Namus konusunda evet beyinde bittiği çok doğru çünkü namusu en çok savunanlar namussuz oluyor. Makyaj yapıyorum, kendimi güzel hissediyorum yüzüme az da olsa renk vermeyi seviyorum bir rimel bile bana baya şey katıyor. Saçımı boyuyorum çünkü bakımlı mutlu hissediyorum, bakım yapıyorum çünkü sen kabul etmese de olması gerekenler bu. Ben hep doğru insan aradım, karşıma çok kötüler çıktı yol verdim, her kız psikopat arar diyorsanız da sosyal medyada sizi baya kandırıp yemişler. Zenginlik konusunda para peşinde kosanlar var ama bunlar bitek kızlar değil çünkü eski sevgilim iyi biri saniyorken kendi paramdan biriktiyordum ama aç gözlülük yaptı (bazı) erkekler de büyük paragöz onu anladım. Giyinsinler bakmayacaklar iste, ben kapalı giysem de ayı gibi bakıp beş saniye gözünü ayırmayan dangalakpara neden laf yok? Hadi kız çok açık bakılsın istiyor diyelim, onu rahaysiz etmeyecek şekilde bak sende. Günah herkesin kendi günahı sevap herkesin kendi sevabı suç her zaman kendi suçu. Evet bazı kızlar var gerçekten çok kötü, ama bunu neden cinse indiriyorsunuz? Ben namusu erkek namussuzlardan öğrendim. Çünkü karşıma hiç düzgün insan çıkmadı, ha çıkacağına inaniyorum çünkü beş parmağın beşi bir değildir.
213 Yorumla- +1 yıl
Sen de iyi dedin şimdiye kadar okuduğum en iyi yorum diğer kızlar hala erkekleri iğnelemeye çalıştı senin de dediklerin doğru erkekler melek demedim ki pç erkekler de dedim dikkat ettiyseniz ayrıca tüm kızlar öyle demedim bazıları senin gibi saf süslü sözlere vb kanıyorsunuz boşuna demiyorum iyi olanların değil iyi oynayanların dünyası bunu unutma knk
- +1 yıl
Saf suzlu sözlere kanmak değil hayatım boyunca çok insanla savaştım, hepsini konuşmadan asla tanıyamazsin. Bir insana bakınca analiz olarak yanilan biri değilim ama herkes doğru çıkmıyor insanlar sasirtabiliyor. Dediğim gibi saf imgelemesi yanlış, çünkü en çok dikkat eden benim bu konuda. Sevdiğim için şans vermiştim paragöz çıktı yol verdim, saf olmak demek kendimi herşeye rağmen kullandırmak demekti. Bazı kızlar gerçekten çok kötü bazı erkeklerde. Evet her erkeği savunmaman güzel bişey, ama dediğim gibi. Ben zengin olmak istiyorum zengin birini istemiyorum. Çünkü kendi bagimsizligim kendi yardimlarim daha önemli benim için. İyi oynayanlar ancak bir yere kadar oynuyor, çünkü sonuna kadar gitmez ve dünyada o kadar çok insanız, genelde uyanıksın diyorlar bana. Bu uyanıklığı mı karşıma çıkan kötü insanlara borçluyum, herkes bir ders aslında. Sende genele bakma, kötüyse direk kafanı çevir boşver insanları. Ben öyle yapıyorum.
- +1 yıl
Knk evlenecek kız bile kalmadı diye düşünüyorum bu arada en iyi yorum sen yapıyon olgun birisin diğerleri kan kusuyor ben gözlemlediklerimi yazdım o kadar gocunuyorlar bak ben 2 tarafı da eleştirdim ama kızlar ısrarla üste çıkmaya iğnelemeye devam ediyor
- +1 yıl
İnş knk ama yorumlara baksana niye bu kadar nefret kustular ki?
- +1 yıl
Yarası olan misali diyon yani 😂 dilimde tüy bitti tüm kızlar değil diye keşke tüm kızlar senin gibi düşünceli olgun olsa ülkede öyle sorunlar olmazdı knk
- +1 yıl
Güzel yorum ve tavsiyelerin için teşekkürler olgun ve düşünceli birisin sohbetin de güzeldir şimdi knk 😂 umarım senin gibiler denk gelir sana
- +1 yıl
İnş teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKendim için için söylüyorum çelişkili davranışlar okey bazen yapıyorum, kapalıyım milletin bana bakması hiç hoşuma gitmez ama vücut hatlarım belli olmadığı halde bakisiyla rahatsız edenler var, düzgün erkek yok hiç demedim çünkü bir erkekle okadar yakın olmadım, sevgilim de olmadıMakyaj hiç yapmam zaten makyaja uygun bir yüzüm yokNamusun iki bacak arasında olup olmamasıyla ilgilenmiyorum herkes kendinden sorumlu herkesin kendi hayatı istediğini yapar ama illa merak ediyorsan erkek arkadaşlarımla ilişkim merhaba merhabadan ibarettir daha önce sevgilim olmadığını da söylemiştimSuçumu kolay kolay kabul etmem genelde kendimi ifade edemediğim için yanlış anlaşılırımAnnemi bile kıskanırım ama kıskançlık yaptığım maksimum şey küsmekİkinci paragrafın bana asla uymuyor oyuzden hiçbirine cevap vermicem üstte yazdimlarimda cevapları var zaten amacım zengin koca değil kendimi geliştirmek diğerleri de zaten dini görüşüme ters Kapanıp dinime uygun yaşamaya çalışıyorumErkekleri dinlenecek kadar umursamaz genelde ama bir sorun olursa da diklenerek çözmeye çalışmamİyi ya da kötü birini aramıyorum ama evlenmek istersem tabiki benim gibi biriyle evlenmek isterim gidip hem erkekler her boku yiyip sonra eline erkek eli değmemiş kız arar genelde inan bana genelleyip yargılamak istesek iki cins için de bir sürü şey söylenebilir ama görsün saydıklarının sadece ikisi bana uyuyor onlar da büyüdükçe düzelecek şeyler
25 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana doğru yoldasın ayrıca tüm kızlar demedim zaten senin gibi nadir kızlar kaldı olanları diyoruz linç yiyoruz diğer yorumlara baksana
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumlu boşver ve genelleme yapma lütfen, herkes demedin de biraz üzdü bizi narin insanlarız biz
Öyle olan çok kız var zaten sorulara bakarak da anlayabilirsin ama erkekler de aynı durumda yani genel olarak insanliğımızda bir problem var zaman geçtikçe artıyor
- +1 yıl
Sorularda öz eleştiri yapmayan kendini hep haklı ve üstün gören kızlar gördüm maalesef knk
- +1 yıl
Valla ya sinir oluyorum öyle kızlara da erkeklere de
- +1 yıl
Ayn
+1 yılÇoğu konuda haklısın öyleyiz ya da ben üstüme alındım 😂 bilmiyorum ama normal değil mi kızı erkeği yok belli bir düşünce var yaptıklarını fazla önemseme gibi yoksa duygusal anlamda yıpranıyorsun. Herkesin kendi hayatı kendi tercihi tabi. Linç etmeyeceğim haklı olduğun yerler var.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda iyi olmak suç hata knk onu anladım
- +1 yıl
İyi olmak değil kanka insanlar direkt saldırı olarak algılıyor yazdıklarını
- +1 yıl
Demek ki yaraları var gocunuyorlar kimseye saldırmadım. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarda en şikayetçi olduğum şey erkekleri evlenilecek ve eğlenilecek olarak ayırmaları. Yaklaşık 25 yaşına kadar eğlenilecek gördükleriyle mikişip sonra evlenmek için evlenilecek gördükleri erkeklere gidiyorlar.
Birkaç yıl önce üniversitede tanıdığım birkaç kızı konuşurken duydum. Evlenmek istedikleri erkekleri birbirlerine söylüyorlardı. Bütün üniversite hayatları boyunca o ismini söyledikleri erkeklerden uzak durdular. Bir çok farklı p*çle mikiştiler. Mezun olunca evlenmek için o ismini söyledikleri erkeklere gittiler. Bunu yapanlar İTÜ'de endüstri mühendisliği okuyan kızlardı. Artık eğitimli kızlara da güvenilmiyor.37 Yorumla- +1 yıl
Bunu da desem linç değil bıçaklarlar beni allahına tüm yorumları okusana knk 😂
- +1 yıl
Bu arada niye eig seçilmiyor süper görüş seçilmesi lazım
- +1 yıl
Üni okuyan kızların belki yarısı mikişmek için gidiyorlar desem linç yicem çalışan kadınlar çoğu aldatıyor desem yine linç knk bu ülkede kızlar hep haklı 😂
Cevap sahibi+1 yılKızlar cinsel hayatlarını evlenmek istedikleri sevgilileriyle yaşasalar kimse şikayet etmeyecek. Onlarca kız bir tane p*çi paylaşıyor. Bakir bıraktıkları evlenilecek gördükleri erkekler onları reddedip bakire kız arayınca "namus bacak arasında olmaz" deyip şikayet ediyorlar. Ben önceden kendimi evleneceğim kadına saklamak isterdim. Üniversiteli kızların yaptıklarını görünce vazgeçtim. Evlenmeden en az 40 tane farklı eskorta gideceğim.
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar 4 defa gittim, 36 defa daha gidince evlenmek için kız arayabilirim.
- +1 yıl
Efendi biriyle kimse konuşmuyo bir kız bir pçle konuşsa tüm kızlar onun arkasından koşuyo ayrıca erkeğin temiz olmasına hiç önem vermiyorlar önceden bin kızla yatsa bile umrunda değil çok garip varlıklar ya bu arada knk öyle düşünme insan ne yaparsa kendine yapar öbür taraf da var sırf kızlar yüzünden bu hataları yapma bence ben kız bile öpmedim o zaman benim senin yaptıklarından daha kötü şeyler mi yapmam lazım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazdığın yazıda kendimi bulamadım ve daima efendi güzel yürekli onurlu gururlu erkeklere değer verdim ve daima onlardan da değer gördum. Yazdığın hiç bir noktada kendimi bulamadım onun içinde üstüme alınmadım :)
23 Yorumla- +1 yıl
Helal sana işte bu diğerleri bu kadar kastığına göre yaraları var demek ki 😂
- +1 yıl
Diğerlerini bilemem ama bu iki taraflı bir sorun. Her iki cinsden de yanlış insanlara ve yanlış değerlere değer katan insanlar var. Ben yazdığın paylaşımda bir tane bile noktada bu benim diyemedim. Bu saydığın değerler ayni şekilde karşı cinste de var. Hani derlerya. Tencere kapanı arar misali. Böyle erkekler ve kadınlar bir birini bulsun ve benden uzak dursun. Amin.
- +1 yıl
Bizden demek istedin knk :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaydığın tüm özellikler farklı farklı kişilere ait tüm kızlarda hepsi var veya illa biri var gibi davranmak herhalde 0iq oluyor. Aynı listenin çok daha uzununu erkekler için veya direkt tüm insanlık için çıkartmak mümkün.
325 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa yazdığın en büyük çelişki de şu
“ Yahu her türlü sevişmeyi yapıp, sırf zar var diye kendini bakire sayanlara ne denmeli?”
İlk olarak bunu çevreden duyduklarınla yazıyorsan zaten elle tutulur bir yanı yok belki sallıyorlar? Kendin yaşadıysan da zaten karşındaki kişinin bakire olup olmadığını sorgulamana gerek yok. Sana mübah da ona mı yasak?- +1 yıl
Niye erkeği karıştırıyonuz öz eleştiri yapın ilk ayrıca erkeği de eleştirdim biraz iyi oku anla
Cevap sahibi+1 yıl“ zengin olmak için çaba sarf etmiyonuz herşeyi hazır istiyonuz” bu cümlenin kaynağı da g”tün galiba ben tıp okuyorum şimdiye kadar gördüğüm tüm tıp fakültelerinde kız sayısı erkeklerden çoktu. Hiç çaba sarf etmiyorlarmış haklısın :D?
Cevap sahibi+1 yılKanka benim özel hayatım seni ilgilendirmez belki müslüman bile değilim belki de müslümanım ve zaten dikkat ediyorum. Ama sırf sizin egonuz tatmin olsun diye bir şeyler yapıp ona göre yaşayacak değilim kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz. Özeleştiri yapacak bir yanım da yok zaten doğru davranıyorum doğru olmadığını düşünsem düzeltirdim.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sen kimsin ki benim güzelliğimi yorumluyorsun bir laf vardır güzel bakan güzel görür. Sen nasıl baktıysan artık nasıl görmüşsün allah bilir :D
- +1 yıl
1. Bakirim kız bile öpmedim
2. Başta tüm kızlar demedim zaten
Dediklerinin aynısını sana iade ediyorum öz eleştiri yapın kızlar ulan çok gördüm burda kızlar aldatıyor pişman değil nafaka bile istiyo ya böyle vicdan olur mu gelip hala kabul etmiyor yine erkekleri iğneleme çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sen kadınları paragöz sanmaya devam et kaç tane erkek gördüm eşinin maaşını direkt alıyor elinden kendine sormadan çöp aldırtmıyor. Kadınlar ve erkekler değil iyi insanlar ve kötü insanlar vardır
Cevap sahibi+1 yılBence görmedin sadece duydun. Aldatan biri nafaka isteyemez nafaka verir. Git kanunları oku. Nafaka kanununda cinsiyetin c si bile yok sürekli eşler, kusurlu eş, maddi durumu iyi olan el vb ifadeler var.
Cevap sahibi+1 yılEş*
- +1 yıl
Biliyorum aldatan alamaz diye ayrıca dediklerimin Müslümanlıkla alakası yok ki aldatma oynama vb her dinde kötü şeylerdir hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun ülkemiz niye gelişmiyor öz eleştiri yok düşünme yok çoğu kişi zevkine yaşıyor hayatı sonradan ne olacak diye düşünmüyor bile neyse uzatmasan sevinirim tartışamıyorsun anca iğneleme
Cevap sahibi+1 yılAldatmadan bahsetmiyordum. Giyim kuşamdan makyajdan tut cinsel hayatımıza kadar girmişsin çarpıtma şimdi sadece aldatma yazmışsın gibi. Ayrıca “niye biylisiniz iğiği” diyip sonra bana hak verin diye beklemek de çok aptalca. Canım isterse açık isterse kapalı giyerim istersem makyaj yaparım istersem yapmam bunlar seni zerre ilgilendirmez ve yapan da var yapmayan da yüm kızlar aynı davranmıyor zaten. Seri boş yapmışsın hala kendini haklı yapıyorsun. Bazı kızlar falan da dememişsin direkt tüm kızlara sallamışsın sağ ol okuma yazmamız var. Giyim kuşamla da gelişmek veya gelişmemek olmaz ne yapıyorsun acaba bu ülkeyi geliştirmek için çok merak ediyorum ben bilimle uğraşıyorum çünkü. Sen de ahlak bekçiliği yapıyorsun sanırım :D Güzel taktik bekle bekle gelişiriz böyle
- +1 yıl
Öz eleştiri bile yapmaktan acizsiniz kimse beni ilgilendirmez tabi insan ne ekerse onu biçer sen boş yapıyon o kadar üstüne alındın yaran mı var dediklerimi yapmıyorsan sıkıntı yok knk niye kasıyorsun ki o kadar
Cevap sahibi+1 yılÇünkü cinsiyetin dişi ve doğrudan bana hitap ediyorsun iyi misin acaba?
İftira atmaktan başka bir şey de yaptığın yok hakkım haram zıkkım olsun.
Cevap sahibi+1 yılCinsiyetim*
- +1 yıl
Şahsi olarak sana bişey dedim mi iyi misin sen ya tüm kızlar demedim iki tarafı da eleştirdim neyse tartışmayı bilmiyon
Cevap sahibi+1 yılNe desem üste çıkma diyorsun mantıklı bir şekilde yazdıklarıma cevap vermek yerine kim tartışmayı bilmiyor acaba
- +1 yıl
Sen yazdıklarıma cvp ver üste çıkmaya iğnelemeye çalışma dediklerim yalan mı çok kızda yok mu o özellikler? Erkeği de eleştirmiş oldum zaten pç erkekler vb diyerek
Cevap sahibi+1 yılHayır çok az kızda var benim tanıdığım kimsede hiçbiri yok şahsen ve öyle iki yüzlü kişilerle arkadaş olmam
- +1 yıl
Sadece çevreni demiyorum ki genel bahsetmiştim bölgesel değişikler illa olur
Cevap sahibi+1 yılBölgesel pek değişiklik olmuyor eğitim seviyene bağlı boğaziçinde odtüde falan okuyorsan böyle insanlara pek denk gelemezsin veya aktivist bir çevren varsa gene gelmezsin bunlar daha çok eski tip insanlar ve bence toplumda sanıldığı kadar fazla değiller
Cevap sahibi+1 yılVe erkekleri eleştirmemiz normal çünkü iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmışsın. Mesela “ Erkekler cinsellik isterse sapık, hiç istemezse pısırık ezik tecrübesiz muamelesi yapıyonuz” yazmışsın e kızlara da isteyene yollu istemeyene kezban diyorlar yani değişik bu insanlar ne diyelim en iyisi kimseye karışmamak
- +1 yıl
Yorumlarda çoğu kız niye kuduruyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kızlar niye böylesiniz
Kızlara erkeğin gözünden bakmak gibi şeyler söylüyorsun bazı insanlar niye böyle desen kimse bir şey demezdi
Ve saydığın bazı şeyler gerçekten insanın kendisinden başka kimseyi ilgilendirmiyor
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumlarını okudum da masum ayağına yatma bana buraya gelip çok Çok kötüsün eğitimle kötü özellikleri nasıl bağdaşlaştırdın acaba tam bir yobazdın kusura bakma
- +1 yıl
Hepsi değil dedim ya kaç kere ayrıca eğitimle nerde bağdaştırdım iyi misin genelde üniye giden kızlar bozuluyor vb dedim üni okuyan tüm kızlar mı kötü dedim
Ne kadar dolmuşsun sen öyle haklı olduğun noktalar var ama bazılarını abartmışsın biraz saygı duymak lazım her insana herkese kendine yakışan şekilde yaşıyor zaten rahat ol sen
11 Yorumla- +1 yıl
İşte haklı olduğum yerleri herkesin savunmasını bekledim ama yorumlarda gördüğün gibi kızlar öz eleştiri yapacaklarına hala iğnelemeye çalışıyorlar bu arada tüm kızlar demedim yaraları varmış demek ki
+1 yılO kadar haklısın ki ama bu kızlara ab*zalar dışındakiler fırsat vermez
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece abazalar değil knk safları kandırırlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok beğendik bu seriyi, erkek versiyonunu da en kısa zamanda bekliyoruz.
04 Yorumla- +1 yıl
Yorum bekliyorum iğneleme değil zaten pç erkekleri vb seviyonuz dedim ya
- +1 yıl
Tarafsız dedim öz eleştiri bile yapmaktan acizsiniz varsa yoksa iğnelemeye çalışıyonuz
Cevap sahibi+1 yılYa bak pek hakaret etmek istemiyorum ama sen apxtal mısın? sen hem yukarda bu kadar sayıp sövüp sonra yorumlarda "çok haklısın kanka katılıyoruz sana" gibi şeyler yazmamızı mı bekliyorsun, budala? hadi en basitinden örnek veriyorum, birisini şexrefsiz erkekler ile sevgili oldu diye suçlamak yerine o erkeğin neden şexrefsiz olduğunu düşün. Neyin karın ağrısı bu? çıkma o zaman dışarı, kal evinde görme kız falan. Manyak mıdır nedir HAHAHAAHAHWJKQIEFJEWKAWLERFWÖLEFEM
- +1 yıl
Ağrım falan yok ayrıca tüm hakaretler sahibinindir sizi kullanıp atınca ağlıyorsunuz ama 😂 ben kimse herşeyimi savunun haklıyım vb demedim hiçbir zaman her zaman haklıyı savunun kim olursa olsun ne olursa olsun dediklerim yalan mı ayrıca tüm kızlar demedim anlamazsın gerçi konuşmandan ergen olduğun belli o yüzden uzatmaya gerek yok bence
+1 yılHaklı yalnız.
23 Yorumla- +1 yıl
Knk yorumlara bak öz eleştiri yerine erkekleri iğnelemeye çalışıyorlar daha sonra da ülkenin durumu niye kötüye gidiyor diyoruz ayrıca orda erkekleri de eleştirmiş gibi oldum ya pç erkekler vb dedim ama ülkemizdeki kız zihniyeti işte
- +1 yıl
Aga sallasana takma bile
- +1 yıl
Yorumları okusana iki tarafı da eleştirdim ama erkekleri iğnelemeye çalışıyorlar hala
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke kör olsaydım da görmeseydim bu yazıyı. Gözlerimi kezzap ile yıkamamak için zor tutuyorum şu an kendimi, hafızamı silmem gerekecek.
026 Yorumla- +1 yıl
Cidden gerçekler acı veriyormuş demek ki kafanı kuma göm bence deve kuşu gibi 😂
Cevap sahibi+1 yılBen değil de sen göm lütfen. Bir daha da asla çıkarma, kendi iyiliğin için.
- +1 yıl
Hemcinslerin için öz eleştiri yapamayacak kadarsın işte gerçekler çok acı veriyo demek neyse olgunlaş sonra gel
Cevap sahibi+1 yılBak, sen bu üslup ile devam ettiğin sürece insanlar seninle tartışırken bile dediğin gibi kafasını kuma gömer. Biraz saygılı ol, sanal ortamdasın. Sanal ortamda millete böyle kaba şekilde davranarak bir şey elde edemezsin. Rezil olursun, ciddiyim. Dalga konusu yaparlar seni bu üslup ile devam edip özgüvenli özgüvenli konuşursan.
- +1 yıl
Kimseye kaba davranmadım herkese hak ettiği gibi davranıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılYazdığın yazıdan saygısızlık akıyor. "Keşke görmeseydim bu yazıyı" dememin sebebi de bu zaten. Bende sana hak ettiğin gibi davranıyorum o zaman. Sen hem böyle kaba bir dil kullanıp sonra aynı karşılığı alınca "şöylesiniz, öz eleştiri yapamıyorsunuz. Hemen iğneliyorsunuz." gibi şeyler demeye hakkın yok. Neden insanların iğnelediğine bakmalısın, eğer saygılı ve iyi bir üslup ile konuşsaydın insanlar tepki vermezdi. Kendi karın ağrını millete laf ederek dindirmeye çalışma.
- +1 yıl
Hala saygı diyo ya kimseye saldırıp öyle misin şöyle misin dedim bazı kızların yaptığını yazdım niye bu kadar zorunuza gidiyor ki
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde olsaydım psikoloğa giderdim, bu hareketlerin normal değil. bb
- +1 yıl
En azından karakterim değil 😉
Cevap sahibi+1 yılBüyük bir çelişki.
- +1 yıl
Ego da tavan klasik kız kaprisi işte neyse git olgunlaş gel bb
Cevap sahibi+1 yılHareketlerin karakterin ve kişiliğin sonucu oluşuyor, okuduğunu da mı anlamıyorsun? ben sana "hareketlerin normal değil" diyorum sen bana "karakterim değil en azından" diyorsun. Aynı şey? dedim ya işte, yazdığın şeyleri arkadaşıma ss atıyorum, o kadar aptalxca konuşuyorsun ki dalga geçiyoruz. Demiştim sana baştan "üslubuna dikkat et dalga konusu olursun, rezil olursun" diye ama anlayamıyorsun işte. Hadi yallah köyüne şimdi. :d
- +1 yıl
Köy mü gel zeka testi yapalım bunlar sizin için normal şeyler tabi bi laf vardır orspular çok güler o yüzden kendinize gülüyorsunuz bak anca iğneleme yapıyon dediklerimi yalanlasanıza 2. Eller
Cevap sahibi+1 yılHayatında annenden başka kız görmedin yüksek ihtimal. Bütün kızları annen gibi sanıyorsun sanırım, bb diyorum hala ego tavan diye zırvalıyor bir şeyler. Artisleneceğim diye dalga konusu oldun, mal. Adama dalga geçiyoruz seninle diyorum orsplar çok güler diye kuduruyor. Daha da dalga konusu oluyorsun, kes sesini mağarana geri dön. O milattan önce kalmış laflarınla gelme bana.
- +1 yıl
Aptalsın mağara diyo ya köylülerle de dalga geçiyo onlar senden daha zeki namuslu mağarana dön diyo dkkdk feriştahını getir her şeyde kapışalım ana bacı karıştırıyor senin saçındaki tel kadar insan gördüm kasma kendini eskort illa ağzımı bozcan demi
Cevap sahibi+1 yılAz daha kudursana, komik oluyor. Ağlak budala seni. Ağlayarak yazdığına eminim bunları. Gidersin sonra ağlayarak günlüğüne yazarsın benimle dalga geçtiler diye.
Cevap sahibi+1 yılBak dedim işte herkesi annen gibi sanıyorsun diye, eskort diyor, mal.
- +1 yıl
Annemi tanımadan annen öyle diyon ultra gerizekalısın ağlayarak mı yazıyorum djkdkf tm kb ergen olduğunu bilmiyordum gülüşümü ses atardım da neyse ergenius klasik ergen sözcükleri kudur ağla djkdkc
Cevap sahibi+1 yılEeee, sende bütün kızları tanımadan sallamışsın yukarda, bana görüş yazar yazmaz hemen hakaret etmeye başladın, artislendin. Ben dönüp dedim mi sana beni tanımadan ne diyorsun diye? çelişkiler ile dolu bir insansın.
Cevap sahibi+1 yılAsıl halini göstermemek için kişilikler arasında kaybolmak, değişik. Çoklu kişilik bozukluğu gibi aslında. Bir dediğin diğerini tutmuyor.
- +1 yıl
Psikoloji bırakmadınız ki gerçekler o kadar zorunuza gidiyor ki dediklerimi yalanlayamıyırsunuz bile neyse ergen git arkadaşınla evcilik oyna uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılBenim değil senin zoruna gidiyor, 2 saattir gelmişsin boş boş laf sokmaya çalışıyorsun bana. Dalga konusu olunca da ağlıyorsun. Ama hadi daha fazla ağlatmayacağım seni, gidip kafanı duvarlara duvarlara vur dalga konusu oldum diye. Yazdıklarını okuyorum dediğin bir tane mantıklı şey yok, hepsi birbiriyle çelişiyor. Ne gerçeğinden ne acısından bahsediyorsun sen? birbirini tutan lafın yok ki gerçeğin olsun. Hayal dünyasında yaşamaya devam et sen ama bir ara da psikoloğa görün.
- +1 yıl
Bunlar senin için sıradan şeyler demek hala neler diyo ya ergen okuyup düşüneceği yere saldırıyo
Cevap sahibi+1 yılAha kişilik değiştirdi yine or*spu çocuğu. hahaahahahajsajwjdwadflsç
- +1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş 😉
Cevap sahibi+1 yıl:d
+1 yılLahmacunselamı, denemiyim ben teşekkür ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Türkçe konuşur musun
- +1 yıl
Lahmacunselamı, ben Türkçe konuşuyorum sen anlayamıyorsan o senin sorunun.
- +1 yıl
Yok döner aleyküm selamı
durumum yoktu okuyamadım
00 YorumlaOkumaya üşendim 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Oku tarafsız bi şekilde
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem