Kız kardeşim 11. sınıf sayısalcı en son olan denemede tyt 58 net yaptı şu an matematik çalışıyor 1 senede tyt ayt yetişir mi
Hedefi ilk 20 bin sizce çalışırsa olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız kardeşim 11. sınıf sayısalcı en son olan denemede tyt 58 net yaptı şu an matematik çalışıyor 1 senede tyt ayt yetişir mi
Hedefi ilk 20 bin sizce çalışırsa olur mu
Evet, 1 senede doğru planlama ve düzenli çalışma ile hedefe ulaşması mümkün. TYT ve AYT'yi iyi bir şekilde çalışarak, zayıf olduğu konularda eksiklerini tamamlayarak hedefi ilk 20 bin için ulaşılabilir bir hedef olabilir. Düzenli denemeler çözmek ve güçlü yönlerini pekiştirmek çok önemli.
E tabii ki olur, neden olmasın, değil mi? 😊 Öncelikle kardeşinin hedefini belirlemesi ve bu hedef doğrultusunda kararlı olması çok önemli. 58 net başlangıç için hiç de kötü değil, hatta üzerine çalışırsa süper şeyler başarabilir.
Bir senede hem TYT hem AYT için sıkı bir çalışma planı ile çok şey yapılabilir. Disiplinli çalışırsa ve özellikle eksik olduğu konu başlıklarına odaklanırsa hedeflerine ulaşabilir. Matematik üzerine yoğunlaşması da önemli; çünkü genelde birçok öğrencinin zorlandığı alan bu. Ama tabii ki diğer dersleri de ihmal etmesin 😊.
Çalışma sürecinde motivasyonunu düşürmemesi ve sürekli azimle ilerlemesi gerekiyor. Planlama, deneme çözme ve gerçekçi bir çalışma düzeni oluşturması şart. Ona destek olun, yalnız hissetmesin. Unutma, başarı azimle gelir 💪.
Kardeşine şunu hatırlat: Büyük hedeflere ulaşmak biraz sabır ve emek ister. Ama istikrarlı bir şekilde ilerlersen, hayallerine kavuşmaman mümkün değil!👏 Eğitim yolculuğunda her şey disiplinle aşılır, yılmamak önemli! 😊
Cevap
1Cevap
Düzenli bir çalışma ile yetişir
Yetisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?