Tarafsız bir şekilde kızlara erkeğin gözünden bakmaya ne dersiniz?

İlk olarak tüm kızlar değil ama çoğu öyle
Kızlardan soğudum tarafsız şekilde sonuna kadar okuyun lütfen çok linç yicem biliyorum da ben açık sözlüyüm illa demem lazım
Sevilecek bir yanlarının olmadığını düşünüyorum.
Kendi kendine çelişkili davranışlarda bulunuyorlar.
Çıplak geziyorlar lâkin bakılmasını istemiyorlar.
Bakılmasını istemiyorlar ama beğenilmeleri hoşlarına gidiyor.
Düzgün erkek yok deyip nerede ş. refsiz varsa onlar oradalar.
Namus iki bacak arasında değil deyip yapmadıkları kalmıyor.
Güzelim diyorlar lâkin 10 kilo boyayla geziyorlar.
Yahu kardeşim dedikleri insanı kıskanabilecek kadar alçalabiliyorlar.
Daha kendi hemcinslerine saygıları yokken erkeklerden saygı bekliyorlar.
C. nsel obje olarak görülmek istemezlerken, erkeklerin onların dış güzelliklerine aşık olmalarını bekliyorlar.
Daha saymamı ister misiniz?

Tamam sayayım.
Zengin erkeklerin peşinde dolaşıyorsunuz ve onları etkilemek için güzelliğinizi ön plana çıkartıyorsunuz.(zengin olmak için çaba sarf etmiyonuz herşeyi hazır istiyonuz ) Eee genelevdeki kadından ne farkınız var?
Kaslı veya fit erkek istersiniz, çoğunuzda basen var.
Erkeklerin aldatmasından şikayetçisiniz, lâkin istatistikler kadınların daha fazla aldattığını gösteriyor. Ama kızlar çok iyi gizliyor.
Erkekler cinsellik isterse sapık, hiç istemezse pısırık ezik tecrübesiz muamelesi yapıyonuz
Suç sizdeyken bile kabullenmekte zorluk çekiyorsunuz ki bu olgun olmadığınızı gösterir.
Kıskançlık uğruna yapmayacağınız alçaklık yok.

Daha sayabilirim, ister misin?

Sayayım.
Yahu her türlü sevişmeyi yapıp, sırf zar var diye kendini bakire sayanlara ne denmeli?
Ya da evlenmeden evvel diktirenlere?
Evlendikten sonra eski sevgilisini düşünenlere? Evliyken başkalarıyla yatanlara fuckboddy vb yapanlara?
Onu bunu bırakta, amacı sadece sevgili edinip evlenmek isteyenlere? Koca parası yiyecek güya.
Yahu ne kadar menfaatçisiniz siz öyle?
Karşılıksız iyilik yapmasını biliyor musunuz?

Kapanıp her haltı yiyenlere ne dersin?
Haaaa bir de şey var.
Şu erkeklere diklenip diklenip sonra erkek üzerine yürüyünce kaçanlara. Eee dikleniyordun, ne oldu da kaçıyorsun hemen? Korkuyorsan diklenmeyeceksin yine bir çelişki
Saf
masum iyi erkek seviyoz diyip nerde keko şerfsiz gevşek ağzı iyi laf yapan top vb seviyonuz sonra üzülüyonuz iyi erkek yok diyonuz bi de her haltı yiyip evlenince iyi temiz erkek istiyonuz.
Erkekler
ilgi
göstermiyor diyip ilgi gösterince sıkıyorsunuz vb diyonuz
Dedim ya, daha siz kendinizin ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz daha çok şey var ama sayfalar yetmez...
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamamakta ısrar edenler var tüm kızlar öyle demiyorum. Öz eleştiri yapmalı insan ısrarla hala iğneleyen var ayrıca iki tarafı da eleştirdim kafanızı kumdan çıkarın bence ayrıca herkes ektiğini biçer er ya da geç ben sadece olanları dedim kimse beni ilgilendirmiyor niye bu kadar kin nefret kustunuz ki kızlar gerçekler acıdır derler o mesele mi diye düşünmeye başlayacam
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Tarafsız bir şekilde kızlara erkeğin gözünden bakmaya ne dersiniz?