Dır dır edecek kadar
Susarım
Muhabbet kuşu moduna girerim
Para mı o neydi gız derim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Param olsa da olmasa da sessiz kalırdım bu durumda.
Ah o sessizlik...
Ağzım:O zaman biz biraz dinlenelim.🤭🤭
Daha öğrencisin demi 🤣
Evet ahahaha
Tam senin yaşında bende buna benzer bir cevap vermiştim 🤣
Öğrencilik neden fakirliğin ilk aşaması oluyor neden biz öğrenciler makarnaya Tanrı gibi davranıyoruz diyordum
Yemek tanrısı makarna idi. Ah öğrencilik günleri ne hoş
Seni gençlik yıllarına götürdüm 🤭🤭
Ve ne oldu dersin makarna canım çekti bugün makarna yiyip geçmişi yad edicem :d
Afiyet bal şeker olsun 🤭
Teşekkürler makarna yiyeyim de kendimi İtalyan erkekleri gibi yakışıklı hissedeyim :dd
Ahahaha yemek yiyince karnın şişecek daha kötü hissetme de kendini 🤭
Niye hatırlatıyorsun karnımın şişeceğini ben o kısmı baklava olarak görüyordum. Six packlerimi hayal ediyordum. Tüm hayallerimi yıktın bunu bana nasıl yaptın, nasıl kıydın hayallerime, düşlerime darbe yaptın, duygularıma pençe attın yahu ne çok şey yapmışsın kısa zamanda bu bana yapılır mı şimdi spagetti canavarına dönüşecem :d
Aman Tanrım bir cümle ile neler yapmışım ben hapse girsem yeridir 😥😱
Dava etmeyecem seni birazdan yiyip şişen göbeğimden özür dilersen :dd
Seni bu genç yaşında mapushanelere gönderir miyim hiç zalim biri gibi mi görünüyorum ben zalim bir kostok değilim :dd
Çok özür dilerim göbüş bey yaptık bi hata büyüklük sizde kalsın efenim 🤭🤭
Tabikide göndermezsin merhametli birine benziyorsun😌
Göbüşüm diyor hanım göbeği yapmıyorsun beni demi diyor yok efendim dedim asla öyle şeyler yapmam dedim. Çok alıngan bir organ. Asla ve katiyen seni göndermiyorum ama fırlatma koltuğum var dünya turu atmak istiyorsan seni gideceğin yere kadar fırlatabilirim
😅😅😅 Göbüşünle barışık olman ve ona bu kadar kibar davranman gözlerimi yaşarttı doğrusu.
Ne kibar davaranacam ona eziyet edip spor yapacam. Canını yakacam onun, her yerini ağratacam, başını ağrıtacam ve geceleri gözlerine uyku girmeyecek göbüşün :d
göbüş deyince aklıma hep çocukluğumda Serdar Ortaçın klibi gelir. Kızın göbeğinden zeytin yiyordu. dd
Bence sen birazda kendini yormak istemiyorsun gibi geldi bana tabi pufuduk göbüşünü de düşünüyorsun ona lafım yok.🤭
Görmedim o klibi 🤔🤔
Neresi pofuduk onun ben ağzını yirim ya çok tatlıdır kerata :Dd
Aynı anda göbüşü hem gömdüm hem övdüm yoksa anlaşamıyorum ikizler burcu benim göbüş :d
Kesinlikle izlemelisin kaçırma derim. Senin yaşın genç doksanlar popu senin müzik kulağında yaşatmam lazım :DD
Tekrar ediyorum kesin izle komedi :dd
O zaman göbüsün sana trip de atıyordur arada çok büyüttün diye 🤭 hemen izliyorum 😌
Trip konvoyu oluşturup üzerime korno basıyor kulaklarımı sağır edecek bunu bana yaptığı için kendisini açlıkla terbiye edecceğim :dd
İzle ve yorumun nedir merak ediyorum :D
Yaaa kıyılmaz ki o pufuduk göbüşe aç bırakma 😪😪 izledim yaa ahahahaah
Tamam seni mi kıracağım ya seni kıracağıma yumurta kırar üzerine iki sucuk keser kahvaltıda yerim :Dd
Komik değilmi bir de tabi o zamanın teknolojisi ile animasyon gibi geliyor :d d
Ekmeği de bandır güzelce oh miss☺
Cidden diyecek laf bulamıyorum adam manyak ya ahahahah
Bak ya şimdi sana da bir tava yapıp getir ile getirilmesini sağlıyorum
Biri yer biri bakar kıyamet yine de kopmuyor her halde hatalı kod yazılmış Ddd
Hahaha bizim gençlik böyleydi işte komik komik klipler danslar fena ya ilkokul birinci sınıftaki çocuk daha iyi dans eder :dddd
Hatalı kod demek 😅😅 teşekkür ederim düşündüğün için yemiş kadar oldum ☺
Kıyametin kopmaması hatalı kod dünyada birçok insan aç ve çoğu insan tok o yüzden kopmamasına dedim :dd
Rica ederim ne demek umarım zeytin yerken izlediğin klibi hatırlamazsın artık hafızana işledi :dd
Haklısın:) Artık yemeden önce kendi göbeğime koyup sonra yerim ahahaha
Bunu başarırsan Altın kelebek ödülünü sen alırsın :d
Kim verecek 🤨🤨
Ben verecem Geçen altın kelebekle konuştum bizim ödülleri sen ver dedi bizim ömrümüz yetmez tamam dedim coronaya yakalanıp sizden önce ölmezsem vericem dedim halen ölmediğime göre bir törenle sana ödülünü takdim ederim :d
Senarist misin sen 😅😅
Değilim ama teklif gelirse hayır demem hemen onaylarım :d
Ne iş yapıyorsun?
Dış tiracet mezunuyum finans işleri
Öyle afilli bi şey yazdın ki sanırsam güzel bir şey 🤭🤭
Gelişimini iyi yaptığın zaman para basma makinesine dönüşüyorsun :ddd
Sen ölesiye kadar konuşabilirsin 🤭🤭
Ben hiç ölmüyorum ki reerkarnasyon geçirip tekrar doğuruyorum sonra tekrar konuşuyorum ben lanetliyim :dd
Hayal gücünü sevdim bi şeyler yazar mısın 🤭🤭
Tamam yazarım ama hemen değil bir yemek molası verip gelmem lazım
Hayır bana değil kendin deftere, bilgisayara falan günlük vs tarzı bu arada afiyet olsun pufuduk göbüşüne selam söyle 🤭
Aleyküm selam diyor kendisi el sallıyor
Evet, aslında not olarak tutsaydım şimdiye kadar birkaç kitap yazmış olurdum bu aralar not alıyorum bundan sonra da almaya devam edeyim ileride bir gün belki bir kitap yazacak kadar not birikmiş olur
Olabilir 🙃
Büyük her şey olasılık oldu adam fewerdan olasılıksız kitabını okumadıysan okumanı tavsiye ederim güzeldir :d
Okudum harika bir kitap ☺
Cevap
4Cevap
Pintiyim ben pazarlık eder 3 kuruşa 5kelime ederdim🤣
Pinti olabilirsin ama akıllıca davranmış oluyorsun her türlü karlı bir bilançoyu kendi muhasebe hesabına ekliyorsun :Dd
Bu ruhu tüm ülkeye yaysak propagandasını yapsak halka benimsetsek her yıl kişi başına düşen milli gelirde artış yakalar her sezon reyting rekorları kırardık :dd
Senin bu pinti yöntemlerini ar-ge çalışmaları ile üst seviyeye çıkarıp tavandaki avizeden yayılan ışık gibi halka yansıtmalıyız. Var mısın yapalım :dd
Tasarruflu ampul kullanırız 84 milyon nüfusa bir avizeyi çok görme sonra tasarruflu moda geçeriz :dd
Konumuz neydi :Dddd
Hemen konuyu değiştirmemiz lazım
senin nikine bakınca uziye takılan mermi ismi hissediyorum niye böyle bir şey oluyor anlamadım Dd
Silah ismi gibi yoksa sen bir su tabancası markasının sahibesisi misin
Açacağım konuyu bedevi develeri kovalasın :ddd
Hayat felsefenizin atasözü nedir vurdu mu indiririm mi
Safari yapmayalım mı cip turu atmayalım mı üçyüz beşyüz çöl kumu yutmayalım mı gözlerimize toz kaçmasın mı macera olmasın mı :dd
Göndere çekerek göndeririz hatta uzay mekiği ile uzaya bile göndeririz yeter ki mesaj gitsin :d
ahaha çok iyiymiş
ampül mü karanlık çağ mı belli değil en iyisi yıldızları izlemek
İşte kimse parası kadar konuşamıyor şimdi kimsede para kalmadı cüzdanlar boş acaba cüzdanın içindeki paralar sevişip çoğalsa nasıl olur başka türlü parayı fotokopi ile çoğaltabiliriz :dd
Tamam cüzdanların içindeki paraları rahat bırakalım da gece boyu gündüze kadar rahat rahat birbirlerini paralasınlar :Dd
Good evening iyi yıldızlar
Kafalar kazan gibi olur belki ben canım isterse susarım
Güzel
Para mı o neydi gız derim 😂😂
Banka soyalım mı :dd
Suç işlemez isek paramız da olmuyor niye böyle oluyor niye bize dedelerimizden kalan 10 dönüm değerli bir arazi kalmamış. Neden biz neden :d
Benim dedem 13 çocuk yapmış yani düşün halimi akrabadan bol bir şey yok kabile gibiyiz. Aşiretlik başvurusu yaptım :dd
Ben akıllı davranıyorum geçmişten ders alıp geleceğe yatırım yaptım :d d
Senin durumlar inşallah iyidir
Ultra şükürlere boğulasın
Ben geçen bir şükür ettim hediye yağmuruna tutuldum işe yarıyor
Yarım saat falan yeterli sanırım her dakika 1 tl. Djdmdk
Açık artırmaya girsek kovarlar bizi nida 🤣
Koltuğa oturup kalkmamız bir olur rnfkfkfk
Baodygardlar bizi kovalar yakamızdan tutup ikimizi ayırırlar buraya beyaz ve mavi yaka giremez diye bunu bize nasıl yaparlar Nida hırslanıp zengin olup açık artırmaya çıkan her şeyi satın almalıyız 🤣
40 gün 40 gece konuşurdum 🥴
Düğün yapcan yani hani bana davet 🤣
40. Gece terkedilirim bu dirdir ile ne düğünü 😂
Seni terk edende ne bileyim kafasına kuma gömüp deve kuşu olsa daha iyi olur. Yine de 40 gün geçerli gün sayısı 🤣🤣
Bencede söz konusu 40 gün ise her zaman geçerlidir istersen Dünya güzeli ol 😂
Yarışmaya gir bir dene seçilince dünya güzeli olsan da aynı şey geçerli mi oluyor 🤣
Ebeden susmazdım o zmn ahsgsfa
Bir zengin kokusu alıyorum. dd
Malesf..
Çenem yorulur ama para bitmezdi🙄
Çenene tank satın yerleştiririz ve sağlamlaşır :dd
Haykırdımmm adsfgdshg 😂😂😂😂
Atış çalışmalarına başla boşa mermi tüketme :DD
Boynum tutulmuş gulcem gülemiyorum😂😂😂
Dün gece penceresi açılmayan camın kenarında bekleyen hüzünlü kuş gibi rüzgar mı yedin boynuna. d d
Çok fena hem de nefes alırken göğsüme bıçak saplaniyo gibi oluyo 🥺
Kör olasıca bıçak inşallah plastik bıçaktır :DD
Agsgsgagsv iyiki senin sorunu görüp yorum yaptım moralim yerine geldi 😂😂😂
Ya çok tatlısın 🐰
Rica ederim ne demek yaradan daha çok gülümsetsin ne istersen o başına gelsin ama boyun tutulması hariç yahu ay tutulması izlemelisin :dd
🖤🧚♀️💫
İzledin mi nasıldı iyi miydi resim felan çekseydin :D
Kedimle izledik 😅 efsaneydi..
Kedinin tepkisini merak ettim benimde kedim vardı araba çarpıp öldü. Kırkı çıkalı 2 ay geçti sarışın ve beyaz tenliydi, yeleleri vardı, kabarık bir kürkü vardı, bakışları aslan gibiydi adı da aslan zaten ama aslan gibi savaşarak değil bir araba kazası sonucu aniden öldü...
Kedi deyince içime bir ukde oturuyor daha 3 yaşındaydı
Kahroldummmm. Gusell çocuğun yelesini öptüm 😔
İnandığım tek sey kedim ölmicek ! Aşırı bağlıyım ona ve kimseye de bu denli asla bağlanmam.
Tepkisi saçımı başımı dağıtmak oldu benim kedim böyle romantizm o isteyince ancak o da belki olur...
Bn bilmedim kusura bakma lutfn 😔
Çok teşekkürler.
Kedini koru çok kötü hissettiriyor umarım uzun süre bu acıyı tatmazsın.
KAç yaşında ve adı nedir?
Benim kedinin romatizmaları tutardı önüne gelen kediyi şamar oğlanına çevirir falakaya yatırırdı
Yok yok atlattım resimlerine bakıyorum eski günleri yad ediyorum ölümlü hayatlar ölümlü dünya kısa zamanda ne yaşamamız gerekirse yaşamamız lazım bu hayatın bir gerçeği
2 yaşında erkek kedim, adı muco 😂
Ev dışına çıkarmıyoruz biz, kalpten giderim yoksa..
Yaşatmasın Allahm bana mahvolurum🥺
Adını muzo koymak isteyipte nüfusta ismi yanlış yazılıp muco olmuş kedi gibi geldi bana :Ddd
Aman diyim dikkat et özellikle Şubat ve Mart ayları çok aktif oluyor barikat kursan ezer gezer :Dd
Ashshnbsb adi mücahid normalde ama biz kısaltılmış hâlini kullnioz 😂
Mücahit demek hangi savaştan çıkıp geldi bu savaşçı ruhlu muco🤣🤣
...
..
...
...
Bir şey desene :Dd
Param yok. 😀 😂
Harf bile satın alamıyorum. 😀 😂 😂
Kendimi çarkıfelek sunan Mehmet Ali Erbil gibi hissettim sana da iflas çıkmış
Paran yoksa pulun yeter be yüreğin yeter göster gücünüü :d
Böyle paralı sorularda gösteremiyorum ama bedava sorularda güç bende.. 😀 😂 😂
Hemen benim diğer sorulara gelmelisin onlar beleş soru bedava gücünü hissettir bana :D
Bugün başka sorun kalmadı..
Taze sorular tüketirim. 😀 😂
Sen ne hızlı bir tüketici çıktın. Böyle sindire sindire tüketmelisin. Hızlı üretim yapacam ama üretim kapasitesi belirledikleri için maksimum seviyeye çıktım. O zaman Murat Boz maksimum şarkısı iyi gider ve general makmimusun yanan bedeninin küllerini anma töreni başlasın :d d
Gerçekten hızlı tüketirim.. Bu dezavantaj. Ama sen ölmedin dimi.
Maksimusun küllerini savuruyoruz..
Yani yine günlük dozu alırız. 😀
Benim diriltme taşım var. Her öldüğümde nefertari büyücüleri beni yer altı mezarlarından diriltme taşı ile uyandırır.
Ben bitti demeden bitmez. Buradan tüm Galatasaraay taraftarlarına selamlar olsun :ddd
Külleri savuralım da biz şu kebabı yiyelim be ne dersin çok acıktım ya bunu bana niye yapıyorsunnnn
Hiç temele inmemişsin 😹 1₺ kaç dk?
Temel kazması kolay mı sanıyorsun. İnene kadar çok emek ister. Bakma sen bana üşendim ondan inmedim. 1 dakika olsun evet sabit kur :dd
Cüzdanıma baktım şöyle bir AZ önce. 19 saat 40 dakika civarı hiç susmadan konuşabilir mişim 😹
Süren başladı desem dilin bana tai boks yapar mı acaba :Dd
Bugüne kadar en fazla kaç saat konuşmuşsundur aralıksız ama böyle hep konuşuyorsun. Hiç durmak yok yola devam deyip konuştuğun bir zaman dilimi vardır ki bu genelde sevgili ile olur ya da çok yakın bir arkadaş ya da kuzenler biraz daha söylersem tüm kabileyi sayacam beni bu durumdan cevap vererek kurtarabilirsin :d
Şimdi seninle bu kadar sürede hiç susmadan ne anlatabilirim diye düşünüyorum ama arada ki uyumu da inkar edemem 😁 Muhtemelen ben susar sen konuşmaya başlardın 🙆🏻♀️Biraz daha say derdim de bu sefer sana tai boks yaptırmayalım 😹 Bir kere amfi de bir saate yakın bir sunum konuşması yapmıştım ama telefonda akşamdan sabaha kadar konuştuğum insan sayısı nadir olmakla beraber sık değil vesselam. Karşımda ki insan da yeğnim, dostum ve sevgilim olmuştur her daim 🙅🏻♀️🤗
Dinlemeyi severim. Anlatmayı da severim. Yeri gelince ikisi de yapılmalı ve uygulanmalı. Sonuçta parayla değil sırayla olur muhabbet kuşu moduna dönmek eğlenceli olur. İnsanı mutlulukla tetikler.
Ben tai boks bilmiyorum ama havada uçan kuşa uçan tekme atmışlığım var. Fatma Giriğin boş beşik filmindeki kartalın torunu yine bir bebeği yemek istiyordu havada uçan tekmeyi bir attım iflağı kesildi. Yani küçükken Jackie Chan izlemek işe yaradı :Dd
Amfiyi ses tonumla inlettim diyorsun yani güzel. Ben bir sunumu iki kere iki farklı derste yapmıştım. Grup olarak yapıyoruz sunumu ama hep ben konuşuyorum. Sanki parayla konuşmacı tuttu bizim bebeler :dd
Yeğenini çok seviyorsun, dostunu çok seviyorsun ah bir de sevgilini tabi kalbinde halen yaşıyorsa
Sen de zaten muhabbet kuşu torunu modu var, kartalın torunu modu değil 😹 Evet, yaşıyor ve yaşayacak umarım 🙆🏻♀️
Türlü türlü mod kullanımı mevcuttur :dd
Sonsuza dek yaşasın ve sonsuza dek elf hayatı sürün
Kendisi bir marvel karakteri olmayı tercih ediyor, elf değil 😹
Hangi marvel karakteri şey mi şu demirci, hurdacı, iron mani havada zıplatan neydi o ya adı aklıma gelmiyor. Maden suyu içip demir büküyordu defacto adına benzer bir ismi vardı sen söyle işte araştırmayacam :dd d
Hangisini dediğini anlamadım 😹
Bizim buzdolabıında bulunan magnet işte magneto :D d
Ha ahahahhaa, hayır. Deadpool 😹
Şimdi sıkacam kafama zaten ölmüyom :d d
😹😹😹
Bana hedef göster silahım paslandı vur de vurayım öl de öleyim lafını en kolay söyleyen deadpooldur :DDdd
Keşke bir filmi daha çıksa 😹böyle efsane bir karakter ya 😻
Beni efsane gördüğün için çok teşekkür ederim
Sen iste dizi bile yaparız. Hollwodda tanıdıklarım var corona bitsin birlikte bir film çekelim başrolleri oluruz akarız yakarız yakma kısmı sende phoenix sensin :dd
Tamam, anlaştık o halde 😹 Ben birilerini yakarken sen ayak altında dolaşma o sırada, bir daha yanmanı istemem 🙅🏻♀️
Ben kaç kere yandım hepsini saydın mı çünkü ben yandıktan sonra geri gelince en son ne olduğunu hatırlamıyorum bebek halimde bilinçdışı çalışıyorum :Dd
İsmail Ykdan bas gaza aşkım bas gazayı açıyorum bas ateşi bas alevi bas bas paraları matbaaada bir daha dünyada para azlığı çekmeyelim :Dd
Seni bir daha öyle görmemek için aslında
Bundan sonra sana ıslak ıslak bakacağım çünkü gözlerimden yaş akıttın :d d
Ağlayınca çok tatlı oluyorsun 😹
Ağlıyorum diye beni hep ağlatacak mısın dünya gözyaşı şampiyonu mu olacağım :dd
Yok onları şişe de doldurup düş seline akıtacağım 😁😼
Orası neresi akıttığın yer konum at :d
📍Hogwarts cadılık ve büyücülük okulu, Dumbledore ofisi.
Aha kafa göz duvara girecem ben o tren garının duvarından geçemiyorum :dd
Aahahahah, ne yapalım Kader 😹😜
Belediye hizmetlerini aradım yıktıracam :Dd
Yıktırırsan hiç giremezsin 😁
Yenisini yapıp girerim eski duvarın tuğlalarından yeniden örerim ama kutsal duvarı kendi büyülü sözlerimle inşa ederim :d
Sonra döngüye girsin her şey 😹
Önemli olan kısır döngü olmaması yani doğurgan bir döngü her zaman yaşantı olur
Tabiii
Borç alırdım artik...
Bu devirde kimse kimseye de borç vermez oldu banka bile vermiyor ah hayat bize çok borçlusun
Acil işaret dili öğrenmem gerek derim 😆
Ne parası 😃 o nasıl bişey oluyokine
Zenginim
Bereketi artsın inşallah
Amin
Ağzımi bıçak açmazdi
Ömür boyu susardım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar