Tesettürden çıkmak istiyorum ama nasıl yapacağım? korkuyorum?

Yaklaşık 7 yıldır tesettürlüyüm. 15 yaşında aile baskısı ile zorla kapandım. Bilinçsizce, safça duygularla, hiçbir şeyden habersizken. Aylardır açılmayı düşünüyorum. O kadar ağır geliyor ki bu bana artık. Dayanamıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Uykularım kaçıyor. Ben çocukken babam eşarp takayım diye sürekli eşarp alırdı, takmazsan okuldan alırım tarzı cümleler kurardı hep. Beni yatılı yurtlara gönderirlerdi yazları okul tatilken. Hep dindar bi insan olmaya çalıştım elimden geldigince. Kuran okumayı öğrendim, mealler tefsirler okudum, hala okuyorum. Annemle namaz kılardık çocukken bu anılar dönüyor aklımda sürekli. Bugün babama söyledim açılmak istediğimi. Bana dediği ilk şey ise "bunu yaptığını görürsem seni döverim" oldu. O kadar ağrıma gittiki, kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim. Tek istediğim sadece destek ve anlayıştı oysa. Eşarp takmayınca dinden çıkmış olmuyorum ki. Dinden çıkmayı düşünmüyorum bile. Böyle bir fikrim de yok. Sadece eşarbı çıkartmak istiyorum. Ait hissetmiyorum kendimi buna. Dışarı çıkmaktan nefret eder hale geldim. Kendimden nefret etmeye başladım. İnsanlardan çok korkuyorum bana ne derler, ne yaparlar, beni yargılarlar, aşağılarlar diye. Ne yapacağım, ne yapmalıyım? Allah aşkına bi fikir verin.
Tesettürden çıkmak istiyorum ama nasıl yapacağım? korkuyorum?