Çevrem dış görünüşüne ilgili ilginç yorumlar yapmaz, yapmıyorlar, çünkü ilginç bir dış görünüşüm yok. Normal aynı iltifatlar alıyorum özellikle saçlarıma yaparlar, ama ilginç değildir bu yani hep aynı şeyler olduğu için.
Ayyy şey de sen onlara, bi yerde görmüştüm; Çirkinlikten ölecek ama hala insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçebiliyor, önce kendi tipine bi bak at boku derler adama 😅. insanların ne düşündüğünü çok umursamayın, kendi kusurlarını unutmak için, başkalarına bulaşmak, zavallılıktır.
Çoğunlukta iyi sözler duyuyorum bu konuda ama tersi durumları da oluyor ve bu beni üzmüyor çünkü herkesce değişen bir olgudur güzellik kavramı Üslup olarak kabaysa hiç dikkate almam altında yatan başka neden vardır mutlaka
Umursamıyorum ama her defasında aynı linç yaparsa lar İnsan ister istemez umursuyor Düşünsene herkes aynı şeyi söylüyor yani insan ister istemez kafasına takar diye düşünüyorum
Saç rengimle alakalı ve yüzümün soluk durmasından dolayı bazen yakınlarım hasta gibisin, bu renk sana gitmemiş gibi söylemlerde bulunabiliyor ama kırılmıyorum, kimin ne dediği değil benim ne istediğim önemli.
Çevremdeki hiç kimse dış görünüşümle alakalı olumsuz yorumlar yapmaz. Kendimi iyi hissedeyim diye mi yoksa gerçekten öyle olduğumu düşündükleri için mi bilmiyorum. Ben bunu onların güzel kalbine yoruyorum.
ammann benimde gökyüzüm var denizim var kimin ne dediği umrumda değil hacı zaten güzellik çirkinlik diye bir kavram yaratan insanın lafı beni ne kadar incitebilir ki
Linc olmuyor aslinda ama guzellik göreceli bi kavram dolayisiyla cok takmiyorum sadece daha guzel insanların yaninda daha cok insan toplaniyor o kesin.
bana göre çirkin insan yoktur dünyaya sevgiyle baktığında çirkinlik göremezsin bu hakaretler zaten kalbinde sevgi taneciği bulunmayan insanlardan çıkıyor soruya gelecek olursak istemesem bile umursarım nasıl umursamam ki?
Ben sizin hayatınızı yorumlamıyorum veya herhangi bir tahmin yürütmüyorum. Alındıysanız kusura bakmayın ama gerçek hayatta zaten neyin ne olduğunu görüyoruz. :)