bile Seninle Yaşıyorum...
Sen Diye Başlıyorum Satırlarıma...
Sabah Oluyor Sen Diyorum Doğan Güneşe...
Her Adımda Adın Geçiyor İçimden...
Ne Alsam Ellerime Önce Sana Yakıştırıyorum...
Biraz Senden Biraz Benden Bahsediyor ve Susuyorum Ama İçimden Sessizce Seninle Konuşuyorum - +1 yıl
Tek caŕe ortama kariş o seni sevmemiş ki.
Ne desem soylesem boş goñul vurdum duymaz - +1 yıl
Siir cok guzel... :(
Haklisin ne desek bos.. Aglasak da zirlasakda yolumuza gitme zamani... - +1 yıl
Aglama bunu haketmiyorsun tuhaf olan onlar biz degiliz farkindasin degil mi
- +1 yıl
Farkindayim, keske olsalardi da bizim yerimize onlar aci cekseydi
- +1 yıl
Evet ama iste olmuyor... gece olunca acin ikiye katlanirmi uykudan kac kez uyandim bilmiyom saymadim oek uydumu bilmiyorumda
+1 yılBırakmış gitmiş baksa ne olur bakmasa ne olur gerçekten seven bırakmaz yaş olayı hikaye
210 Yorumla- +1 yıl
Haklisin sanirim.
- +1 yıl
Yaşı sorun yapmak yenimi gelmiş aklına
- +1 yıl
Ciddi dusunmeye baslayinca akli basina gelmis
- +1 yıl
İnanacakmisin boşta kalmış olmasin
- +1 yıl
Bilmiyorum ki...
- +1 yıl
Birleseceksende eğer yaptıklarının bedelini odeyteceksinki birdaha yapmasin
- +1 yıl
Birlesip birlesmeme konusunda brisey soyleyemem. Geri donusu yok desem de , o yine eskisi gibi askla pismanlikla bana gelirse hayir diyemeyebilirim :) Ama arayacagini hic sanmiyorum zaten. Ki zaten bedelini nasil odetebilirim naapmam lazim?
- +1 yıl
Diyorsun ya aşkla pismanlikla bana gelirse diye.
Hemen kabul etme yaptıklarını neden terk ettiğini yüzüne vur bidaha aynı şeyi yapmasin ama yinede kabul edip birlesmeni istemem - +1 yıl
Ya zaten gelmez. Gelse de bir sure sonra yine gider. Bende kirdigi da kalp yani , fincan degil neticede. Gelmeyecegine inandigim icin gelirse naparim diye dusunmedim hic :) Ama elbetteki fena hesap sorarim
- +1 yıl
Gelmiyecekse sorun yok sende kendine yeni bir yol çiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılolgun kadın bırakılır ı yav çok aptallık etmiş. bunu ancak kendinden küçük biriyle birlikte olunca cıvıkca bulunca anlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam kırılma ama bana biraz senden faydalanmak icin beraber olmus gibi geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ihtimali dusunmek bile iistemiyorum , o kadar asik gorunuyodu ki :(
Cevap sahibi+1 yılUmarim yaniliyorumdur
Seni hak edeni düşün sen boşver bırak gitsin ya kaç yaşına gelmişsin onumu düşüneceksin yanşızlık cekiyorsen gel birşeyler yapalım
00 Yorumla
+1 yılyaşını göstermıyosan sorun olmaması lazım farklı nedenler olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Yok tek sorun bu, evlenmeyi dusunmesi ve ailesinin asla bunu kabul etmeyecegini bilmesi. Evlenmek sart degildi ki su an yasi itibari ile. Hic bunu talep etmedim, etmeyecegimi de cok iyi biliyordu.
- +1 yıl
bilemedim umarım düzelir aranız ama zor gibi üzüldüm
romantik ve mutlu gun nasıl geçti? ne gibi faaliyetler
01 Yorumla- +1 yıl
Yemege ciktik, karaokeye gittik, elele gozgoze bir gundu, ask sozcukleri vs herzamanki gibiydik yani.. gece beni evime birakti gitti. Haftasonu bulusmak icin sozlestik filan.. ters, tatsiz hicbisey yoktu
+1 yılZaten anlasamassiniz. Erkek bence kadından büyük olmalı ve tecrubeleriyle yonlendirmeli diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Anlasmasina anlasiyorduk , cok da keyifliydi de, dogru olan benden buyuk bir adamla duzgun bir ask yasamam aslinda tabiiki biliyorum.. Ama gonul bu işte
- +1 yıl
SAna şimdi iyi gelebilir ama ilerde çok büyük sorun olurdu
Bence senin ileride ona yetmeyeceğini düşündü ileride.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu salla onu gel bana olgunlara bayılıyorum tam benliksin :-)
00 Yorumlaben olsam vazgecerdım yaş önemlı
04 Yorumla- +1 yıl
Hicbi sekilde yasini gostermiyorsa ve cok mutluysaniz bile mi?
- +1 yıl
insanlar bazen anlık mutlu olurlar bence oda öyledır gercekten seven ve mutlu oldugunu dusunen ınsan herseyı göze alır zaten. siz yaşınızdan dolayı baska bulamam dıye dusunerekten böyle dusunuyorsunuz ama o kişi sizinle kısa vadelı olmak ıcın bırlıkte olmustur ve sankı yıllarca ask yasıyor gıbı yasamak o zevki tatmak ısteyıp vazgecmıstır.. ben onun dusuncesnı anladım empati yaparak.. bence anca ilerleyen zammanlarda cinsl ıhtıyacı ıcın yazabılır ama ask konusunda bence beklentıde olmayın kesın dıyorum
- +1 yıl
Hmm. Beklentim yok aslinda , geri donusum de yok.. En azindan daha 2 aylik bir iliskiydi ve cok mutluydu , asikti. Bende asiktim. Art niyetli olsa en guzen animizda bitirmez , beni kullanmaya calisir, uzatirdi diye dusunuyorum.. Yanlis mi dusunuyorum? Bilemedim..
+1 yılBaşka birini buldu bence.
00 Yorumla
+1 yılPişmandır bence çok arayacak seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Olmaz senle öylesine takılmış
00 YorumlaMerhaba bana ozelden yazabilirmisin
00 Yorumla
+1 yılVardır bir kaçış yeri ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl31 yaşındasın? şahsen ben olsam pişman olmam
00 YorumlaPişman olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok seviyorsa da mi olmaz? Ozlemez mi uzulmez mi yaa :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur illlaki
05 Yorumla- +1 yıl
İnsallahhhh amin :)
Cevap sahibi+1 yılHa pardon sen 31 mis bence olmaz olsada geri donmesi imkansz
- +1 yıl
İmkansiz donmesi biliyorum da, en azindan severken ayrildigi icin cok ozluyor olmasini ve pisman olmasini umuyorum, cunku ben cok ozluyorum yani ne olursa olsun...
Cevap sahibi+1 yılOzluyordur ama cokta uzuluyordur bnce
- +1 yıl
Umarim oyledir. :(
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviştiniz mi?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği