Kadin sabahlari kalkar kalkmaz maskesini uyuguluyor iste ev maskeleri.. sakizini agizina alip direk maskesini uykuluyor normal bir insan sabah kalktigini evini temizler islerini yapar. O ise maskesini surer ve saatlerce beklertir ev de bu arada bir sur is var o hic birsey yapmaz sadece ama sadece yemegini hazirlar o maskeyle 1 2 ye kadar durur yemek zamani geldiginde de maskesini yikar ve her sabah boyle.. Yemin ediyorum ki sinir bozuyor bazen kriz geciiriyorumm.. kadina bunu yap sunu dedigim de bir bahene bulur ama soz konusu maskesi olsunca gozu kapali yapar hic bir zmn aksatmazz. Bide hanimfendi sogan suyu iciyor yillardir.. elekrige gaza o soganlar hic acimadan ayni maskesi gibi aksatma kaynatir ve icer. Ha bide sakizi var. Kadin namazini birakti ama sogan suyunu sakizini bide maskesini birakmadi.. Sizce bu kadin niye boyle seyler ugrasiyor? Been gercekten dayanamiyorumm bu rutinlere..
Kadinin gunleri hep ayni hic ama hic bir degisiklik yok
Kadinin gunleri hep ayni hic ama hic bir degisiklik yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
😁😁 babanla araları iyi galiba.
Yok bosandilarr
İlginç, boşanmadan sonra kendine özen gösteren kadın sayısı az değil, illa hayatında biri olduğunu düşünmekte anlamsız olur.
Evin buttun temizligini alisverislerini kagit kuregini bosanmadan sonra ben ilgilendim.. kadin evde keyif yaparken ben heryerdeydim sorunlara cozum buluyordum. Kadina hic bir sey yaptirmadim acidim hic kimsesi yoktu hic kimse arkasinda da yoktu.. sanki soz konusu benim bosanmamdi benim cocuklarimdi benim sorumlarimdi asiri derece de herseyi benimsedim.. o ise evde cayini icerdi maskesini uygulardi soganini kaynatirdi.. benim sucum kadina konfor verdim ona hic birsey yaptirmadim.. oyle iylik yaptim derken kendime en buyuk kotulugu yapmisim megersem ..
Anneni karşına alıp sakince konuşman lazım örnek olarak “anne biliyorum zor zaman geçirdin bende seninle zor zaman geçirdim her zaman yanında olan bendim bunu sende biliyorsun, şu an kendine bakıyorsun özen gösteriyorsun sonuna kadar hakkın bu konuda arkandayım ben hep senin yanındayım ama sen artık benim yanımda değilsin farkındaysan tavırların değişti beni unuttun ben senin yanındayken şu an kendimi yanlız hissediyorum bana destek olmuyorsun. Sadece kendine odaklanıyorsun. Maskene ve soğanına ayırdığın vaktin yarısını bana ve eve ayırmıyorsun. Bu yaşta bu kadar çaba vermek gerçekten beni artık yoruyor”
Gibi gibi şeyler söyleyebilirsin kendin üstüne ekler ya da çıkarırsın/
Belki bir flörtü var ona güzel gözükmek istiyor
Bilmiyorum aklinda neler oluyor hem hastayim diyor hem de hic usunmeden bikmadan maskesini uyuguluyor suruyor.. o kadar isi gucu yok ki belki zamani da cok oldugu icin zamani boyle seylerle olduruyoor
Ne hali varsa görsün. Sen kendi yoluna bak. En yakın zamanda terket kurtul
Yemin ederiiimmm tek duaaam budur.. bosandigindan beri ben evin hem annesi hem babasi oldum.. kadinin tek isi maske sakiz bide soganlar.. bana asiri derece anormal geliyor bu yaptiklari ne biliyim dunyanin isleri var evde sorunlarimiz herseyden once kadinin hic bikmadan usanmadin yaptigi seylere bak
Gel kaçırıyım seni
Hahahah 😂 fena fikir degil aslin da
Nerelisin
Aa ben
Nasil yani?
Ben annen olabilirim
Hahaha ben ikincisine kalbim dayanmaaz 😂😂
Ya sende relax olsana aynısını yap bak bir haftada bırakır annen 😂
Ben zoruma gidiyor sahsen ev de yapilacak bir sur sey varken kadin hic bir sey yapmadan maskesiyle ugrasiyorum.. yillardir yapiyoor
Kaç yaşında annen