Cevabın nedir?
uff ne çocuk ama dencek bir tipin olmasa da kendine has bir tipin var tipsiz miyim bu kızlar bana bakar mı triplerine girecek kadar bir sorunun da yok sakal olsa daha iyi olabilir sanki
04 Yorumla- +1 yıl
Has bir yorumdu kanks teşekkür ettim ;) belki biraz bakım yapsam daha yakışıklı olabilirim. İlk görüşte ufff demelerine de ihtiyacım yok model filan olmayacam :) teşekkür ettim
- +1 yıl
Teşekkür ederim zamanını ayırdığın için insanlar zaten değişim ile güzelleşio bu foto sıradan tel ile çekişmiş spor yaparken sıradan foto
En İyi Cevaplar
olum hariksın boşver diğerlerini bak dalgana gül biraz mekana giripde sana bakmayacak kız yok rhad ol güven kendine sen harikasın
08 Yorumla- +1 yıl
Gaz veriyon gibi hissettim :)
- +1 yıl
Onlara göre iyiyim de onlarla neden kıyasladın ki
- +1 yıl
Çok haklısın dostum ec hak ettin ;)
- +1 yıl
haklısın kardeşim Allaha şükür bir behlül olamasak da tipsiz de değiliz öz güven şart o kadar. Zaten değiştirme imkanımız yok var olan ile anlaşmalıyız...
Sac kesimin daha farklı olabılır. Bıraz uzat onları. Gozlerın renkliymis guzel. Degerini bil. Sakal falan dusunme sana yakısmaz. Bırde gulumsemeyi unutma
010 Yorumla- +1 yıl
Evet saçları taramalıyım artık :) gözlerim misket gibi yeşil ama içinde sarımsı renkler var birazda güneş vurmuş kapanmış evet gülümsemeli fotomu aşağıda link olarak attım yorumda
- +1 yıl
Güncrlleme soruda oluyomuş ya :(
https://i.hizliresim.com/WWX8YQ - +1 yıl
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/q9AnDQ.jpg
burada da gülmemişim ama farklı açı - +1 yıl
Evet kirli sakal neyse de bıyık olmuyor
- +1 yıl
Kanka zamanını ayırdığın için teşekkür edeeim ;) iyi. geceler
+1 yıl25-29 yaşa göre fazla küçüksün minyon tiplisin sanırım sakal bırakmalısın
012 Yorumla- +1 yıl
19 yaşındayım :) 181 boy 75 kilo
- +1 yıl
19 isen tipin normal ama erkek olgun görülmesi artı olur sakal bırak giyim saç biraz değişim yap
- +1 yıl
Tamam sakal bırakmayı ben de düşünmüştüm zaten bu fotoyu spor yaparken çekmiştim telde başka foto yoktu merak edip attım :) giyime ve sakala önem versem gideri var yani
- +1 yıl
kendim açımdan tip tek kriter olmadığı için bir şey diyemem ama biraz sarısın sanki ben sarılardan hoşlanmam bu yüzden yok derim ama bu değildir ki tipsizsin umarım dediğimi anlatabildim
- +1 yıl
Anladım dediğini ;) zaten tip önemli olsa da ondan önemli çok şeyler var ama ilerde evleneceğimiz zaman eşimiz yüzümüze bakınca eet brnim eşim de yakışıklı diyrcek bir tipde olmak yeterlidir yoksa modellik yapacak halimiz yok
- +1 yıl
ben esmer tercihim ya da kumral ama beni severse ve anlarsa tipini torpil geçerim çok ta önemli değil zaten bir kç yıla o güzelikte kalmayacak birde ben aşık olunca gözüm onu çok yakışıklı görüyor tabi herkes farklı ama tip az etki yapar seni ben burdayım imajı verir gerisi karakter
- +1 yıl
Aynen öyle tip tek kazayla bitebilir. Yaşlandıkça bitebilir ama ömrünü adayacağın insanın bitmeyen. bir şeyine bağlanman lazım ben merak ettim insanların bakış açısını sıradan bakımsız bir fotomu attım benim içinde karakter ve bağlılık önemli ama tip hiç önemli değil demiyorum ama ilk sırada değil
- +1 yıl
bu gündelik halinse normalsin sadece kçk duruyorsun buradaki veya arkadaşlarının tavsiyelerini dinlersen ii olursun ben hep şuna inanırım her insanın bir güzeli vardır ama önemli olan bunu ortaya çıkarmak
- +1 yıl
Aynen öyle ya 19 yaşındayım yeni traş olmuştum ama yaşına göre küçük göstermek de iyi ya ilerde faydası olur :) sarışın drğilim güneş vuruyor buğday tenliyim
- +1 yıl
sarışın esmer pek anlamıyorumda kumralda olabilirsin esmer değilsin zaten böyle işte dediğim gibi düşüncelere göre ve kendine yakıştırdığını de faydası olur
- +1 yıl
Tamam anladım teşekkür ederim zamanını ayırdığın için ;)
- +1 yıl
rica ederim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Hocam yakışıklısın dert etme. Nasıl daha iyi olabilirim diyorsan bence sakal bırakmalısın değişik tiplerde sakalları denemelisin. İlle kirli sakal olcak diye bir şey yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah dostum önerine uyacağım ;)
cidden 25-29 yaş aralığına mı sahipsin liseli gibi duruyon panpa
05 Yorumla- +1 yıl
Yok 19 yaşındayım bir de yeni traş olmuştum :)
- +1 yıl
Vücut var biraz 181 boyunda 75 kiloyum. Tabi kıvanç vb kadar olamam zaten onların yaptığı bakımı yapamam ama genel bir giderim olsun yeter bana :) saçlarım dalgalı ya sence kulak memesine kadar uzatsam mı kısa mı tutsam? Kirli sakal zaten yapacam..
- +1 yıl
Hımm tamam kanks teşekkür ederim bir ara saçı üçe vurdurup sakal bırakmak dar siyah tişört giymek de istemiştim
Sen saçları bir kestir 3 numaraya salla gitsin. Keci sakalida fena olmaz sanki bilemedim. Ayrica gül abi su fotoda kaslari catma :)(
03 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum saçı halledecem ayrıca kirli sakal düşünütom ama fotoda gülemiom ya :)
- +1 yıl
Tmmm ;)
+1 yılha çocuksun dostum yüzün çok değişir (sakallar falan çıkınca (iyisin) )
05 Yorumla- +1 yıl
19 yaşındayım daha değişir mi diyosun
- +1 yıl
DEĞİŞİR 25 E KADAR
- +1 yıl
İyi o zaman daha da kötüleşmesin de :)
- +1 yıl
YOK KASMA İYİSİN AKIŞINA BIRAK
- +1 yıl
;) içimi rahatlatmak için mi dedin bilmem ama teşekkür ederim :)
+1 yılYakısıklıda olsn guzel bir fotoğraf 📷 cekinmen lazım abicim. Belki burada kotu cıktın bilemem. Allahın yarattığı ne diyelim
01 Yorumla- +1 yıl
:) haklısın
Arkadaşa katılıyorum saç kesimini değiştirsen yakışıklısın
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür eseeim :) saçlarımı uzatma aşamasındayım bu fotoda taramamıştım :) kirli sakal. nasıl olur sence
- +1 yıl
Hımmm fotodan fotoya değişir yani :( peki onu reeldeki arkadaşlara sorarım artık ama genel görüi saçlar üzerine oldu onlardan başlayayım öyleyse :) teşekkür ettim zamanını ayırdığın için ;)
Kardeşim saçların giysin bu haldeyken ve sakalın yok iken bu haldeysen bu eksikleri kapatırsan 10 üzerinden 8 veririm sana ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünah olmiyacağını bilsem derdim de allah yaratmış naparsın :D asdahfas
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar da kötü değildir be
Cevap sahibi+1 yıltövbe de oğlum çarpılırsm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaç berbat, en yakın zamanda kuaför diye bişey var ona git.
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın spordaydım terlemiştim
Cevap sahibi+1 yılHer terlediğinde saç bu hale geliyosa... Neyse.
- +1 yıl
Spora giderken genelde saçı yapmadan gidiyom terledim ya foto çekerken elimle. arkaya atmışım öyle olmuş :)
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur.
Gözlerinin rengi hoşuma gitti.
07 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkğr ederim daha yakışıklı olabilmem için önerin var mı
- +1 yıl
Ya çok zeki olsam acayip çıkarımlar yapabilsem ve tipim bu fotodan daha çirkin olsa yine de çok güzel kızlar bakar mı? Kızlar ay bu çok zeki. demiyor ki. hiç ay bu çok yakışıklı diyorlar
- +1 yıl
Sadece fiziksel özelliğine hasta olup seninle ilişki yaşamak isteyen kızla ilişkin ne kadar uzun süreli olabilir ki evet bakarlar. Yani kendime göre düşünürsem ben sıradan bir kızım zekasından etkilendiğim birinin tipine çok bakmam. (temizliği, kılı vb. bunlara dikkat ederim tabii ki )
Çok güzel kızlar da bakar bence güzel diye aptal değil ya. - +1 yıl
Hımm haklısın aslında tipim yeterli aklımı geliştirmem gerek diyosun?
- +1 yıl
;) haklısın aslında bende tipten çok zekaya ve kalp temizliğine önem veriirm ama tip de es geçilemiyor işte :) aslında sana zekamı da göstermek isterdim değerlendir diye ama maalesef onun fotosu atılmıypr ;)
+1 yılküçük emraha benziyon
03 Yorumla- +1 yıl
Ahah ciddi mi
- +1 yıl
cidden ayol
- +1 yıl
O da iyiymiş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafanı kopar tamamdır.
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar da kötü değilimdir be kardeşim özellikle ergenler yazmasın dedim
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum aga :) Sakal bırak saçlar kısa olsun şuankinden kısa. Bide yalvarırım yeşil giyme bidaha. :)
- +1 yıl
Yeşil gözlü buğday tenliyim işte ne renk daha çok açar
10 üzerinden 4.9 çünkü burnun :(
05 Yorumla- +1 yıl
Ya burnum nedense düz çekimlerde büyük görünüyor oysa benim burnum küçüktür ya hatta dalga geçerlerdi küçük diye fotoda neden öyle oluyor bende anlamadım :(
- +1 yıl
Kendine kaç veriyorsun 10 üzerinden
- +1 yıl
Valla ben kendime bişey veremiyorum o yüzden paylaştım ama saçlarım ve kıyafet bakımsız burada burnum da nedense büyük çıkmış bu fotoya bakarak konuşursak 10 üzerinden 6 veririm
- +1 yıl
Balık :) çok duygusalım ya burada güneşekarşı durduğum için gözler kısık sinirli gibi çıkmış
saç modeline ihtiyacın var
01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın spordaydım terlemiştim
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Orta halli
016 Yorumla- +1 yıl
Bakım ile üst seviyeye çıkma şansı var mı sence? Mesela bu fotoda saç taranmamış ve kıyafet kötü sakal da yeni kesmiştim
- +1 yıl
Aynen bende düşünmüştüm :)
- +1 yıl
Çok yanlış foto atmışım ya :) aslında iyi oldu tavsiyeler geldi. Aslında dar diyerim 181 boy 75 kilo var ama burada sporda olduğumdan rahat koşmak için giymiştim :)
- +1 yıl
Vücut yapmaya çalışıyom zaten omuzlarım aşırı geniş değil ama dar da değil hafif baklava yapsam dediğin saç ve sakal modelinin altına dar siyah tişört giysem daha iyi olur gibi
- +1 yıl
:) nereden bulacam seni ben baklava yapana kadar :)
- +1 yıl
Fotoya önem vermediğim için adam gibi fotom yok :( burada nasıl çıkmış biri sporda biri uyumadan önce :)
https://i.hizliresim.com/WWX8YQ.jpg - +1 yıl
19 yaşındayım
- +1 yıl
Ama sanki burada hafiften gülebilmişim :)
- +1 yıl
Teşekkürler zamanını ayırdığın için stilimi değişince sana foto atarım ama seni bulmak stili değiştirmekten zor olacak ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı değilsin ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Çok mu kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılEn azından bana hitap etmiyosun :D
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende katil tipi sezdim
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahha biriniz kadına benziyorsun diyorsunu Biriniz katil :)
eeuhhmmmm değilsin
05 Yorumla- +1 yıl
:) eyvallah önerin var mı peki daha iyi olabilmek için
- +1 yıl
O konuda anormalim işte yapma gülücük yapamıyorum @)
- +1 yıl
:) alttan kendimi gıdıklarım o zaman kanks ;)
sakal bırak
06 Yorumla- +1 yıl
Evet bırakacam sakal saçları da biraz uzatacam bunları yapsam gideri var mı sence
- +1 yıl
Teşekkür ederim erkekler neden yakışıklı değilsin dediyse artık
- +1 yıl
Ayıp ya ciddi soru soruyoruz yaptıklarına bak :( neyse teşekkürler tekrar sakal bırakcam ;)
İyisin iyi ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Saol kanks ;)
Karizma duruyosun
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Kardeş liselisin
09 Yorumla- +1 yıl
19 yaşındayım sakalları yeni kesmiştim ondandır :)
- +1 yıl
Olsun o da güzel :) ilkokul olmasın da :)
- +1 yıl
Ne bilem liseli oluyosa o da olur dedim :) hazırlıl olmasaydı üni 2 ye geçecektim hala liseli gibiysem iyiye mi yorayım kötüye mi. bilemedim :)
- +1 yıl
Yuh 4 bile değil :)
- +1 yıl
Oleyyy ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız gibisin kanka
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Arkadaşlar sizce yakışıklı mıyım? Dalgacı ergenler cevap vermesin ricaa!?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler