İkinci, üçüncü, dördüncü... ... plana düşmekten bıktım, insanların işini görünceye kadar olan kısımdan bıktım, fikrimi ve düşüncelerimi vurdumduymaz oluşlardan bıktım, sırf amacı menfaat olanlardan bıktım. Konuştuğum esnada ciddiyetsiz tavırlardan bıktım, İstek ve dileklerim esnasında "aman boşver" denilmesinden bıktım, İyi niyetli tavrımın suistamal olmasında dabıktım, Kısaca buna benzer herşey den bıktım. Kimisi yüzüme dost, Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok Görünen o, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar. (Diyar Pala - Uzak Ol)
Peki niye, durumum değişti birden bire Kolayca güvenip inanan bu adam Aniden dönüştü taş kalpliye Bile bile, insanlar geliyor üzerime kafamı bozamam çenemi yoramam Artık ben dönemem o günlere. (Diyar Pala - Uzak Ol)
Ey ahali beni de bir ciddiye alın bu dünya da bende varım, artık beni de görün? BIKTIM?
İnsanları değiştiremezsin ama kendini değiştirebilirsin sızlanmak bir çözüm olmaz ayrıca insanlar sana daha az saygı duyar. Gönül isterdi ki herkes samimi olsun birbirini dinlesin ama bu çağ böyle maalesef