son 3-4 senedir üzerime bi narsistlik geldi ne biliyim her işte başarılıyım sürekli daha iyisi oluyor dış görünüş olarak çok yakışıklıyım standartlarım baya üstündeyim her anlamda iyiyim eskiden çok mütevaziydim ama son 4 yıldır çok yüksek bi kendini beğenmişlik ego var hafiften huysuzlaştım insanları bazen kırıp üzebiliyorum falan herşeyi ben bilirim havası açıkca yazdım çünkü durum bu yani nasıl geçer bu kalbimde hissediyom sanki tuhaf bişey
mütevazilik bir mecburiyetmiş ki senin için şimdi değişmişsin mütevazi olmak bir seçimdir sanki isteyerek kendini beğenmiş bir insan olmamışsın gibi konuşman tuhaf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
mütevazilik bir mecburiyetmiş ki senin için şimdi değişmişsin mütevazi olmak bir seçimdir sanki isteyerek kendini beğenmiş bir insan olmamışsın gibi konuşman tuhaf
Madem öyle bir insansın yorumlamaların da da belli oluyor gerine gerine övün mahçup numarası yapma gerçekten de değişmek istiyorsan az çaba göster
içimden geliyor içimde kibir var sanırsam
herşeyin iyisine sahip olmalıyım ben hak ediyorum gibi di düşünce var
Narsistlikle zenginliğin tipin hiç bir alakası da yok bence. Herkes herşeyin en iyisini ister düşünür gayet normal
Trendyol bir izin ver kardeşim yorum okuycam 😄 Özgüvenin Aşırı Gelişmiş Zamanla asılabilecek bir şey bence
Abarttığın kadar var mısın gerçekten yok zenginim yok güçlüyüm vs yoksa trol soru mu merak ettim ?
Kendini alçalt