saitama kadar olmasa da xD kendimi epey geliştirdiğim bir konu oldu. oda yazılım. 1 sene değil , tam 6 ay boyunca her gün akşamları kütüphaneye giderek 4 ila 8 saat boyunca yazılım üzerine çalıştım. bunun sayesinde ufak tefek yazılım işleri yaptım , bir şirkete girdim , kovuldum , başka bir yere girdim anlaşamadım çıktım. pandemi girdi sonra araya, evde çalışamadım , anneannemi dedemi kaybettim , ailemdeki herkesten korona geçti vs. derken 1.5 yıla yakındır düzenim bozuk , ara ara çalışıyorum. eğer pandemi girmeseydi şu an aynı şekilde devam ederek rahat 3-4 bin dolar/euro düzenli gelirim olurdu. şuanda çok çok geriden geliyorum. bakalım kafeler açılırsa 1 haziranda , belki orda bir düzen tutturabilirim
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende yazılım öğrenmeye başladım (1 hafta önce) tavsiyen var mı
sana ne söylersem söyleyeyim , gerçek bir projeyi incelediğinde , aslında hiçbir şey bilmediğini fark edeceksin. o yüzden bu işte başarı; dikkatini başka yere vermeden çalışmaktan ve ne olursa olsun bilgisayarın başında vicdanını rahat ettirecek kadar oturmaktan geçiyor. ve maalesef ki o vicdan hiçbir zaman rahat etmiyor
En İyi Cevaplar