Merhabalar 🎈 Kendinize şöyle bir bakınca “Kaliteli bir insanım” diyebiliyor musunuz? Sizi kaliteli yapan şeyler nedir? Düşünceleriniz, karakteriniz mi; yoksa giyindiğiniz kuşandığınız şeyler mi!!!
Çokta aman aman bir kaliteli değilimdir. Her insan gibi benimde bir özrüm kusurum olur bir yerimde. Şimdi ben çok kaliteli yok çok iyiyim desem yalan olur gereksiz yere boş ego kasmış olurum. Benim ne kadar kaliteli olduğumu ancak başkası bilebilir. Ben normal düz hata yapan kusurları olabilen bir insanım.
Genel olarak bilmiyorum kalite neye göre belli olur yaşam biçimi, standartlar, statüko, yoksa ic benliğimize mi göre veyahut cebimizdeki paraya mı göre.
Yani bir Louis Vuitton degilim belki ama, nerden baksan bir Zara varimdir. Lcw de degilimdir. 🤔
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"Kalite" kelimesini insana yakıştırmıyorum. Kalite eşya da olur, giyside olur insanda olmaz diye düşünüyorum. İnsan olsa olsa asil olur, soylu olur.. ve evet, kendimi asil buluyorum..
Kendi kafamin icinde kopan duşuncelerle evet kaliteliyim diye biliyorum ama yaptiklarima bakinca hayati ot gibi yaşadığımın farkına variyorum , bu arada kalite kelimesinin yerine başka bi isim olsaydi kendimi teknolojik cihaz markası gibi hissettim